Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
Looana - la cat timp ti-a venit CM dupa ce beta a inceput sa scada si ai intrerupt medicatia de sustinere? Ai avut dureri mari? Multumesc.
coltul meu de rai
silvi.81 spune:
seara fete dragi....! si DD ajuta la toata lumea,inteleg ca trombofilia aduce probleme destul de mari,,dar nu trebuie sa ne pierdem speranta si curajul ,mergem inaintee!!!!!!
LOOANA........sper sa gasesti raspunsul care il cauti cat mai curand si sa fie unul bun,...si eu am probleme mari cu ovulatia si de aceea nu vreau sa pierd timp ca mai incolo nu se stie....te pupik si multa bafta!!!
goldi spune:
Loana, draga mea ...medicul tau e un tampit !
Vad ca tot ai ramas insarcinata in ultimii ani, deci nu rezerva ovariana este problema .Sunt altele pe care le tot taraganeaza sa le afle si sa le trateze .
Scuza-ma, dar chiar ma revolta ... societatea capitalista nu e intotdeauna cea mai umana
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miki-miki spune:
Loona schimba medicul, ai pierdut destul timp cu el. Nu poti schimba Clinica? Uite aici un dr bun care este si roman http://www.kinderwunsch-mittelrhein.de/index.php?lang=ro&id=6
Poti lua mastodinon care contine vitex agnus castus dar mai bun este Vitex Fruit care contine fructul macinat.
Fetelor v-am pus pe listuta datele, sper ca nu am sarit pe nimeni, dc da atentionati-ma.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Loona, ai FVL heterozigot sau homozigot? Eu parca in anal tale am citit ca e heterozigot.
DOAMNE AJUTA!
Looana spune:
Catalina eu am facut beta HCG pe 27.08 si a fost 93,6 dupa care l-am repetat din noua si pe 31.08 si nu sa mai dublat din aceasta zi (31.08) am oprit Utrogest-ul ca numai asta mi-a dat dupa transfer.(asta find intr-o luni) si la sfirsitul saptamani pe 5.09 am avut ciclu normal care a durat 4 zile. Eu chiar ma bucurasem ca mi-a venut repede si in plus a fost normal cantitativ.De atunci nu am mai avut CM saptamana trecuta vineri ar fi trebuit sa-mi vina eu am intodeauna un CM intre 26-28 de zile asa a fost tot timpul.
Silvi82 nu stiu daca am ovulatie dar eu inainte sa incep cu stimularile astea din martie incoace facind 2 Fiv (martie si august) eu inainte cind eram in perioada ovulatie aveam chiar dureri destul de tari in zona ovarelor si simteam ovulatia ca se produce,ceea ce am observat eu ca nu era secretia asa cum trebuia sa fie in perioada ovulatie ,deci era mai alba ,nu foarte abudenta si nu asa ca albusul sa se intinga.
Ma gindesc ca poate eu am trompele infindate deoarece nu am mai ramas de la ultima sarcina obtinuta natural asta find acuma 2 ani.
Legat de secretie chiar azi mi-a zis medicul ca am foarte redusa secretia abia mi-a luat pe lamela pt analiza papanicolau.
goldi nu stiu nici eu ce sa zis la mine e problema acuma rezerva e in scadere la mine asta e clar ,sotul nu are probleme de nici un fel.De ramas nu am mai ramas si avind rezerva im scadere ma trimis pt Fiv la clinica,e mai simplu ....nu....sa scape de mine si sa platesc si niste bani .Ma gindesc sa incerc sa i-mi controlez trompele si uterul printr-o laparoscopie dar nu au fost de acord nici cei de unde am facut fiv si nici gineocologul meu si sa incerc printr-o simpla stimulare ovariana ,poate se produce minunea .Eu am mai facut acuma 6 ani 2 stimulari si nu am ramas decit am ramas cu o dereglare de aveam CM la 45 de zile .Am luat Brinca Ursului sa-mi reglez CM si a trei luna am ramas natural dar am pierdut sarcina. Intre timp am mai ramas de 2 ori pina anul asta cind am inceput cu Fiv-urile.
Poate arunc bani aiurea ,poate nici nu ar fi fost nevoie de fiv la mine ,sau poate avind rezerva in scadere nu era alta solutie mai simpla.
O seara placuta !
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T homozigot
4 sarcina oprite din evolutie (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Loona, ai FVL heterozigot sau homozigot? Eu parca in anal tale am citit ca e heterozigot. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Eu cred ca e heterozigot in rez. scrie citez:heterozygote
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T homozigot
miki-miki spune:
Sa-ti treci la semnatura si FVL heterozigot.... ooo acum realizai ca
suntem surori gemene Ai mutatiile mele ?
DOAMNE AJUTA!
Looana spune:
Miki ce inseamna sau mai bine zis de la ce vine FVL heterozigot
sorela mea ´geamana
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Looana spune:
Miki tot caut pe net vitex dar ce am gasit tableta si de la farmacie cumparat am gasit acesta.
http://www.vitaware.de/relaunch/detail.a4d?pzn=8865478
Se gasesc mai multe firme care distribuie dar nu am incredere ca e bun si contine 100%.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot