Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mikul
Felicitari ptr bilant si primii pasi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Fetelor, va multumesc pentruj urarile frumoase pentru Sofia
Paula-Laura, Nocom, Angelynna, Luminita, andy.p, nikolici, gaia.nevia (sper sa urmeze o poveste despre ziua ei :-)), elly, anamona, multi de la Sofia

cum v-am mai zis a fost o zi emotionanta, au venit nasii, fetita adormise in scaunul de masa si am stat si am privit-o vreo ora cand am trezit incercand sa-i schimb cerceii cu cei nou primiti ..., am rupt turta (foarte buna este, inca mai avem si mancam la ea), i-am pus in fata ce-a gasit eu prin casa ... bineinteles ca a avut si un aparat foto, dar Sofia noastra a ales asa: papiota, pixul si seringa cu ac ... hmmm, chirurg plastician :D
apoi am plecat la restaurant si ne-am intalnit cu prietenii si copii lor. Pe la 7 seara era totul gata.
Poze? fotograful profi' a fost insarcinat cu pozele si cred ca am vreo 10, maxim

nerantula, tocmai am primit un body alb de iarna pentru 9 luni, 71 cm, grain du ble, Sofia tocmai a implinit 12 ... o sa-l port cu mine poate ne intalnim pe-afara

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Irina Alexandra de Clau-Geo, Andrei Tudor de Dyanira, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi!

La multi ani Dragos Petru, de babymom! La multi ani Bianca Maria de elly!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, frumosi si destepti!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Sofia, Bianca si Dragos , sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!!

Nikolici, eu am 2 cunostinte carora dr. Sorin Badescu le-a urmarit sarcina si au nascut cu el, ambele foarte multumite. Bafta!
Nocom, super scumpa Daria cum papa ea singurica, iar torturile si turta . Cred ca si noi vom mai comanda turta , asa fara motiv, chiar ne-a placut super tare.
Babytza, am cucuiul sa treaca repede!

Pe noi cred ca ne pandeste o maseluta, spun cred, caci cu greu am reusit sa ma uit in gurita ei si parca am zarit un punctisor alb sub gingie.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Miruna, felicitari pentru sustinerea alaptatului, chiar si asa pe o vreme neprielnica!

Fetelor, mi-ati facut pofta cu tartinele vostre cu unt, asa ca azi am pus si eu la prajit o felie de paine, am uns-o cu unt si am servit domnisoara. I-a placut super tare si a servit singura soldateii. Maine incercam paine prajita cu branzica de vaci. Apropos de branzica, am gasit de la Lacteea, branza de vaci grasa foarte buna. Nu-i deloc inecacioaca si seamana la consistenta cu untul.Are 20% grasime.
Pentru azi am facut ardei si dovelecei umpluti cu carne de vita si mult sos de rosii. Sper sa-i placa, ca pana acum n-am mai incercat. Daca am succes, saptamana viitoare execut chiftelute (coapte la cuptor) marinate.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

DRAGOS!

babymom, sa-ti fie flacaii sanatosi si sa te bucuri de ei!

Bianca, la multi ani!

andreea, si noua ne place branza Lacteea (Teo, ca el e marele consumator de branza de vaci la noi in casa )

NIKOLEEEE!?!?! unde esti mama? te-a plouat? ce depresie? vin cu muciosii peste tine sa va inveseliti, si spiderman vine si el, dea (si spiderman tuseste... sa stii)?!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
MARE VESTE MARE
LUCAS MERGE SINGUR!
CD felicitari!!!Noi tot de ieri mergem!
Sa curga sampania...

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Bianca
Dragos
Sa cresteti mari,voiosi si fericiti!!
Babytza offf,cucuiet soricelul! sa nu mai faca!
Miruna felicitari!Vreau sa zic,,ca eu am alaptat in public la greu si niciodata nu mi s-a parut ca se uita cineva chioras la noi!Sincer!
Claudinna cu ce placere arunca telecomanda!
Nocom ati avut o petrecere super!Mi-a placut tare poza cu tortul-cum se vad multe manute "preocupate" si aia cu cei 2 fratiori pe leganut...de fapt mi-au placut toate,ce mai!!!
Luminnita

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dragos.Babymom, sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa fiti toti o familie mare si fericita!
Bianca.Sa te bucuri de multa sanatate si sa voiosie!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Bravo, Lucas!

noutatea la Razvane ca spune "nu-nu-nu!" si da din deget, hehehe!!

nikolici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput