Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Feli ingrozitor ce s-a intamplat,ma bucur ca esti impacata tu cu tine

Babymom cum te descurci singurica?

Multa sanatate bolnaviorilor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Si tot din ciclu' traim in ro... Daca nu pupi in sefii si nu le deschizi usa cu capu', apare un pupincurist si te da la o parte . Deci, unde e butoiu' ala?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada: la multi ani si multa fericire si voie buna! de altfel nici nu e greu la voi cu cei 2 princhindei nazdravani.

sa stii ca si eu m-am gandit ca e prin simpatie :)
multumim de urari, avem nevoie :)

Babymom, pai s-a potrivit tocmai bine asta cu rubejeola....cred ca o sa o tot folosesc de acum incolo
chiar nu inteleg de ce toti doctorii se grabesc sa zica ca e rubeola cand clar sunt niste diferente de simptome intre cele 2:
uite de ex. doctorita de azi a vazut ca thea avea si ochii rosii, simptom care apare conform celor citite de mine numai la rujeola si totusi a zis rubeola.

cat despre menajera, pe mine ma scapa de multe belele, inainte o chemam o data pe saptamana, de cand merge Thea de-a busilea o chem chiar de 2 ori pe saptamana...se simte diferenta pe deplin

e trist ce se intampla si sistemul sanitar, tocmai acolo unde ar trebui sa investim cel mai mult, mai ales acum cand poporul nostru imbatraneste si se imputineaza pe zi ce trece.

nushulica, e bine ca ai sotz mucalit, e mai usor de convins cand vede viata cu voie buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada, aniversare fericita! Multi ani fericitg alaturi de TL si CV(copii vostri)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

NADINA LA MULTI ANI!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALTURI DE PRICHINDEII TAI FRUMOSI!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Feli, ne dai un exemplu de luat in seama aici. felicitari pentru pragmatism si tototadata optimismul de care dai dovada.

Alexasimami da-i incolo de lingai, da-l incolo si de butoi, ce rezolvi cu supararea? mai bine actualizeaza-ti CV-ul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Diana noi avem laptop-ul asta http://www.amazon.com/Shelcore-Sound-Beginnings-Touch-Laptop/dp/B000FPW2S8 de la mini blu. E mai de efect seara, are o matrice de luminite care clipocesc in toate felurile.

Desi e fetita a avut un mare succes la ea volanul muzical tot de la Shelcore, asta il tin atasat de scaun in masina si conducem amandoua.

Eu nu mai pup televizor decat cand doarme printesa si mai nou nici net nu mai am voie. A invatat sa imi stinga televizorul si calculatorul, draga de ea incearca dupa ce a stins televizorul sa il aprinda la loc, dar nu mai poate.

Deci cu butoiul meu e cam asa. S-a terminat cu divortul, am primit decizia irevocabila si acum urma sa fac partajul cu domnul ex sot, care a pus din start conditii sa nu am pretentii la chestii materiale. Eu, spectatoare fara voie la stirile de la ora 5 dupa ce am vazut atatea am decis sa nu ma pun cu nebunul, ca viata si sanatatea mi-e mai scumpa decat banii am acceptat sa iau copilul si sa imi iau lucrurile si sa ma duc la mama.
Discutiile s-au schimbat apoi si mi-a propus sa nu imi mai iau lucrurile si sa imi dea in schimb bani, ceea ce mi-ar conveni intr-un fel... dar de unde naiba sunt eu sigura ca vad banii astia promisi? mai ales ca banii pot sa ii vad numai dupa ce semnam actele.

Si acestea fiind spuse, cer dreptul sa ma mut in butoi, ca decat sa ma mut la mama mai bine ma mut intr-un butoi si daca nu vad banii chiar ca ma mut la propriu acolo.

Felicic groaznic ce se intampla, dar cum spuneai sanatatea si integritatea neuronilor ramasi inainte de toate.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Noi am plecat la bunici ...sa fiu aproape de catelusul meu, off e asa de trist, nu prea are putere sa-si tzina ochii deschisi.E vizibil in suferintza!Mergem pe perfuzii deocamdata...maine ma duc si eu la cabinet sa aud eu ce zic doctorii.
Cat despre butoi...am sa ies caci copiii mei au nevoie de mine, si trebuie sa ma eliberez de problemele mele personale.

Karinei nu i-a iesit dintzy, insa nu stiu de unde ii curge sange...caci de la incisivul care a spart nu se vede si ea baleste cu sange...offf.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nadina

Ada si TL O noapte va doresc!

Musette de acord cu tine ca lapticul inca ii tine de foame-asta zice teoria, insa am observat ca dupa ce suge (si suge nu gluma) i se face rapid foame, asta si ziua, nu numai seara. Poate sa suplimentez cu niste Galafor si ceaiuri, nu o fi suficient lapte, habar n-am. Cred ca ne si paste un dinte si poate doar asta sa fie problema...

Felicic vaiii nici nu vreau sa ma gandesc la patania ta oricum felicitari pentru optimism

irina eu zic sa nu te increzi in el cu banii, discuta cu un avocat si ia decizia cea mai buna...

Nikole ici pentru copilasii tai uita-te cu atentie in gurita ei si vezi de unde e sangele, poate s-a lovit

Babytza hai zi-ne ca esti bine si ca totul s-a rezolvat, noi suntem aici si te sustinem

Babymom uite un ic sa treaca lovitura lui Dragos i tot odata si mucisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Azi i-am facut Mayei papanasi au iesit deliciosi, am gustat si eu putin I-au placut, a halit vreo 3
Reteta (ca poate vrea cineva): 150 g branza grasa de vaci, un ou intreg, cateva linguri de gris (pana se omogenizeaza ca la galuste) putin zahar brun. Se amesteca exact ca la galuste si se pun cu lingura in apa clocotind. Se intorc pe ambele parti. La final am pus putina smantana si putin gem de prune deasupra (fara zahar, facut de mine) Au fost

Mergi la inceput