Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eliza Elle, e superba Anna. SI e o poza cu voi doua acolo in care tu zambesti si poza aia o asteptam cu drag .Eliza ![]() Emma(19.02.2008) 1-2 ANI Povestea nasterii |
hehe .. acolo e fina mea. eu nu am inca nicio poza cu anna ...
dar promit ca voi face dupa ce ma refrisez .. la noi nu e apa calda de 4-5 zile .. maine se pare ca-i da drumul.
eva e in parc cu ai mei, trebuie sa vina. anna a papat tzitzi la 6 si doarme de atunci .. astept sa se trezeasca sa-i fac toaleta (sters cu ceai musetel, spalat fundulet si cremuit, sters ochi cu ser fiziologic, curatat buric etc) si s-o mufez si s-o bag la somn .. apoi s-o culc pe eva, sa-i citesc povestea ..
sper sa reusesc sa revin dupa toate aceste operatiuni ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute .. anna sophia Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
mami, ai o dulceata de fetita bucalata si cu parut...sa-ti traiasca, e adorabila...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cati_magureanu spune:
Elle, abia asteptam sa te vedem alaturi de minunea mica Anna!
Tot uitandu-ma la datele lor de nastere am constatat ca au aceeasi cifra a destinului, cum se zice...cifra 7!
Nu ca as fi pasionata de numerologie, neaparat (desi cochetez cateodata si cu asa ceva) dar nu stiu de ce, mi-a sarit in ochi!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
ceska777 spune:
Elle,
Anna Sophia e o frumoasa! O mi-nu-ne! Eu zic ca seamana cu tati dar poate cand vedem poza de grup cu voi toti patru ne dam seama mai bine cine cu cine....
Iti doresc nopti linistite si mult laptic, poate nu e nevoie de lapte praf... Bun venit acasa!
Dl sot e racit cozba, gaza e plina de afte in gurita azi noapte de la 1-4 i-am tinut de urat, printre urlete si jelanii ca il doare in gurita. Nu mananca mai nimic si de baut f putin. Am fost la dr, mi-a dat numai nurofen in caz de febra si pt durerea locala, sa ne ajute la noapte. Nimic local, crema sau unguent, nimic! A fost un chin controlul si a zis ca in conditiile astea oricum nu ma va lasa gaza sa ii dau cu nimic....Trece cica in 5-7 zile! Trebuie sa ma gandesc la zuzele si clopoteii care au trecut deja prin asta.
Uf!am doi copii bolnavi, unul mare si unul mic..........maraiti amandoi.
M-a ajutat pe PM ioanact nu telegoanele lui Ploscariu dar nu a raspuns nimeni nici la fix nici la mobil. Am trimis sms. Daca vrea vreo zuza sa mai insiste ii trimit PM.
Gata, pauza s-a terminat DVD-ul si trage gaza de mine....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Tocmai am vazut doua falcute dulci ale Annei, ingerasul mic si frumos! Cu perisorul brunet si stil "punky", imi aminteste de Sofiuta mea cand avea cateva zile :-)
Elle, felicitari pt frumusetea mica, ma bucur mult ca ai laptic pt ea, si abia astept sa ne spui mai multe!
Lala_D spune:
Stancutza iti sunt datoare cu un buchet de flori 
Luni se intalnesc persoanele puse de noi in legatura, sper sa se placa reciproc si sa fie multumite amandoua 
Multumesc mult!!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute .. anna sophia Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Helene, ai o alta dulceata de fetita
!Sunt convinsa ca, la vara, vei fi o mamica tare mandra cu micutza Anna facand ghusii de bebelush si printzesa Eva sporovaind de zor!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
godzila spune:
E superb ursuletul! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Eliza
Vera, ce probleme are frumusica de Iulia(daca ne poti spune, bineinteles)? Sper sa nu fie ceva grav .Eliza ![]() Emma(19.02.2008) 1-2 ANI Povestea nasterii |
Of, cred ca are enurezis nocturn...si nu stiu de unde sa incep...ce sa fac, daca pot face ceva...pana acum am fost in negare...acum sunt in faza critica.
Eliza spune:
Elle, atunci astept si poza cu tine si Anna si sunt sigura ca o sa fie asa cum ma asteptam, plina de dragoste si caldura.
Bafta cu cele doua comori si sper sa-ti mai gasesti timp sa intrii sa ne povestesti de voi.
Vera mergi cu ea la medic sa vezi ca fizic nu e nici o problema, apoi poate incerci acupunctura, tratament homeopat, ceva care sa o ajute. Haide ca o sa fie bine
.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

...am o problema spinoasa cu Iulia...si sunt fara suport...nici noaptea nu mai pot dormi. As vrea sa fiu in alt timp, in alt loc...de ar trece odata.