Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Claudinna avem si noi p-aci "spanioli"...frecvent sunt certuri, bine ca ai scapat cu bine

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Din pacate...in starea care ma aflu, K de o sapt se chinuie cu ultimul incisiv si nu ca ar fi de ajuns, ma suna soacra-mea si imi spune ca Sasha catzelul nostru e bolnavior rau, dupa spusele drului posibil otravit...aici mi s a taiat filmul, va jur.
Din pacate eu raman in butoi si inchid si capacul.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

am tot auzit in ultima luna de otraviri in masa organizate chiar de primarii: se arunca din masina crevusti otraviti, dis de dimineata apare REBU si strange lesurile....s-a intamplat in corbeanca, au dat si la TV din nu stiu care alta comuna din tara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Baiatul meu are 1 an!!! Parca nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut anul acesta. M-am uitat la filmuletul cu nasterea lui Dragos, pe care l-a facut sotul meu si m-am emotionat cand l-am vazut asa mic... o galusca.

Din pacate fericirea acestei zile a fost usor umbrita de faptul ca Dragos a facut febra noaptea trecuta si azi in cateva reprize. A fost tare prost dispus, marait, n-a mancat nimic toata ziua si a stat doar lipit de mine, in brate sau la san. Singurul moment in care s-a mai inviorat putin a fost cand a vazut tortul si i-am cantat "La multi ani". Era atat de dulce cum ne privea, razand fericit, pe rand pe toti adunati in jurul lui. A incercat si el sa cante in felul lui, iar la sfarsit a batut din palme. I-a placut mult tortul - avea forma lui Mickey Mouse, din martipan. Victor l-a ajutat sa sufle in lumanare.

Acum doarme. Sper sa nu mai faca febra peste noapte.

Va multumesc tuturor pt. urari. Sunteti cele mai bune prietene!

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BIANCA DRAGOS sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

La multi ani, Bianca!!!
Elly, sa-ti traiasca fetita sa creasca mare, sanatosa si frumoasa!

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lavinia, multa sanatate puiului! Nikoliciumic, ce-ti veni cu gandurile astea negre? Te

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Daca mai aveti loc in butoi, luati-ma si pe mine, ca desi n-am nicinu motiv, toata saptamana am fost deprimata.
Iar de asta-noapte chiar am si un motiv real de depresie: sotul meu a plecat in Delta la pescuit pana sambata viitoare.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom multa sanatate puiului mic , suntem noi aici pana vine sotul si nu numai

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Angelynna, multumesc!

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Astazi Daria a dormit dimineata de la 11 jumate la 2 si seara de la 5 la 8!! Evident ca acum nu are nici cel mai mic chef de somnic, iar la noapte sigur va vrea la discoteca!!!!

Oare ar trebui s-o trezesc ziua, sa nu o mai las sa doarma asa de mult?!?!?

Multumesc pentru raspunsurile legate de imunizare, mai astept si altele!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput