Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)
Raspunsuri - Pagina 7
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Beeeeyyyy, Ce-i ingramadeala asta la butoi?!?!?!?!! Voi ati uitat ca aveti toate motivele din lume sa fiti fericite si implinite????? ati uitat ca ati fost binecuvantate cu o sarcina usoara, de care nu multa lume are parte, ca aveti copilasi SANATOSI, frumosi si destepti?!?!?! cati oameni pe planeta asta ar vrea sa fie in locul vostru, numai ganditiva!!!!! Ati uitat ca aveti o casa unde sa locuiti cu cei dragi, desi multi oameni locuiesc pe strazi sau in azile si copiii lor nu stiu ce este accea o prajitura?!?!?! Aveti atatea motive pentru care sa va bucurati si pe voi va apuca tristetea pentru stiu eu ce neajuns.... haideti, fiti vesele, jucativa cu copii vostri si sarutativa sotul, ca viata e scurta, nu avem timp de stat prin butoaie!!!!!! Gata am umplut butoiul cu floricele, ca sa nu vai aveti loc niciuna!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
subscriu in totalitate...si daca e cineva care nu intelege venim cu bata la butoi sa il rupem sa nu mai aveti unde intra...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Nocom de obicei exact ce ai enumerat tu sus ma face sa zambesc in momentele grele...dar acum situatia e nasoala rau de tot cu sotul S-a ajuns la niste discutii foarte urate. In incercarea de a ne apara mamele am ajuns sa ne jignim noi unul pe altul Lucruri care nu trebuiau spuse ...niciodata Mi-e teama ca asta e inceputul sfarsitului Babytza si puiiValentina David |
nu gandi asa...mai spunem si lucruri negandite cateodata insa important este ca cei de langa noi sa stie ca ii iubim si sa ne cerem iertare pt lucrurile care nu trebuiau spuse.
Sunt sigura ca voi doi nu veti avea probleme...va iubiti prea mult...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Mimihoo spune:
andreutac multumiim
dyanira, multumim frumos, si tie sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de el :-)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
angelynna82 spune:
Hello, fetele
Nikolici succes la dr
Claudinna , la fel ma zapaceste si pe mine tusea , e mortal Razvan , ce frumos spune nu
Nocom , speram sa aveti o noapte buna, felicitari Dariei . Am intrebat la farmacie pentru sor-mea si a recomandat echinaceea si propolis (am vazut siropel cu propolis special pt copii)..acum nu stiu ce ar fi potrivit pentru ei…cel mai bine ar fi un consult. Dr care iti zice ca ciorbele/supele nu-s bune e cam….
Babytza ma bucur ca nu mai aveti asa multi mucisori insa ma intristeaza loviturile soricelului , capu’ sus mami, ce-i aia butoi, multe si numai sa iesi d-acolo. Imi pare rau de discutiile cu sotul, sperams a rezolvati iar soacra ar tre sa isi ceara scuze pt ce a provocat, hai gata, zambeste
Mimiho nu conteaza cate poze ai, important este ca ai cateva si vrem oricum sa le vedem
Andreutac speram sa iasa maseluta fara prea multe probleme
Bitza felicitari lui Lucas , poate reusesti sa il filmezi
Corrina posibil sa nu faca suficient, si Crina mai face asa uneori
Andy.p multa sanatate lui Andy si Alexiei
Dya uofff, hai iesi mamico din butoi , trimitem o groaza de si
a facut puiul meu cativa pasi singura iar de la pranz ne chinuim sa mai faca inca cativa insa prefera tinuta de manuta
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
tzitziri spune:
Ange,felicitari!
David dupa ce a facut primii pasi singurel a mai stat vreo 2-3 saptamani pana sa inceapa sa mearga iar singurel, dar voi poate sunteti mai curajoase
Nocom,noua ne-a recomandat doctorul un oscilococcinum pe saptamana in cazul in care luam contact cu mai multe persoane (cum a fost acum cand am plecat de acasa).A zis ca asta e ceea ce recomanda si pentru copiii care intra in colectivitate gen cresa, gradinita,etc.
Feteeeeele din buuuuuutoi.Ia eliberati butoiul!O fi si vremea de vina(nici eu cand nu mai ies asa des ma tot dau la discutii cu domnul tati), dar avem copii sanatosi si indiferent ce e altceva nu ar mai trebui sa conteze.
Acum sa va zic..saptamana trecuta am avut si eu o criza urata...David tot tipa, eu tot incercam sa il calmez (am mai zis de jena de vecinii de hotel) si m-a apucat rau de tot depresia....cand al meu a venit 'acasa'(el lucreaza- de aia suntem in Franta si vizitam doar in weekend) l-am trimis afara cu David sa ma calmez.Si am intrat nu stiu de pe ce blog pe siteul Biancai Brad....si am citit cateva povesti, am plans bine, si cand s-au intors baietii acasa mi-am dat seama ca imi e suficient ca e sanatos!
Deci in comparatie cu alte mamici, indiferent ce ni se intampla, ar trebui sa fim fericite ca avem pui sanatosi!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
laureta spune:
Fetelor intrebare, ce concentratie se da la bebei CHAMOMILLA si cate bilute?
Is capiata
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
luminita2008 spune:
nocom, ai niste copii extraordinari, f frumoase pozele!! felicitari si Dariei pentru primii pasi!!
CD-ule, felicitari pentru bilant si pentru primii pasi!!
cristineescu, sar'na, chiar eram in cautare de asa ceva, vroiam noutati!
kllemi, am facut Infanrix Penta, cumparat. ai mei nu-s inscrisi nici la medic de fam, nici la stat, la policlinica, vine pediatrul acasa si-i inteapa.
bitza, felicitari pentru primii pasi!!! yuhuhu, incep boboceii sa umble singuri, ce emotionant!
cred ca esti in al 9-lea cer!
dya, laura, nikole, babytza, capul sus, trebuie sa iasa soarele si pe strada voastra, chiar daca afara e urat. eu sunt p'aci, daca pot ajuta... multi .
age, si voi mergeti singurele?? super tare, ma bucur si pentru voi, felicitari!!!!
apropos de nu-nu-nu, ai mei amandoi si-l exprima pe 'nu' in forme diferite, insa: in timp ce Robi spune 'nu-nu' f clar, Edi arata dand din cap f vehement.. hehe...
LA MULTI ANI BIANCA SI DRAGOS!!! Sa fiti cuminiti, sanatosi si frumosi!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
angelynna82 spune:
Oana te am cu mult drag, multumesc de urari
LAureta nu stiu ce sa iti raspund
Lumi multumesc, va am cu drag
incerc sa prin momentul cu aparatul
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam