Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Bine ai venit pe lume, Anna Sophia! Sa iti dea Dumenezeu numai noroc, sanatate si lucruri bune. Elle pupici si refacere rapida.
Monica hai , nu te impacienta. Nu sunt "minciunele"(inca). Daca aia sunt papuceii ei favoriti normal ca o sa zica da, si daca schimbatul de kk nu e o mare placere o sa caute sa amane cat mai mult. Cu cartile si Emma face la fel, iti arata de 100 de ori acelasi lucru sa-i spui ce e. Daca ii spui altceva se uita la tine si zice "no, no!". Se joaca, o amuza sa faca asta, nu te impacienta.
Cristina bine ai revenit, noutati despre Bianca nu ne dai? E tot la bunici?
Stancutza refacere rapida, e greu sa-i tii acum cand sunt intr-o continua miscare.
Jelimoni refacere si voua. Greu tare cu durerile de urechiuse.
Laura , are Thea niste ochisori!

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,
eu nu m-am simtit prea bine ieri si azi dar nu am putut sa merg la culcare fara sa vad ce fac Elle si Anna.

Am inceput sa tremur cand am citit anuntul din capitolul trecut si imi tot spuneam "am ratat momentul, am ratat momentul".

Draga Ellenuta,
e prima noapte alaturi de Anna si stiu ca esti si cu gandul la Eva si ai vrea probabil deja sa fii acasa....
Cred ca esti deja sub vraja minunii mici si plutesti. Iti urez sa te refaci repede sa poti sa te bucuri, calma si senina de viata noua care incepe in 4 (plus una bucata soacra). O sa fie bine, o sa fie perfect!

Anna Sophia,
bun venit pe lume! Abia astept sa vad cele 4,25kg de parfum de bebe. O sa ai odiseea ta la scutecele dar ramai mereu surioara de clopotel Eva.

Eva,
felicitari pentru surioara ta cea nou-nouta! E o raspundere importanta dar sunt convinsa ca vei face fata!

Taticului, felicitari si ai grija de toate cele trei fete!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
cred ca-i greu sa o convingi pe Sofia sa stea linistita, sa nu-si oboseasca piciorusul. Pupam glezna pana trece!

O sa incerc maine sa dau de Ploscariu sa aflam ce face Ionut. Multumesc zuzelor de PM!

Monicaa,
n-am reteta de zacusca caci eu nu ma inham la asa munca "titanica". Poate o intreb pe mama ca ea se pricepe. Si capia sunt buni, nici o grija!
Si Clara nu e "minciunica"! Isi rade de voi si cred ca e super haioasa, e de fapt o fetita desteapta care va ia pe toti la teste!

Jelimoni,
imi pare rau sa aud ca sunteti toti si mai ales Robski cu probleme la urechi. Sper sa fi trecut deja, macar blondinul sa scape de o asa belea mai repede si mai usor. Mami, tu sa fii tare!

La noi a fost si ieri si azi cald, soare si frumos si nu incetez a ma minuna. Poze am pus pe blog....

Mi-e somn si ultimul pahar de vin e tot in cinstea celui mai nou cetatean al planetei pe care il cunosc, Anna Sophia!!! La multi ani!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Bine-ai vneit pe lume Anna Sophia! sa fie intr-un ceas cu ursitoare generoase! sa ai parte de fericiri imense in viata, sa te bucuri de dragoste si sa stralucesti de sanatate! Felicitari mami, ai facut-o si pe asta si sunt convinsa ca pofoasa cozonacica o sa-ti dea din nou pofta sa "fii maica de bebe". Muuuah! si ma bucur c ne-am auzit ieri!

total aparte si fara legatura....
sunt pe cale sa-mi sinucid copilul sacha. dupa ce de luni pana vineri totul a decurs brici cu somnul, am avut un weekend de cosmar. in fiecare dimineata rezit si bocant in usa de-a trebuit sa merg la vecini in parte sa ma scuz. bocanit, urlete, racnete. tipete, plansete. ca s anu mai bbuie efctiv usa (da si cu capul de nervi) am "caitonat-o" cu o salteluta de gimnastica. azi la 12 noaptea can s-a trezit si-a vazut salteaua, sau a simtit-o pe intuneric a facut cea mai ingrozitoare criza ever... asa racnete n-am auzit in viata vietii mele. defrustrare probabi. nu va spun ce varza sunt eu acum... am lucrat pna aseara la 8 si acu de la 5 dimi. e a treia dimi la rand cand am o fata umflata ca naiba de bia pot tine ochii deschisi... nu stiu ce poate sa aiba si de ce a reluat obiceiul (plus ca i-m scos o siesta cum zicea doctorita... si poate ca fix de aia e bulversat si de prea are oboseala se mai trezeste noaptea ca nus e odihneste?) jiiiiiiiiiiiiiiiiiz, o intind:(
sunt in intarziere, s-a racit cafeau, nu conteaza:) pusici si o saptamana usoara va doresc!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Felicitari Ellenuta !Bine ai venit pe lume Anna Sophia !Sa fii sanatoasa,cuminte si papacioasa!Mamico iti doresc refacere rapida, mult laptic si iubire pentru minunea mica !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

BINE AI VENIT ANNA SOPHIA !!!!!
SA AI O VIATA LUMINOASA, PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRII,
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA !!!!

FELICITARI ELLE !!!! SA-TI TRAIASACA PUIUTA MICA SI FRUMOASA, SA FITI FERICITI CACI SUNTETI O FAMILIE MINUNATA !!!!

Rusine sa-mi fie ca nu am putut sa intru de sambata sa fac si eu galerie! Am fost insa cu sufletul alturi de elle si am fost tare emotionata sambata la pranz.
Am vorbit cu elle si inainte de opertaie si dupa operatie.
Sunt bine amandoua, pe elle o durea taietura iar printesa mica se pare ca seamana cu taticul ei

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

bine ai venit,Anna Sophia! sa ai parte numai de fericire si de o familie care sa te iubeasca asa cum meriti.
refacere rapida Elle si cat mai mult laptic pentru micuta grasuna.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 13+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Acum,spun si eu "BUNA DIMINEATA" si poftiti la cafeluta !!!!

Mi-am incveput ziua tare bine ( exceptand criza de plans de fiecare dimineata a lui eleni ) vizionand fotografii cu doua printese

Madalina, mi-era tare dor sa-ti mai vad printesa ta cu ochii aceia incredibili, cu genele asa de lungi... O papusica scumpa Visez eu, am retinut gresit sau sofia ta era brunetica atunci cand era mai mica ??? Eu asa mi-o aminteam... o brunteica cu par ondulat Bruntea sau blonda.... e frumoasa foc !!!
Si ca tot iti ies asa de bine copiii... ma rog la Doamne Doamne sa-ti mai dea unul... eu cred ca va veni curand si te va surpinde ca sa spun asa... ca nu-l vei mai vizita pe marinescu pentru asta...
am o verisoara ( tot din ploiesti) care a facut fiv pentru primul baietl care are acum 4 ani si... s-a trezit acum 2 ani si ceva ca este din nou gravida.... are o fetita nascuta tot in februarie 2008 ca ale noastre. cu drag !!!

laurici, a meritat asteptarea de atatea luni a unor fotografii cu theuta ta...Doamne, cat de vesela este, cum rade din toata inima in fotografii, cu ochisorii aceia incredibil de albastrii ai ei... am ras vazand-ocu excalada patutul, cum cara pe umarserioasa si responsabila rogojina de plaja,moprtala cum statea goala pusca pe holul hotelului...
Frumoasa foc ariciul pogonici

Stancutza, offff, mititica de sofia... cum mai este cu piciorusul astazi ? s-a desumflat ? sa treaca cat mai repede !!!

Miki,offf saracul luca cu buba aia de la buza.... a patit-o si eleni ... i-a tars frate-sau o masina in guritza si i-a spart buza de jos. La ea s-a vindecat tare repede... a doua zi nu parea sa mai aiba ceva sau sa o deranjeze...

Jelimoni, aoleu,... chiar ca-i bolnavior rau saracul robert... Partea nasoala este ca trec asa de greu mucii astia si tusea... Cel putin asa este in cazul lui eleni care are deja mai bine de 2 saptamni de muci si tuse. i-am schimbat si eu siropul de tuse ca i-am dat pana acum humex expectorant si acum ii dau eurespal.
Partea buna este ca nu tuseste deloc noaptea si nici in cursul zilei... doar dimineata cand se trezeste. Iar mucisorii nu-i mai curg este cumva "fonfanita"...
si sanatate multa !

