Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Nocom spune:
LA MULTI ANI RIANNA!!!!!!!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA AI O PETRECERE FRUMOASA SI SA PRIMESTI MULTE CADOURI!!! DANA MAMI
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca81 spune:
'neata.
Si eu sunt in butoi...am avut si noi cateva discutii in casa, tampite evident, din cauza banilor etc. Ieri m-am plimbat singura cu Carla pe strazi si m-am simtit ca naiba...
Miruna, felicitari
Babymom, puiutului blond.
Nocom, sunteti o familie tare frumoasa.
Nikolici, multa sanatate lui Sasha.
Babytza, Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
claudinna spune:
Anca
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
neatza!
nu vreti sa stiti ce noapte am avut sau la ce ora mi-au adormit copiii... nu vad pe unde merg de somn...
kllemi, avem aceeasi problema cu fructele. eu o sa fac pauza vreo 2 zile, poate li se face dor, si revin.
laureta, si voi? ai ei au adormit extrem de tarziu, mai ales Robi, dupa 01.00, desi era treaz de la 17.30... si l-a trezit si pe fratica de vreo 3-4 ori.
o fi fost ceva in atmosfera de au adormit astia mici asa tarziu.... offffffffffffff
anca, hai, capul sus, trec ele toate... LA MULTI ANI, RIANA!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
LA MULTI ANI, NADINA!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de cea mai frumoasa zi, tot binele din lume la tine sa fie!! Muuulti
Luminita si voinicii Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
claudinna spune:
babymom, super pozele de la ziua lui Dragos! si el era asha de fericit! pe masinuta aia, nu-si mai incapea in piele!
mi-a placut si interiorul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
acum am bagat la cuptor budinca dupa reteta data de babymom si pentru pranz vreau sa fac reteta aia de pui cu mere data de angelynna
abia astept sa vad cum le primeste Razvan
sper ca diseara sa reusesc sa pun toate retetele pe blog...acolo pun numai retete incercate
blog cu basca
Razvan
andy.p spune:
Buna dimineata...aseara Alexia la ora 23;30 nu dormea,vad ca si alti bebei la fel....dupa ce a adormit nu s-a mai trezit pana la 6,30 sa bea laptic si apoi iar nani.
In ultimul timp nu mai vrea sa doarma sub paturica ei,ci cu mine sup plapuma,nu va spun cat e de dulce cum sta cu fata intoarsa spre mine si tre sa pun o mana peste si ea cu manutza peste mine si asa doarme
LA MULTI ANI NADINA!!!!SA FII FERICITA SI TOT CE_TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!!!LA MULTI ANI RIANA!!!
Alina pana nu uit,ca de ieri vreau sa-ti zic...eu ii dau ursuleti de echinaceea,la tine cred ca asa e 20 de zile pe luna ,apoi pauza 10 aapoi iar..da nu-mi dau seama cate luni.
Babymom frumoase pozele..cat despre plecatul sotului la pescuit,nah ce sa zic??Aici suntem noi
ClaudinnaSi la mine functioneaza plimbare,da cu masina
Lumi off ce noapte ai avut,poate reusesti sa tragi azi un pui de somn
Kllemi ar trebui sa faci pauza cateva zile si apoi sa incerci.
Laureta asa fac ,sper sa-i treaca..tin pumnii sa iasa dintishorii aia sa nu va mai chinuie...nu e de la laptele junior??Ca noi asa am patit.
Anca si la noi apar des discutii legate de bani
Miruna la fel a fost si la noi cand am stat cu mama..nu stiu care din noi doua am fost de vina de situatiile create,da cert e ca nu ne-am inteles .Si mi-a parut tare rau:(
Nikolici ridica capul si spune-ne cum esti .Da Sasha?
BAbytza da voi??
Nocomce ma bucur ca n-ati fost la disco
Angemai aveti un pic
Cosmy hahha si Alexia ascunde tot ce-i cade in mana:in sertare,in dulapuri ,dupa televizor,sub pat
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andreutac spune:
Neata,
Va servesc si eu cu o si
,iar pt.mamicile din butoi o
,un
ic si o
, sa treaca cat mai repede perioada nefasta.
Bravo Crinuta, Lucas si Mikul pentru primii pasi singurei!
Riana
Simondina
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andreutac spune:
Laura, super scumpica trebuie sa fie Alexia! Oricum toti sunt asa dulci si inocenti cand dorm(nu ca altfel n-ar fi).
Pentru ca noi am amanat un pic vaccinul si implicit intalnirea cu pediatra, va propun un mic sondaj:
1. Ce fel de miere le dati puiutilor: de salcam,tei,poliflora?
2. Pentru ciorbita ati folosit bors din comert? La noi,sursa de bors,bunica mea,e plecata din Bucuresti si am ramas fara, dar tot i-as face o ciorbita Evei.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
_irina_ spune:
pupici tuturor bebicilor mergatori si vorbareti!
Cred ca intru eu in butoiul ala si la cat sunt de balena nu mai incape nimeni acolo... e bine asa?
De fapt... mi-a trecut un pic. Urmaresc mereu anunturile de la mica publicitate si ce imi vad ochii acum "am un sot priceput la toate" ... zic hai sa citesc sa vad cu cat il vinde si de ce il vinde, poate las pe mai tarziu garderoba de iarna a printesei si iau sotul. Dar m-a pacalit, cica executa numai lucrari diverse, nu il vinde...
Daca nu dati cu rosii va spun ce metoda anormala dar eficienta aplic ca sa pot sa ii schimb scutecele Deei fara sa umplu casa de toate cele in timp ce alerg dupa ea sa o sterg si sa o schimb. Se ia copilul si se pune in pozitia de adormire, adica pe pernuta pe picioare. Se da copilului in mana o jucarie si apoi urmeaza pasii necesari oricarei schimbari de scutec. In final avem o mamica fericita ca nu a mai alarmat tot cartierul cu urletele copilului si un copil fericit, schimbat si uscat. de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez