Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 8
Looana spune:
Miki cite tablete trebuie sa iua pe zi de Vitex Fruit,vreau sa zis sa-mi aduca 2 cutii.
Aspender este la fel ca si Aspirina Protect 100?
Vitamina C cetebe pot sa iau si eu de acum continu zilnic?ca asta am luat numai in inainte si in timp-ul stimulari.
Danny1 eu am facut acuma analizele dar nu sunt corecte ca sunt facute imediat dupa stimularea uni Fiv si acuma sunt si in dereglare de CM ....oricum mai produc inca ceva embrioni intre 2-4 .
Legat de secretie am sa vad sa caut ceva pe net poate o cura pt bacteri usoare infecti de secretie ,gassisem odata ceva pe net la farmaci care curata secretia si o ajuta.
Adriannady daca vrei eu am astea deja acasa Medyn Forte o cutie si Femibion 800 Acid folic + Metafolin ,azi am primit un pachet si ieri mai primisem inca unul deoarce eu le-am comandat acuma 2 zile din internet direct de la farmacii online,si nu stiam care e mai rapida.Deci daca ai nevoi te pot ajuta cu mare placere atit pe tine si pe toate fetele daca au nevoie careva dinre voi.
Adriannady deci daca ai nevoie eu pot maine sa-l pun la posta pt tine.Ma contactezi.
Miki chiar te rog daca ai nevoie te rog trage un apel la mine oricind si la ori ce ora daca ai nevoie ,egal de ce numai sa se gaseasca. Catalina sincer nu ma pricep la interpretarea analizelor,te as ajuta cu mare drag.
De citeva zile ma intreb ce face Avalon ,cum se simte ca nu am vazut nimic la sub.scris de ea....sper sa fie bine ,ai doresc numai bine.
Profa pe unde esti draga mea? esti ocupata sau esti plecata? sanatate si numai de bine.
O zi buna va doresc fetelor!
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
4 sarcina oprite din evolutie (intre sap. 5-7)
adrianaady spune:
Looana fata draga multumesc din tot sufletul, ar fi minunat daca imi poti trimite... Imi poti spune pe pm cit costa?
Catalina ma bucur ca sunt ok analizele
Miki ce buna e ideea Looanei....parca si tu ai nevoie , nu?
Daca am cele doua produse din germania, nu mai am nevoie de alte B-uri nu? decit sa completez acidul folic...corect?
Looana spune:
Uite eu comand de aici e farmacie cunoscuta in Germania si e in toate orasele dar eu le comand online,e mai simplu.
uite femibionul (30 de table ) 16,50
si Medyn forte (30 de table) 23,30
si am mai platit coletul sa-l primesc 4,95
In total am factura de 39,75
Nu stiu cit costa pt romania dar nu cred ca exagerat de mult.
http://www.zurrose.de
Pe pagina lor gasescti produsele in stinga la Produktsuche si iti arata daca cauti ceva special.
Looana
Looana spune:
Adriana uite m-am uitat pe net ce tarife au la posta si pt romania ma costa 8,60 pina in 2 kg e pret standar.
Deci ma ofer pt fetele care au nevoie eu pot sa comand deci pe linga pretul produsului de la farmacie , costurile mele in plus sunt sa primesc odata pachet-ul acasa adica comadat(4,95) si sa-l trimit mai departe in Romania(8,60) este in total 13,55
Looana
goggy spune:
Imi explicati si mie pentru ce se folosesc produsele astea? N-am fost pe faza si pe net gasesc doar pagini in germana.
Looana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Imi explicati si mie pentru ce se folosesc produsele astea? N-am fost pe faza si pe net gasesc doar pagini in germana. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Medyn Forte care are B6 20mg, B12 500mcg si acid folic 2.5mg si Femibion 800 Acid fσlic+Metafolin (vit prenatale care au acid folic natural in ele). Urmand ca tu sa mai iei in plus acid folic de 1 mg din care iei 2 caps/zi pt a ajunge la cantit de 5,5mg acid folic/zi.
Looana
catalina2307 spune:
Goggy - vezi ca la Fundeni se face factor X.
Eu nu mai stiu incotro sa o iau si ce analize sa mai fac .
Pup
coltul meu de rai
miki-miki spune:
Loona multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti cu procurarea medic, momentan nu am nev deaorece mi le va aduce o cunostinta care va trece zilele ac prin Germania. Pe viitor dc o sa am nev te contactez
Fetelor, vit prenatale Femibion 800 si Omnibionta au in ele acid folic natural (metafolin) care este de 7 ori mai bun decat acidul folic care il gasim noi in farmacii . Cititi aici
Eu imi mai introduc si 3-4 cani de ceai de cretisoara si coada soricelului (amestec in cantit egale) Am citit ca previne avortul, ajuta la implantare.... o sa o incerc si pe asta.
Catalina nu stiu ce sa-ti zic. Citeste "Patologia imunologica a implantarii oului" de pe prima pag, poate iti vine o idee si art ac : http://www.themoldsource.com/archives/4archives.html .
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Miki cite tablete trebuie sa iua pe zi de Vitex Fruit,vreau sa zis sa-mi aduca 2 cutii. Aspender este la fel ca si Aspirina Protect 100? Vitamina C cetebe pot sa iau si eu de acum continu zilnic?ca asta am luat numai in inainte si in timp-ul stimulari. |
Vitex Fruit 3/zi continuu, omega 3 la fel. Aspenter are 75mg iar aspirin protect are 100mg iar doza max in sarcina e de 150 mg. Vit C Cetebe dc iei continuu sa iei 250 sau 500mg/zi .
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)