Roli, mi-ai dat o idee sa merg si eu la plafar sa-i iau siropel d'asta lui dimitrakis.... Ca ma lupt in continuare cu el si mancarea lui.... Problema la noi este ca mi-e teama ca nu neaparat pofta ii lipseste lui... Eu suspectez mai degraba o lipsa de rabdare in a sta la masa si a manca si, bineinteles ca nu-i place sa refuza orice mancare "sanatoasa" sa-i spun asa... prefera sandvisuri, iaurt de baut, maxim un snitel pe care-l poate manca prin casa intimp ce se joaca... A fost sora-mea ieri la mine, am stat cu totii la masa si ea i-a dat cu lingura ciorbita iar el a mancat tot castronelul de unde si cu o zi in urma incercasem si eu sa-i dau iar el refuzase spunandu-mi ca nu-i place

Solutia ? Sa o las pe sora-sa sa manance singura caci oricum o face si sa-i dau lui sa manance cu lingurita
cu mult drag si mamica si baietii !!!

monica, eu cred ca are dreptate lalad... clara "rade" de voi ca sa spun asa.... nu te ingrijora!!! uite, eleni are obiceiul sa cipueasca sau sa impinga anumiti copii din parc... am stat sa ma intreb de cei doar pe ei si nu si pe altii... sunt aceiasi 3-4 copii fata de care are aceasta "pasiune"... si am realizat ca o face ca sa ma vada pe mine cum sar disperata sa o iau de langa ei, sa -i explic ca nu-i frumos... cred ca-i place reactia mea ca o si aticipeaza cumva... in timp ce-i cipueste se uita razand la mine... deci stie ce va urma si asta asteapta... hoata mica santajista...
oricum, apropo de minciuna... sunrt pregatita caci eu eram o maaare mincinoasa cand eram mica... de fapt, inventam povesti... ca sa-i captivez atebntia mamei, sa ma ridic pe mine in slavi ce fata buna sunt... prin clasele 1-3 invetam povesti cu prostii facute de colegi de clasa... de obicei spuneam despre cei care tocmai ca erau bvuni, invatau si nu faceau prostii
Mi-a trecut... si mi-a intrat asa de tare in cap ca nu-i bine sa mint ca acum se prinde oricine ma cunoaste cand incerc sa spun o chestie neadevarata ( scuze inventate de obicei )
cu drag !!!!

mai miricule,... sincer, abia asteptam sa citesc mesajul tau pentru elle... desi stiam ca va fi emotionat, to nu m-am "pregatit" suficient cat sa-mi stapanesc lacrimile...
Dumnezeule,... tu cu cuvintele tale poti alina orice inima ranita sau o poti radica in slavi cand lauzi....
Esti fabntastica... chiar ar trebui sa te apuci sa scrii orice vrei tu...

si nu in ultimul rand... acum am venit si eu acasa ca sa spun asa si am inteles ca rlc este gravi ... sorry ca nu te-am felicitat pana acum...
Sarcina usoara si un bebe la fel de minunata ca surioara lui !!!!
ps - e minunat si ca mama de baietel... stiu eu sigur !!!!

aaaa, aveam o "restanta" din mesajul trecut....

inca de cand l-am trimis stiam ca-mi mai este dor de cineva si nu-i gaseam numele ...

erenaaaaaaaaa - pe drum spre casa mi-am dat seama la cine ma gandeam si realizam ca-mi lipseste fara sa-i spun numele
si te rog,... mai intra pe aici si spune-ne de tine, de matei, de casa cea noua... ati ternminat renovarea? v-ati mutat ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI ELLENUTA, SA-TI TRAIASCA PRINTESA MICA SI SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA TOATA VIATA! VA UREZ CA VIATA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI, SA FITI FERICITI IMPREUNA ALATURI DE MINUNATELE VOASTRE PRINTESE!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle,felicitari...refacere rapida si mult laptic,Iar tu Annita sa fii sanatoasa,cuminte si papacioasa......

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput