Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
am vazut si eu frumusetea bucalata a Annei Sophia! Elle
poti sa fii mandra de tine ca stii sa faci asa copii frumosi! Sa-ti traiasca! Sper sa ai parte de liniste ca sa te poti acomoda cu viata in 4
Ceska, nu ai cum sa-l dai cu glicerina boraxata? Daca plange e chiar mai bine, ca-l poti da repede, repede in toata gurita. Nu mai stiu cine scria ca i s-a recomandat sa-i dea lui bebe ceai de musetel cu un pic de bicarbonat, parca (sper sa nu zic prostii cat mine de mari). Of, sper sa iti spuna vreo fata care stie. Dar nu-l poti lasa chiar asa fara nimic
Sanatate
Roxanici
ce face Adeluta? Ati iesit din spital? Am zis ca te sun si, spre marea mea rusine, nu am mai apucat: cand imi aminteam era ora nepotrivita si tot asa
Sper ca este mai bine
Vera eu am facut pipi in pat pana prin clasa a 3-a, cred. De fapt aveam si am inca spina bifida si asta era motivul pt care udam patul. Era cosmar pt mine ca ma trezeam mereu uda, dar m-au dus ai mei la dr si mi-a dat ceva pastile sa iau care ma faceau sa ma trezesc inainte sa imi vina sa fac pipi. Nu stiu cum se chemau, nici mama nu-si aminteste, dar au fost f bune. Acum cu siguranta exista tratamente mult mai bune, asa ca mergi cu frumusica ta la un control. Oricum poate Iulia nu are ceva fizic, ci e doar o perioada...Important e sa nu o certi (ai mei ma certau de eram terminata
), ca nu e vina ei. Va pup cu drag
si sper sa scape repede de neplacerea asta!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Ven spune:
Vera, chestia cu pipi noaptea nu se intampla cumva de cand s-a nascut fratiorul? In cazul asta cred ca tu esti cea mai in masura sa o 'tratezi', ca esti de meserie.
Daca alta e cauza, mult succes in tratarea pb. Sunt convinsa ca exista rezolvare. Stiu sigur ca exista medicament, insa are ceva efecte adverse. Insa se prescrie in cazurile grave. Sper ca nu sunteti unul din ele.
Anna Sophia e o grasunica dulce foc! 
cristacoman spune:
Buna dimineata, Zuzici. Poftiti la cafea...

.
Elle, Anna este minunata, grasunica si frumoasa.
fetele.
Rox, ma bucur ca ai dat un semn. Ce face Adela, este bine? Sanatate multa.
Vera, sper sa nu fie grava problema si sa o rezolvati repede.
Ceska, glicerina cu stamicin face minuni. Ii dai de cate ori poti si inainte de culcare sau dupa ce adoarme. Sanatate gazei si sotului.
Sanatate si insanatosire grabnica lui Robi si Clarei.
bolnaviorii.
Fetelor, ieri dupa amiaza am fost la Antonia, care sta la mama pe perioada renovarilor, care din motiv de finante le fac pe bucatele, adica acum facem doar baile, apoi facem curat si continuam anul viitor cu restul apartamentului. Cand ne-a vazut a inceput sa strige (mamiii, tatiii) si sa rada. Cand am luat-o in brate mi-a luat fata in mainile ei, si-a lipit fata ei de a mea si a stat asa minute intregi. Apoi am plecat cu masina si am stat in spate, langa scaunul ei si tot drumul a stat cu fata lipita de mine si m-a tinut de mana. Asta, dupa ce nu ne-a vazut 2 zile.
Mi-a zis mama ca in fiecare zi canta..." cine sa traiasca, mami sa traiasca, tati sa traiasca"....
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Miriii, felicitari mami pt. al 3 lea cavaler....Uite asa peste 20 de ani vei avea si 3 fete, fara sa mai faci eforturi....
gasca.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Roli, imi pare tare rau ca aveti probleme. Sanatosi sa fiti si le rezolvati voi pe toate.
Shose, sanatate bunicului.
fetele.
Se vede ca am putin timp, nu?
.
Acum chiar va las, ca ma apuc de treaba. Va
pe toate.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
kalosalina spune:
Neatza zuzici! V-am citit si bag si eu repede un mesaj inainte de a ma apuca de treaba...sa vad ce am retinut ![]()
Elle este scumpa foc Annita! Cat de frumoasa este si bucalata!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Asa imi vine un chef sa mai fac si eu un bb.
Roxanici inteleg ca v-ati externat. Ma bucur ca Adeluta e bine si te rog sa ne povestesti mai multe despre voi si sa ne mai pui si poze! 
Roli imi pare tare rau de situatia prin care treceti...dar sa fiti voi sanatosi ca o sa va luati si o masina mai mare cu timpul. 
Shose ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata.
Doamne ajuta sa-si revina bunicul tau si sa fie alaturi de voi in continuare inca multi ani! Te asteptam cu vesti si despre Pipetzica draga 
Miri felicitari pt flacau! Sa fie sanatos, sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara! 
Ceska
Benji sa-i treaca aftele! Saracutu' imi inchipui ce tare il chinuie
!
Cristina ce frumoasa a fost reintalnirea cu Antonia
! Fff emotionanta...
Honey am vazut zilele trecute filmuletul cu AJ. Ce istet este! Felicitari flacaului drag! 
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute .. anna sophia Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
bine ati venit acasa!
ce dulcica e Anna, imi vine sa-i pap obrajorii.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ellenuta spune:
hellloo
nu am mai avut putere aseara decat sa ma arunc in pat .. anna a fost cumintica, s-a trezit de 2 ori sa pape, dar a mai scancit in patut, s-a mai foit .. deh, a schimbat locul. eu ma incapatanez sa nu-i dau formula ... lapticul meu nu e de ajuns si din cauza asta sta atarnata la tzitzi si eu nu apuc sa fac mai nimic ..
va multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa maimuticii .. nu e draguta ca eva bebelus dar e simpatica ..
eva e innebunita .. toata ziua anna, anna .. azi nici nu vroia sa mearga in parc. aseara, o chema pe anna la baie, mergea inaintea mea si zicea "hai anna baie baie" .. iar inainte, desi anna dormea, s-a dus langa ea si ii zicea "hai anna tzitzi mama" .. imi venea sa mor de dragul ei .. mi-au dat lacrimile si imi pare rau ca nu pot sa ma ocup mai mult de ea .. stau cu ea cat pot, ne jucam, o chem langa mine cand ii dau annei sa suga dar nu e suficient. offff abia astept sa o vad si pe asta mica in picioare .. sa se joace amandoua, sa ma pot juca cu amandoua in acelasi timp ..
imi pare rau ca nu am citit din urma insa am culcat-o pe anna si am pus rufe la spalat si vine tura nr 2 acum .. asta dupa ce dimineata am bagat o tava cu fripturica si cartofi la cuptor ..
va pupacesc mult!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NataliaS spune:
Hello zuzici dragi!
Elle - ai o noua minune numai buna de muscat de fund...e asa de scumpica si grasunica de eu (nebuna ce sunt), sigur as musca-o putintel
Sa fie sanatoasa ...ca papacioasa sigur va fi -are putere sa traga din tzitzi![]()
Miri - wowww - vorba lui Ven - mama de trei muschetari e super...dar soacra cu trei nurori...greu neica, greu...eu cred ca as claca la sarcina asta, dar cu tine nu mi-e frica![]()

Vera - ai doi copii minunati si ati avut o vacanta de vis. Sa stii ca am avut si noi pb asta o bucata de vreme dupa nasterea Stefaniei, dar si-a revenit treptat. Cel mai bine ar fi sa iei taurul de coarne si sa mergi la medic cu ea...sigur se va rezolva
L-am vazut pe Aj cel istet
mi-ar place mie sa-i placa si stefaniei cartile...de unde, ei ii place sa se catere, sa alerge, sa faca prostioare...
Sa va spun ce mi-a facut astef in ultimele trei zile- alaltaieri s-a rostogolit de pe sezlong, de langa mine , si a dat cu capul de beton...imi venea sa ma dau eu cu capul de ceva de ciuda ca n-am prins-o...drept urmare s-a ales cu primul cucui din viata ei pe care am pus arnica si s-a retras pana a doua zi.
Azi dimineata - surpriza - la las dormind pe amandoua in camera si merg sa-mi beau cafeaua cu mama...vine Ana si ma striga la un moment dat sa vin repede ca Stef a facut o mare prostie...ma gandeam ca a patit ceva...cand colo, mandra mea se trezise prima, isi scosese scutecul plin de caca in patut...a intins totul pe acolo, s-a intins si mi-a luat crema de calcaie cu dozator...a pus si "putina" crema...a intins-o bine, apoi a luat si cateva bete de urechi, ca nu merge sa intinzi cu mana...si asta mi-a fost imaginea cand am intrat in camera...nu mai vb de miros![]()
![]()
Sumar de saptamana asta - singura cu fetele, Horia in Turcia, Ana a racit, am venit la mama la Oradea, socra-mea s-a operat miercuri, de urgenta, la Bucuresti de hernie de disc ( e bine), tanti - care e singurul meu ajutor la Cluj m-a sunat ca a facut pareza faciala periferica - noroc ca a facut-o de la raceala si trece...deci am avut o saptamana cool- colac peste pupaza ieri am mai tras si o cearta la telefon cu Horia (de frustrata ce sunt)![]()
Cam atat despre noi...doresc sanatate bolnaviorilor si...gata placinta!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ceska777 spune:
Fetelor mersi de sfaturi....daca as stii cum ii zice la glicerina boraxata in germana.... caut sa aflu. I-am dat pana acuma de doua ori cu o crema ce o aveam:DYNEXAN contine subst activa Lidocainhydroclorid 1 H20, e cica pentru infectii in cavitatea bucala, gingivita etc. A avut efect caci la 10 min dupa a putut sa bea lapte din biberon ceea ce aseara n-a reusit.
Pana acuma ma striga numai "mama" si de azi dupa Caillou ma striga "mami".
Fug!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra