Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)
Raspunsuri - Pagina 5
Corrina spune:
In primul rand LA MULTI ANI FERICITI sarbatoritilor de astazi: DRAGOS si BIANCA Sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!!
Si in al doilea rand, o intrebare: e cazul sa ma puna pe ganduri faptul ca, de vreo 3 saptamani, M. face foarte (FOARTE) des kk? Adica...astazi s-a trezit la 7.45 si pana la 10.30 a facut de 3 (trei!!) ori. Nu e subtire sau cu ceva dubios pe acolo, dar mi se pare ca face prea mult. Ori nu il las eu sa termine? Imediat ce il vad ca face, il schimb redepe, ca s-a si iritat cand a inceput sa faca asa des si mi-e frica sa nu se repete. So...Vreo idee?
Felicitari celor mai proaspeti bobocei bipezi, Mikul si Lucas!!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
claudinna spune:
Corrina, daca face normal ca si consitenta, s-ar putea sa fie din cauza ca nu-l lasi sa termine
acum, depinde si de ce cantitati de mancare mananca
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Intru si eu putin ca nu am prea avut chef sa intru, sunt si eu in butoi rau
Vroiam sa urez un LA MULTI ANI!!! SPECIAL PT DRAGOS DE BABYMOM!!!sA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI MANDRU CA AI ASA O MAMICA!!!
LA MULTI ANI!!!! BIANCA DE ELLY SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME.
Aha si sa nu uit sa urez cu intarzaiere LA MULTI ANI!!! boboceilor sarbatoriti zilele trecute SPECIAL PENTRU SOFIA DE MIMIHOO!!!(SA FII SANATOASA SI NOROCUL SI BELSUGUL SA FIE MEREU CU TINE!!!)
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy.p spune:
A inceput si Andy sa stranute si sa-i curga nasul,deci urmeaza si gaza
Dya si tu in butoi??Fa-mi loc ca vin si eu.
FELICITARI LUCAS!!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Bravo Lucas !!!!!!!!!!!
Ma bag si eu langa voi in butoi ...mai e loc ???
Babytza si puiiValentina David
Nocom spune:
Beeeeyyyy,
Ce-i ingramadeala asta la butoi?!?!?!?!!
Voi ati uitat ca aveti toate motivele din lume sa fiti fericite si implinite????? ati uitat ca ati fost binecuvantate cu o sarcina usoara, de care nu multa lume are parte, ca aveti copilasi SANATOSI, frumosi si destepti?!?!?! cati oameni pe planeta asta ar vrea sa fie in locul vostru, numai ganditiva!!!!! Ati uitat ca aveti o casa unde sa locuiti cu cei dragi, desi multi oameni locuiesc pe strazi sau in azile si copiii lor nu stiu ce este accea o prajitura?!?!?! Aveti atatea motive pentru care sa va bucurati si pe voi va apuca tristetea pentru stiu eu ce neajuns....
haideti, fiti vesele, jucativa cu copii vostri si sarutativa sotul, ca viata e scurta, nu avem timp de stat prin butoaie!!!!!!
Gata am umplut butoiul cu floricele, ca sa nu vai aveti loc niciuna!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
claudinna spune:
hei, fetelor, vedeti ca am inchis butoiul!!! si nu e nimeni inauntru!
acuma ce sa facem, mai racesc copiii...o sa treaca, ca de fiecare data!!
LE: mama, Nocom, da stiu ca mi se facu frica cand te vazui cu uratii aia batausi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
He he he,
Se pare ca ieri a fost zi mare pentru mergaretii nostri. Si Daria tot de ieri nu mai vrea sa fie tinuta DELOC de manutza!!!! Se ridica singurica de jos, pe vine si apoi in picioruse fara sa se tina de nimic, si face ture prin sufragerie, din colt in colt, se opreste si rade in hohote ca reuseste, ba se mai opreste pe la papusica ei preferata, se apleaca si o pupa, apoi pleaca razand nevoie mare mai departe. asa frumos face intoarcerile!!!!
andy.p sa sti ca sunt sigura ca va bate discotecile de pe la 15 ani!!!! Ma gandeam sa incep de pe acum s-o leg noaptea!!! Sanatate lui Andy, sper sa ii treaca repede si sa nu fie darnic cu surioara lui de data aceasta!!!!
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Nocom de obicei exact ce ai enumerat tu sus ma face sa zambesc in momentele grele...dar acum situatia e nasoala rau de tot cu sotul S-a ajuns la niste discutii foarte urate. In incercarea de a ne apara mamele am ajuns sa ne jignim noi unul pe altul Lucruri care nu trebuiau spuse ...niciodata Mi-e teama ca asta e inceputul sfarsitului
Babytza si puiiValentina David
Nocom spune:
Si daca tot mancarea firbe singurica pe foc si mandra doarme.....
As vrea sa fac un mic sondaj!!
Voua v-a recomandat dr ceva pentru imunitatea bebeilor in iarna asta??? Ma intereseaza atat homeopat cat si alopat...
Noua dr ne-a zis ca la varsta asta nici un produs nu este bun pt imunizare, ca sunt numai comercialele toate produsele fara sa aiba vre-un efect! Nu prea imi vine sa cred asta, mai ales de la o dr care mi-a spus sa nu-i mai dau Dariei supe/ciorbe la pranz ca ea nu le vede rostul si nu recomanda decat felul 2 tuturor copiilor si adultilor...
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI