Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)
Raspunsuri - Pagina 22
babymom75 spune:
Laura, pai cum sa ma descurc? Ca de obicei, ca eu sunt mai tot timpul singura - sotul meu soseste aproape in fiecare zi dupa ce am culcat copiii si pleaca inainte de a-l duce eu pe Victor la gradi. Noi doi ne intalnim doar seara, inainte de culcare. Asta e, sotul meu munceste de-i sar capacele ca sa putem sa terminam ce-am inceput, adica casa si noul cabinet ( cacaofonia nu e intamplatoare ).
Si ca tot vorbeam de sistemul nostru sanitar... mi-am pus datele pe un site al unei firme din UK care se ocupa de recrutarea de medici. M-au sunat a doua zi si au fost super- mega-hiper extaziati cand au auzit ca sunt neonatolog - cica au nevoie ca de aer, iar salariul ar fi de min. 7 mii lire. Ma bate gandul emigarii... tot mai acut si tot mai sacaitor...
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
prinde-l bine pe gandul ala, si nu-i da drumul!!!!
domnul hahnemann a scapat de sub condei fara (h)alat si nu-l mai prinsei sa-i fac "spell check"...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Musette speram sa iasa dintii mai repede…la noi au inceput caninii 
Nusha moa da’ tu esti suparata domne nu gluma, bagam niste
ici, multe
si imbratisari…pai ce facem aici, ha? Multam de urare draga mea si lasa-l si pe sot sa isi mai faca si singur de mancare 
Sa ne mai arati poze cu David, bine ca el isi ascunde suzi…a mea mi-a ascuns clama…de doua zile o caut 
Feli imi place de tine, orice ar fi tu esti vesela, te
am si toata stima
Ada pe mine deja ma stiu vecinii cu (,) cazaturile…si mai nou dam concert gratuit si live atunci cand ii curat nasul…ca asta seara ![]()
Andy.p bere ….yummy
Irina din punctul meu de vedere mai bine ai sta la mama ta, macar o perioada, ar fi asa de rau? Hai capul sus caci vei gasi tu o rezolvare 

Nikolici
si speram sa fie bine
CosmyB
, vreau sa ii fac si eu Crinei
Babytza hai la o sueta 
Babymom sigur vei lua o decizie buna pt tine si familia ta 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babymom75 spune:
Pampers curat!!! 
LE:Adica sa ne schimbe cineva!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia 1. prinde-l bine pe gandul ala, si nu-i da drumul!!!! ![]() 2. domnul hahnemann a scapat de sub condei fara (h)alat si nu-l mai prinsei sa-i fac "spell check"... ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
1. Asa zici tu? Mi-e putin teama de un nou inceput, dar pana la urma cred ca teama ar trebui sa-mi fie sa raman, nu?
2. Sincer, n-am observat ca n-avea halatul pe el
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Pampers curat!!! ![]() LE:Adica sa ne schimbe cineva! |
Cine sa ne mai schimbe la ora asta? Cred ca ma ramas singura cucuvea p-aci! Se vede ca n-am barbat acasa...
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
_irina_ spune:
Adaaaaa parca tu mai stiai sa schimbi scutece.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
babymom75 spune:
Irina, si tu?
Hai sa mergem si noi la culcare, c-om fi obosite maine.
Noapte buna!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
viiiiine maaaaami, viiiine
CAPITOL NOU (194)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri