Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Kllemi nu esti chiar singura

cu o mica intarziere: Bianca

Ange felicitari Crintei pentru primii pasi

Mamica deMaya[/font=Georgia]

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Am editat semnatura si o tulesc la nani nu inainte sa intreb ce face Moni si bebe? si burticuta noastra Monyca? cum e burtica, ai fost la eco?

Gata plec ca e tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ce Chamomilla, nu mere nemek, cupil agitat
Sa vedem cum va fi noaptea asta. Avem cateva nosti cu urlete nasoale. O fi dinti no fi nici io nu mai stiu. Efectiv m a capiat. Io avand experienta cu Inisu somnorila si cuminte ( macar cand dormea) acuma is cam bulversata cu Biancu care are arici in fundic si noaptea

La multi ani Bianca si Dragos!

babymom frumoase poze, frumos cupil buuun tort

babytza, nu va mai certati, nu se merita. Lasati vorbele orgoliu de o parte si iubiti va aveti un printisor si o printesa , sunteti frumosi
Pup pe cucuiul lui Davidutz

CosmyB. cu ascunsul asa si noi, mai ales la cosul de gunoi . Da io zic ca fata face ordine mey

nikolici, tinem pumni sa se faca Sasha bine

paula am luat Camomilla 30 CH i am dat si a adormit asa de greu (12 juma), uf

angelynna felicitari pt primi pasi

Andy baga repede oscillo. Asa a inceput si Inisa dupa 4 zile de gradi, am bagat Oscillo, Panadol si vitamina C si in doua zile s a reparat. Incearca

nocom io cred ca Biancu e cu Daria la discoteca mey, adio soamne. Felictari pt mergareatza

bitza CDfelicitari pt alergatori

Sting lumina

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

,
Buna dimineataaaaaaa!

sper ca dimineata asta sa va simtiti mai bine, in forma si sa aveti forta sa infruntati realitatea asa cum e ea!
pana la urma fiecare avem problemele noastre si la cele pe care le avem deja se mai adauga uneori si lucruri neprevazute, care ne lasa intr-un impas, la care nu ne gasim pe moment reactiile care sa ne ajute sa le depasim
mie de foarte multe ori mi-a fost util un somn, un plans zdravan, sau o plimbare in natura...
dar faza cu dormitul a mers de fiecare data. dupa ce te odihnesti parca gandesti altfel...nu ti se mai pare asa de greu

cred ca si vremea asta are o influenta destul de mare asupra noastra...m-am simtit si eu destul de trista, mi-a cam sarit tzandara ieri, am facut gafe...fara a avea vreun motiv anume!

dar incepe o noua saptamana alaturi de dragalashii nostrii si cu siguranta va fi o saptamana buna! deja se anunta ca se incalzeste vremea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

sunt simpatici foc cum ascund lucruri si am ras cu lacrimi cand am citit ca ai plimbat pantoful in carucior
Razvan baga sub pat tot ce are loc, ca e un spatiu de 4-5 cm...telecomanda, cheia de la masina, telefoanele mobile, caciula si diverse jucarii si sta asha pe burta si se uita la ele!
ce nu are loc acolo, arunca intre pat si patut si la fel, se apleaca "peste bord" si isi admira opera

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Riana
La multi ani!!
Dana, sa-ti traiasca fata!! ce mai faceti??

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

La multi ani, Simodina!
Sanatate multa si numai bucurii!!
mai intra pe al noi!!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la noi,

cosmy Daria a dormit dusa de la 11.30 pna la 7.30 dimineata, apoi inca un somn mic pana la 8!!

laureta eu nu stiu cu cine a fost Biancu mic azi noapte, Daria a dormit cu ma-sa!!!

Dupa atat mers, a dormit si fii-ca mea bine azi noapte, nici naucul nu s-a mai infundat desi ziua curg mucii tot ca la robinet. oricum e bine ca noaptea o lasa in pace!

babymom wow, ce frumusel e Dragoselu!!!! F tare masinuta primita cadou. Matei si acum cand vede o masinuta din aceea se urca pe ea si se joaca vre-o juma de ora!!! Si Victor e asa mare si barbatel!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la si

Scrisesem un mesaj lung dar s-a oprit lumina

Mimihoo si Babymom am vazut poze cu puii vostri, sunt adorabili

Kllemi, am avut si noi perioade cand nu a a vrut fructe, nu i-am dat in nicio combinatie, mai tarziu am facut asa: crema de branza amestecata cu fructe o perioada si a reinceput sa pape

CosmyB super tare pitica ta

Multumesc mult pt urari

Claudinna , ai dreptate, un plas sau un somn si vom vedea lucrurile altfel, multam de tratatie

Riana de Dana, multa fericire si sanatate, bucurii multe pentru parinti

Simodina sa fii fericita si sanatoasa, o viata plina de bucurii din partea comorilor tale

a apasat fata mea pe ceva si nu mai vad pagina cum tre

azi ar trebui sa ajung la nasa...sa vorbim de turta...moama nici nu imi vine sa cred ca mai are putin si face 1 an, prea repede trece timpul

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI FERICITI, SIMODINA!!!!!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput