Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura, Roxi eu nu vreau sa fiu rea dar tot trebe sa va spun ca nu va primesc in butoi macar voi ramaneti pe afara!!!
La mine s-au adunat multe, multe...simt ca ma inec in butoiu asta dar cum zicea Nocom ma bucur ca Andrei e bine cu toate ca o vizita la dr tot voi face si cu el pt ca nu mananca deloc bine adica mananca doar ce ii place lui si doar gustul dulce ii place sper sa nu fie vb de o glicemie mare cum m-a speriat dr lui de familie.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nocom de obicei exact ce ai enumerat tu sus ma face sa zambesc in momentele grele...dar acum situatia e nasoala rau de tot cu sotul S-a ajuns la niste discutii foarte urate. In incercarea de a ne apara mamele am ajuns sa ne jignim noi unul pe altul Lucruri care nu trebuiau spuse ...niciodata Mi-e teama ca asta e inceputul sfarsitului

Babytza si puiiValentina David

Offf Babytza se pare ca suntem surori de suferinta din aceleasi motive, hai atunci cu mine in butoi

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Offff, mai babytza!!!! Nu gandi asa!! Nu esti casatorita cu mama lui si nici el cu a ta. Chiar daca amandoi tineti la mamele voastre, nu va stricati relatia voastra pentru ele, oricat de mult le-ati iubi!!! Chiar daca s-au spus lucruri ce nu trebuiau spuse, cand spiritele se calmeaza veti vedea cu alti ochi discutia. Daca telul tau este de a-ti salva casnicia, vei reusi, daca nu iti doresti asta si mandria sta undeva deasupra....

Chiar daca esti suparata, fa-i o srpriza in seara asta si discutati la rece despre voi si nimic altceva. hai, capul sus, stiu ca iti iubesti sotul si veti reusi sa fiti o familie fericita, chiar si cu o altfel de soacra (si gandeste-te si la el, ca este normal sa-si apere mama chiar si cand greseste, asa ai vrea si tu sa fie David cand o fi mare!!!)

Multi pupici!!!!!

claudinna ai aruncat mama cheia???? ca vad ca fetele astea vor neaparat s-o gaseasca?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom eu nu as incepe cu nimik preventiv, daca nu as avea un bebe sensibil , care raceste des. Insa daca ar fi , sau daca ar fi deja intr-un mediu propice racelilor dese (cresa, gradinita) i-as da vitamina C si/sau echinaceea. Nu am intrebat dr, nu stiu ce produse noi sunt pe piata petru imunitate. La Valentina a mers tare bine cu o pastiluta de vit. C pe perioada rece.
La cele homeopate se da oscilococcinum, una pe saptamana

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

claudinna multumesc pt raspuns. Poate ar mai trebuit sa adaug ca, de obicei, face de 3-5 ori pe zi kk (de consistenta normala) si mai ales imediat dupa ce mananca, in conditiile in care, cu 3 sapt inainte, facea o dingura data, dupa micul dejun. Totul s-a schimbat brusc, intr-o zi, si de atunci o tzine tot asa. Ce s-a fi schimbat? De mancat mananca cam la fel.

Babytza imi pare rau ca te-ai certat cu sotul tau..asa e cand parintzii nu stau la locul lor.. Of...Sunt sigura ca o sa fie bine insa

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bravooo Daria...asa alearg-o pe mamiEu ii dau Alexiei vit.C si azi am inceput oscillo,asa preventiv.Lu'Andy ca e mai mare ii dau echinaceea.

Babytza off cat de rau imi pare ca s-au ajuns la discutii din astea,tre sa lasati supararile si sa stati de vorba,comunicarea e ff importanta in momente din astea,iesiti doar voi doi si amintiti-va ca va iubiti mult

Dya la voi ce e??Sper sa treceti cu bine peste toata discutiile

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Corrina eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Chiar daca nu ai o explicatie logica, stomacelul lui lucreaza altfel acum si face caca de mai multe ori pe zi. Si Daria facea caca de 2 ori pe zi si de vre-o 2 luni sau 3 face tot asa de 5 - 6 ori si cateodata ceva mai moale. Can d i-am spus dr ca face si de 6 ori pe zi a zis ca are diaree, dar am lasat-o in pace caci eu nu credeam asat si vad ca acum asta e programul ei normal. Dupa fiecare masa face caca, plus 1 data dimineata la trezire. Eu nu-mi fac griji. Cred ca nici tu nu a trebui.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Nocom multumesc. Deci nu e singurul parca l-ai fi descris pe Mihnea cand ai povestit de Daria. M-am linistit acum. Ma bagase la banuieli bitza (parca?) povestind ca puiul ei a avut giardia si singurul simptom a fost iritatia la popou....Si el se iritase, dar sigur de la atata KK pe zi
Inca o data multumesc

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Laura la noi sunt multe si marunte cum se zice cele mai multe legate de intentia sotului de a vinde ap si a cumpara o casa la sat in apropiere de oras si interventiile multiple ale familiei lui in viata noastra etc
Nocom si eu m-am gandit sa ii dau ceva pt imunitate desi stiu de la mama mea ca ei dezvolta o imunitate adevarata abia in jurul varstei de 3 ani.Eu am auzit de imunobaby si de viusid pe mine ma tenteaza sa ii dau asta ultimul ca am inteles ca face si pofta de mancare.Acum sa vedem ce zice dr si daca nu e cazul sa ii fac analizele de glicemie cu predilectia asta a lui exagerata pt gustul dulcePana acum preventiv i-am mai dat vit C picaturi si oscillococinum.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, cum faci imunizarea lui Andy? Ii dau si eu Alexei Imunomix, de fapt e prima luna. Pe prospect scrie doar de 20 de zile pe luna. Si apoi? 10 pauza si iar 20? Cate luni?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput