Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza nu iti cunosc situatia, nu vreau cu orice chip sa ma bag in viata voastra dar mie experienta mi-a dovedit un singur lucru: cat timp unul dintre parinti, oricare dintre ei, a fost implicat in viata noastra mai mult de o saptamana ne-a mers rau ca si cuplu. Eu am locuit cu mama mea cand s-a nascut Alexei si putin inainte iar pe scurt ca detaliile nu isi au locul si rostul am plecat mancand pamantul. As fi plecat oriunde de acolo numai sa scap. Si odata scapata am terminat cu cea mai nasoala problema ever: discutiile si certurile cu sotul meu. Asa credeam si simteam si eu ca este inceputul sfarsitului de fapt era doar sfarsitul conlocuirii cu mama care a adus un un nou inceput si concluzia ca nu ma mai prinde nimeni sa stau cu vreunul dintre parinti muuuult timp de acum incolo. Viata mea este cu sotul si copii mei, acum ( si te rog sa vezi acest acum ca pe tot ce inseamna el) ei sunt familia mea. Daca si cand unul dintre ei nu imi va ma fi alaturi voi vedea ce si cum voi face, un lucru stiu insa sigur la mama eu nu ma intorc. Lasa mamele deoaparte si apoi vedeti daca mai e vreun punct sensibil - rezolvati-l pe ala sau dati uitarii orice altceva.
Dragos, Bianca Sa cresteti mari si frumosi!!!
nikolici suna un veterinar si vezi ce ar putea sa ii faca socrii tai urmand ca apoi sa il tratezi mai serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Baiatul meu are 1 an!!! Parca nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut anul acesta. M-am uitat la filmuletul cu nasterea lui Dragos, pe care l-a facut sotul meu si m-am emotionat cand l-am vazut asa mic... o galusca.

Din pacate fericirea acestei zile a fost usor umbrita de faptul ca Dragos a facut febra noaptea trecuta si azi in cateva reprize. A fost tare prost dispus, marait, n-a mancat nimic toata ziua si a stat doar lipit de mine, in brate sau la san. Singurul moment in care s-a mai inviorat putin a fost cand a vazut tortul si i-am cantat "La multi ani". Era atat de dulce cum ne privea, razand fericit, pe rand pe toti adunati in jurul lui. A incercat si el sa cante in felul lui, iar la sfarsit a batut din palme. I-a placut mult tortul - avea forma lui Mickey Mouse, din martipan. Victor l-a ajutat sa sufle in lumanare.

Acum doarme. Sper sa nu mai faca febra peste noapte.

Va multumesc tuturor pt. urari. Sunteti cele mai bune prietene!

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

DRAGOS

SA CRESTI MARE SI FRUMOS...SA FII NOROCOS...FERICIT...SI SANATOS

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

BIANCA

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom butoiul este inchis, eu am tras capacul dupa mine si mai ies doar sa va scriu din cand in cand .NU MAI PRIMESC PE NIMENI IN EL CA NU E LOC!!!

Catzelul meu nu sta pe strada, este un bichon mic si dragutz foc pe care dupa cateva luni de la nasterea K l-am trimis in vacantza la socrii pt. ca imi era imposibil cu el si cu K...ma rog ma simt vinovata si de acest lucru.
Din cauza ca, Karinutza s-a simtit destul de rau ieri ( vezi incisivul dureros), soacra-mea nu mi-a zis ca Sasha- catelul este bolnav destul de rau.Au fost la veterinar azi...a fost pus pe perfuzii si a zis soacra mea sa ma anunte totusi in case of...:(
Maine daca nu este ok de dimineatza, fac bagajele si plecam la socrii singure pe drum pana la Breaza.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Iata cateva poze de la ziua lui Dragos: Dragos a implinit 1 an!

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nikolici, sper din tot sufletul sa-si revina Sasha. Imi pare rau ca esti suparata.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

angelynna, felicitari pentru mica atleta :-)
am mai multe poze decat as fi sperat :-) si sunt tot pe picasa

nikolici, aduna-ti puterile si iesi din butoiul ala ca te fezandezi acolo. Ai un puiut de care sa ai grija si sa-l cresti maaaaareee!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Mai fetelor ce aveti cu butoiul???

Nikole iesi cat mai poti ca vreau sa-l fac sa dispara de tot ca prea va inghesuiti acolo.. hai capul sus! Kiki te vrea la loc vesela si optimista Ma sa fie Sasha bine...

Cuscra iti trimit un gand bun si sunt mai mult decat sigura ca se va rezolva totul cu sotul tau
ic si pentru David sa treaca cucuiul

Babymom Dragos sa-ti traiasca blondutul leit mami, sunteti o familie frumoasa

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara.....cred ca mai bine zic buna dimineata ..mie dabea acum mia adormit copilul si am zis sa intru si eu putin sa urez lui DRAGOS SI BIANCAI SA FITI VESELI MEREU SA NU AVE-TI NICIODATA GRIJI SI SA VA IUBITI PARINTII MULT

BABITZA imi pare rau pentru discutiile dintre tine si sot, cred ca mai bine decat mine nu stie nimeni cum este, eu locuind cu mama si tot timpul apar astfel de discutii si am tot felul de remuscari, de multe ori ma gandesc ca de ce am facut copilul, mai bine stateam in banca mea si era mult mai bine.......cred ca cel mai bine este sa stati de vb. si de fapt sa va ganditi mai mult la voi si la copii vostri...

ANGELINNAfelicitari pentru primii pasi deja se vad o gramada de reusite la orinzont....la mai multe

Eu sunt un pic suparata ptr ca copilul meu nu mananca fructe nu mai stiu cum sa i le dau, in ce combinatie macar sa accepte putin....de multe ori vede fructiera si imi cere de acolo te miri ce....ba un mar, ba o banana...etc le spal, tai frumos si ii dau ei bucata sa muste din ea...ia 2-3 guri dupa care le arunca .....cred ca la ora asta sunt cam singura pe aici

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nocom eu pentru imunitate ii dau Septilin, e sirop din plante si vit. C picaturi. Iar doctorul ala care zice ca supele si ciorbele nu sunt bune.. no comment!

Sunteti la disco? Sper ca nu.. si mai sper ca Dariuta sa doarma dusa

Maya si-a revenit cu mancarea, sper sa o tina tot asa, ne-au mai iesit 3 dinti in mai putin de doua saptamani si posibil sa apara si ultimul incisiv

Nu v-am zis ca pitica mea are o manie, asta de cand merge in picioare: ascunde tot! Asunde telecomenzile, telefoanele, jucariile le indeasa in geanta mea, nu de putine ori m-am trezit pe afara cu cate ceva pus de ea locurile preferate sunt: dupa televizor, intre fotoliile de la canapea si in geanta mea Am plimbat si un pantof de-al meu in cosul de la carucior, m-am amuzat tare cand l-am gasit

Somn usor tuturor!

Mamica deMaya[/font=Georgia]

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput