Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreac multu de raspuns.O sa vad la fatza locului ce si cum cu dr abia pe 7, tare greu mi-am mai facut programarea asta, pur si simplu sunt terifiata.
Ma rog m-au luat niste ganduri criminale, cum ca nu mai am mult ....si K cui ramane...

nocom ce frumos ai scris...intradevar suntem binecuvantate cu bebici sanatosi si frumosi.Multumim de postarea plina de optimism

babytza din proprie experientza, iti zic ca nu ai castig de cauza.Tot tu tre sa lasi de la tine...doar esti mai tanara nu?

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

BiancA de Elly LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

hello! Iesiti fetelor din butoi! Contribuie si vremea asta naspa la starea asta de spirit, lasa ca vine soarele

Bianca
Dragos

sa traiti, sa infloriti sa cresteti mari si frumosi!

Babytza fratele meu mai mic cu zece ani se lovea aproape intotdeuna in barbie. Daca nu in barbie, in frunte! Dar stii cum, de abia se vindeca rana ca iar pica in acelasi loc!Sincer nu credeam ca va ramane fara semn in barbie, dar in final a crescut mare si frumos si fara semne

Claudinna ce tare e razvanel! De acum o sa zica nu si o sa faca lucrul ala

Corrina si eu cred ca nu il lasi sa termine. La Mihnea poate sa dureze si 15-20 minute tot "procesul", in functie de cat a mancat si ce puncte de interes are in jur

Nocom good point! Si nu cred ca ti-am zis vreodata ca imi place mult familia ta
Eu am o schema de imunizare homepata care tine cont de vaccinul de la 1 an.Daca te tenteaza o trimit pe mailul comun ca e mult de scris

Angelynnas-a ambitionat Crina sa tina pasul cu bobicimea Bravo! Mihnea a mers dimineata dar dupa-masa a inceput din bou greva

Lauretta eu am CH 9, 2 bilute / 3 ori pe zi. Dar ii dau in combinatie cu Belladona.

Nikolici e grav rau la tine Incearca sa iesi din faza asta si sper sa nu ai probleme ci doar griji inutile!

Dupa ce vineri Mihnea a avut o criza (cauzata probabil de masele) in parc cu mama azi am beneficiat si eu de una in Auchan. Saracul, era terminat si eu nu mai stiam ce sa ii fac. Nu vroia sa manance, ii era foema, ii era somn, nu putea sa doarma...asa ca a plans. Dupa aia a papat borcanel lipit de pieptul meu (mi-a colorat tricoul ) si si-a mai revenit. Am reusit si sa il adorm, sper sa isi faca efectul chamomila, ca sufera rau mititelul si nu stiu daca e doar maseaua din dreapta jos(careia i-a spart un colt) sau sunt mai multe. Sper ca sunt mai multe ca daca doar la una face asa...

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

BRAVOOOOO CRINUTZA!!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, merge nor'mea si eu am fost plecata?! (una peste alta era sa mananc bataie de la o tziganca, ca m-a confundat cu una de lucreaza la Primarie....abia m-am vopsit, chhhhhhhhhhh)
Bravo Crina!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc
Nikoliciule

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumesc mult dragele mele pentru aprecieri, nu m-as fi putut bucura fara voi

Ne-a fericit si cu un kk de zile mari

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Nocom multumesc. Deci nu e singurul parca l-ai fi descris pe Mihnea cand ai povestit de Daria. M-am linistit acum. Ma bagase la banuieli bitza (parca?) povestind ca puiul ei a avut giardia si singurul simptom a fost iritatia la popou....Si el se iritase, dar sigur de la atata KK pe zi
Inca o data multumesc

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Si Matei are zile cu cate 6-7 kk si zilele normale cu cate 2-3 kk. Am scris si la cap trecut!!!
E normal, nu-ti face griji...au perioade.

DR mea a zis ca e ok atat timp cat nu e f moale sau nu are dureri la burtica si cat timp nu scade in greutate.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Din pacate...in starea care ma aflu, K de o sapt se chinuie cu ultimul incisiv si nu ca ar fi de ajuns, ma suna soacra-mea si imi spune ca Sasha catzelul nostru e bolnavior rau, dupa spusele drului posibil otravit...aici mi s a taiat filmul, va jur.
Din pacate eu raman in butoi si inchid si capacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Uoff, Nikolici, speram ca se sa faca bine cainele, urmeaza tratament acum nu?
Capul sus caci va fi bine

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput