Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)
Raspunsuri - Pagina 3
nikolici spune:
Dragos LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii si fratele tau!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!
nikole uite ce am pentru depresia ta mie mi s-a parut destul de ok dr badescu, a fost primul dr barbat la care am fost (ginegolog evident)si chiar am facut controlol, n-am fugit din cabinet mancand pamantul cum imi imaginam ca voi face daca voi da peste un barbat dr
klemi parca ma intrebai de tort, a fost facut la cofetaria alice, foarte gustos
anamona imi pare rau ca ai probleme cu dantura, sper sa scapi "ieftin", felicitari pentru intinerariile Theei
Mami de Mikul Robert Constantin
claudinna spune:
La multi ani, Dragos!
babymom, sa-ti traiasca baietii si sa fiti fericiti mereu!!
petrecerea ati da-o ieri sau azi va sarbatoriti??
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
neataaaaaa!
e cam devreme? e duminica?? ploua?? si ce daca??!!!
haideti la si si ce mai vreti voi
copilul meu a revenit la sentimentele bune de odinioara, asha ca cele 6 ore de somn dormite legat, imi sunt mai mult decat suficiente
Bravo, Matei!!!
Alexa, ghetele alea sigur sunt fermecate
ai dreptate cu tinutul obiectelor in mana si cazaturile, e f periculos. pe afara prin curte eu il tin pe Razvan de gluga sau de vesta, iar prin orash, numai cu hamul, deocamdata, pana-si face echilibru klumea, ca la viraje...mai facem buf. ideea e ca se pot impiedica si cadea exact cu nasul in obiectul respectiv...dar exercitiul merge pentru initiere, cu grija de rigoare din partea noastra
super jocul cu magneti si ma tenteaza, chiar daca o sa ajunga piesele prin toata casa, pare fun!
hehe, ce distractie o fi avut sotul tau, Nausica!
merge Mikul?? suuuper tare!!! deci la dr trebuia sa va duceti sa aiba si el de un de sa o ia la fuga
cat despre bilant, numai de bine! si chiar asha, sa isi mai vada si de treaba ei, soacra
Nocom, ce mare s-a facut Daria!! cand zic mare ma refer la expresia fetei, la cum priveste si ce mandra este! iar turta aia...torturile alea, superbe!!
hehe, am vazut ca aveti si voi antemergetor ca al nostru, numai ca sunt culorile un pic diferite.
gaia.nevia, pertinenta observatie. cand copilul sta singur in spate se pot intampla diverse.
la drum lung voi sta langa el si om vedea. mie mi-a placut tare Volanul-minune, de la Tiny Love si cred ca pana la urma, la el ma opresc, ca urmeaza vacanta in primavara si drumul va fi f lung. e cam scumpicel, dar deh, un copil are mama, deocamdata
deci daca concurati la concursul ala cu mersul de-a busilea stiai clar cu ce sa-l ademenesti
angelynna, sorry pt raceala ta! si eu am avut o viroza, ceva, ca acum am ramas doar cu o tuse, din cand in cand, in special dimineata...bag ceaiuri la greu si...cam atat. astept si e sa treaca
Muhh, v-am recunoscut! Bravo! si sa stii ca mi-e tare necaz ca a fost vremea asta nasoala! era un eveniment care merita mai mult
Cosmy si eu i-am dat aseara lui Razvan gris cu lapte, clasic...facusem pt toata familia, din aproape un litru de lapte...mi-a mai ramas o ceasca! deci ii voi mai face seara, ca nu mai bem din bibe decat dimineata devreme
Laura, bun mustul?? am cules si noi via si eu am apucat ssa beau cateva inghitituri...cand aveam pofta nu era momentul si tot asha...
deci sa-mi trimiti un mail cu un pahar de must de la voi
Lumi, ma bucur ca sunteti ok dupa vaccin! sper ca si noaptea asta sa fi fost odihnitoare
cristineescu, multumim pt mail! o sa-mi bag nasul, sa vad ce e pe acolo, ca deja sunt in pana de inspiratie
Paula, e suuuuper ursuletul ala!! merci de idee!!
Bravo, Thea!!! nota 10 la orientare!!
prichindeii stiu multe chestii, uneori tr doar sa-i intrebam!
kllemi, sper sa-mi fac si eu curaj in curand sa-l las pe Razvan singurel pe afara. in casa n-am spaime prea mari si il las, insa afara...dar trebuie!
Bravo, Amalia!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
ce spun de-aseara!
asta pentru ca n-am aplicat tehnicile de invatare/educatie pozitiva (de fiecare data)
blog cu basca
Razvan
Nocom spune:
Neatza!!!!!
Multumesc pentru claudinna Azi noapte fi-mea iar a a vut program de discoteca de la 3 la 4 jumate!! Eu nu mai stiu nene ce-i cu ea, ba nu doarme de muci ba are chef de joaca. Cu nasul a fost mai bine azi noapte, nu s-a mai infundta rau, dar cum ieri am iesit afara numai 1 ora si a dormit in casa 5 ore (in 2 reprize) nu a mai avut somn!!! Vreau si eu sa dorm o noapte legata!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
Si astazi avem 2 sarbatoriti speciali si dragi!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC DRAGILOR!!!
BIANCA de elly 16
DRAGOS de babymom
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
claudinna spune:
ai dreptate, Nocom
La multi ani, Bianca!!
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
Neata
La multi ani Dragos, Bianca !!!! Sa cresteti mari si sanatosi, frumosi si norocosi , iubiti si fericiti !!!! Lavinia , Elly sa va traiasca puii !!!!!!!!
Noi suntem mai bine , nu mai curg mucisorii ca la robinet , a dormit snur de la 10 pana la 6, a papat si la loc somn pana la 9. Kk a facut normal, primul de felul acesta din ultimile 6 zile cred. Ieri i-am dat painica prajita cu branzica si jumatate de pliculet de enterolactis seara inainte de nani... Suntem pe drumul cel bun
Nocom imi pare rau de somnul tau Pup fata sa revina la ganduri mai bune pe timpul noptii
Matei , Mikul felicitari !!!!!!!
David a mai tras o lovitura, exact in acelasi loc. Eram la baie si el era cu Valentina...Iar e ditai cucuiul... Oare cum o reusi sa se loveasca in acelasi loc ????
Babytza si puiiValentina David
andy.p spune:
Buna dimineata.
LA MULTI ANI BIANCA!!
LA MULTI ANI DRAGOS!!!
Claudinna mare nenorocire cu telecomnda asta,asa da Alexia cu ea ca deja am lipit-o cu scotch RAzvanel vorbaret.Must n-am baut,n-am avut chef..asa patesc cand astept ceva cu nerabdare.
Nocom cred ca vei fugi dupa Daria prin discoteci
Nikole ce bine te-am simtit...na,na,na depresiei sa plece de la tine.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)