Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Looana tu cand ai facut stimularile ai fost si la eco? Ce ti-a spus medicul atunci cand te-ai dereglat dupa stimulari?

Si eu am pierdut 3 sarcini tot mici si de la a 2-a la a3-a a trecut 1 an si jumatate in care nu am reusit deloc sa raman gravi... Si la a 3-a am ramas cu stimulare.

Offf grea e trombofilia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Miki ce inseamna sau mai bine zis de la ce vine FVL heterozigot
sorela mea ´geamana

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
4 sarcina oprite din evolutie (intre sap. 5-7)

Loona , am mai citit inca oadat PM-ul cu analizele, nu ai FLV, scuze... neuronul meu a luat-o razna. Deci esti surioara doar pe jumatate O sa modific in listuta
Tot mai bun e cel din Ro, acesta de mi l-ai aratat este extract standardizat din vitex agnus castus iar Vitex Fruit este fructul macinat pus in capsule. Eu am luat amandoua variantele si am vazut efecte doar la Vitex Fruit.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor,
Miki multumesc frumos pt ca m-ai trecut pe listuta, sper sa ma treci si la gravidutze curind Asa sa ne ajute Dzeu pt toate Vroiam sa iti cer o parere referitor la tratamentul pe care trebuie sa il iau. Pt moment iau:
- Aspenter, acid folic, vit C cetebe, si complex de B-uri.
Vad fete aici vorbind de fiecare Vit B in parte in anumite cantitati... Te rog frumos daca ai putin timp zi-mi si mie exact ce tre sa iau, ce vitamine si in ce cantitati. Si daca exista vreun complex de B-uri apropiat de ce am eu nevoie.
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Loona,nici eu nu am mucus abundent ca altele.dar exista.asta,inseamna ca se produc modif hormonale de care e nevoie pt ovulatie.eu am ramas si "fara mucus".acu,sa vedem cu,ce se intampla.
cu fetita aveam putin mai abundent si a fost de ajuns o incercare.si eu sper sa fie ok,ca nu am facut alte investigatii si nici nu prea mai am chef,sincer.
de ce nu faci FSH sa vezi cum stai cu rezerva ovariana?parca el e raspunzator.macar ai afla directia de urmat.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Adrianaady, in Ro nu gasesti cantit de b-ri exacte. B6 esyte la fiole de 50mg (o bei), B12 de 500mcg sau de 1mg nu gasesti , cel mai bine este sa-ti procuri in Germania Medyn Forte care are B6 20mg, B12 500mcg si acid folic 2.5mg si tot din Germania Femibion 800 Metafolin (vit prenatale care au acid folic natural in ele). Urmand sa mai iei din Ro acid folic de 1 mg din care iei 2 caps/zi pt a ajunge la cantit de 5,5mg acid folic/zi.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Miki multumesc tare frumos. Va trebui sa gasesc o cale sa le procur din Germania, sa vad ce solutii am....offf. Dar pina reusesc sa le cumpar din Germania, ce pot cumpara de la noi ca sa fie cit de cit ok?
Pot lua fiole de B6 de 50 mg, si sa caut ceva ce are B12 - 500mcg sau pe aproape? Acid folic iau deja de 5 mg, e ok? Cunosti vreun complec de B-uri care sa se apropie de ce am eu nevoie pina fac rost de cele din Germania?

Mergi la inceput

Adrianaady, imi pare rau, nu cunosc decat un produs de la Calivita dar care are cantit f mari si de alte B-ri si nu stiu dc fac bine. Eu mi-am luat de pe net dar nu sunt sigura ca este B12 in ele(vezi link pe prima pg la ele).

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Miki vazut prima pagina
Ce intelesei eu este ca avem nevoie de B6=100 mg pe zi si B12 =500mcgX2 ori pe zi adica 1000 mcg. Corect?
O sa caut sa vad ce solutii gasesc sa ajung la aceste cantitati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetele, cine ma ajuta si pe mine? Am primit rezultatele analizelor de la Fundeni facute in sarcina si nu pricep boaba.

F X (factor 10) - 0,19UI/ml (um<10ui/ml)
Prothrombin Time 102% o,99 INR (NDR 70%)
APTT 31,5 sec (NDR 28)
Fibrinogen 345 16,2s (NDR 200)
STA - LIATEST 0,29 0,003 (NDR 0,00)

ALARM PROTHROMBIN TIME
ALARM APTT

Vreo idee pana discut cu dr???

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu mai este cazul, am vorbit cu D-na Dr. Uscatescu, analizele sunt ok.....

coltul meu de rai

Mergi la inceput