Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

uitam

gaia-ada LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!! SA VA FIE VIATA FRUMOASA SI SA VA CRESTETI COPIII MARI!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Babymom, multumesc de raspuns...

uff acum ca in reclama la Heineken cu robotelul pe Marte " Now We'll wait" ...asteptam sa vedem e rubejeola (vorba ta) sau nu...

infecta boala asta din punctul asta de vedere.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mai acuma cu intorsul la servici daca ai salariu mai mare decat indemnizatia, poti sa iti angajezi si o menajera.... te mai scapa de una alta....

dar intr-un final tot ce e mai frumos e sa stai acasa cu copilul, sa ii fii aproape in orice moment, sa va bucurati impreuna de clipele astea frumoase.....si o zic din perspectiva mamei cae s-a intors la servici.

Mergi la inceput

babymom ai dreptate! de fapt eu tanjeam dupa viata de la serviciu dinainte de bb,ca acum sigur nu ar mai fi la fel,sigur as sta ca pe ghimpi cu gandul la ce face puiul si apoi acasa de cum ajungi trebuie sa te apuci de robotit...offf e greu ...si sincer nu mai pot!

de David
Poveste

Mergi la inceput

anamona eu cred ca am sa le combin un pic...adik o sa stau in continuare cu copilul,ca oricum nicio secunda nu m-am gandit sa-l las,si o sa imi reangajez si o menajera cu program mai scurt si leafa pe masura asa ca-i criza

eu am avut si inainte dar m-am tot zgarcit (v-am zis ca de cand stau acasa m-am capiat) si m-am tot gandit ca mai bine fac eu si de banii aia mai rezolv alte lucruri si am renuntat la menajera acum vreo 3 luni...mi-a prins tare bine cat am fost gravida ca nu puteam si apoi cand abia nascusem cand oarasi nu puteam face nimic

si azi mi-am anuntat sotul ca iau iar menajera si el zice ia doua una sa stearga praful una sa aspire

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buey, nu-s chiar gusterita da' de data asta m-au facut: poze la luna, pe net,cu stadiul constructiei, pana in mai, apoi mers si vazut pe santier miscare slaba, sunat la ei si raspuns pe masura: aaa, nu ati vazut muncitori la lucru pe santier? cred ca i-ati prins in pauza, la masa
io nu scriam aici daca nu mi-s fi luat adio de la bani, acum chiar nu ma mai gandesc, platesc avocat, merg la intalniri dar stiu ca sub apanajul legilor toti hotii se pot ascunde si atunci nu vreau sa-mi risc sanatatea mintala/mentala(oarecum subreda acum) pentru toti neavenitii. eu cred in legea compensatiei : pierd/castig undeva castig/pierd in alta parte. Partea nasoala este ca ma cam cert cu tati, adica el nu mai poate deschide gura in fata mea, ca sar de 11 m in sus; apoi imi revin, imi amintesc ca am o minune de copil si un sot mai mult sau mai putin minunat, dar care imi este doar mie destinat, si cobor pe pamant. V-am spus toata taresenia doar ca sa mai revizuiti din prioritati si atitudini, deci oarecum doar moral, atat. multumesc ptr ajutor Ange, dar am avocat care se va supune legilor(imbecile, dupa parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai, Anamona, m-ai prins cu "rubejeola" ! A fost doar o greseala de tipar ( pe care tu ai apucat s-o citesti inainte de a o corecta eu - ei,ei! ), nu un joc de cuvinte.

Cu indemnizatia... hm, la mine e mai mica doar cu 3 mil. decat daca m-as intoarce la servici si as face si garzi ( adica cate min. 4/luna ), ca fara garzi, adica salariul meu de medic fara sporuri, e mai mic considerabil decat indemnizatia . Asta e sistemul nostru sanitar.
Cautarea unei menajere e prioritatea mea nr. 1 acum. Ma depasesc cu totul sarcinile pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit, mai ales acum de cand a inceput Victor gradinita si trebuie sa ma ocup si de lectiile lui ( lectii la gradi ! ).

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

multa sanatate lui Dragos, si Theei... sa treaca repede si usor!

(mey, astia mici or fi de dor asa, ca-i tineti voi departe unul de celalalt)

multumesc pentru urari! (uitasem ce zi e azi... si n-am macar o bere prin frigider....)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu cred ca se tine serios de treaba, ca s-a tot ridicat de fund in sus, pana a dat cu capul de calorifer, de frasu si de parchet sonor asa, sa fie

TL n-a apucat sa-l vada in picioare si se tot uita, in loc sa sara la prindere...

Feli

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

multumesc pentru urari! (uitasem ce zi e azi... si n-am macar o bere prin frigider....)

Gaia, mumã pentru voi:

Ada la cat mai multe aniversari,iaca si

BEREA

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput