Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 4
Looana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goldi Loana, poate mi-a scapat ... ce tratament ti-au dat pt NK ? "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
Inca nu iau nimica ca nu am ajus la med.cu rezultatele,azi sunt in singa si in dreapta sa vad ce zic.De fapt am avut trimitere acuma 3 luni la hematolog si nu ma primit cind am sunat pt un termin deoarece nu am avut un rezltat clar si pt o investigare nu a vrut sa ma accepte.Acuma bine ca am reusít prin intermendiul celor de la clini ca unde am facut fiv-urile sa le fac in final.Trebuie sa dau fax cu ele la DR.Hematolog si dupa aceia ma contacteaza el pt termin....dar eu incerc azi sa ajung cu copie dupa ele la DR.Gineo. dar nu stiu cit e de priceput daca am reusit sa pierd 4 sarcini si niciodata nu si-a batut capul cu pierderile mele.Sincer nici nu stiu ce este NK stiu ca e ceva legat de celule dar cit e de grav si ce tratament se da sunt pe dinafara.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T homozigot
4 sarcina oprite din evolutie (intre sap. 5-7)
miki-miki spune:
Loona Felicitari pt semnatura. L-methylfolate e f bun dar tu ai deja 400 mcg in femibion si am vazut ca in neevo este 1mg , deci ar mai tb sa iei doar 600mcg. Pastilute de 500mcg nu ai vazut? Am mai citit ca 1mg de L-methylfolate ecivaleaza cu 7mg de acid folic. Pe site-ul MTHFR scrie ca fetele iau si NEEVO si 1mg L-methylfolate?
Jasemine, eu nu am luat niciodata asa mult timp vit E ca sa-ti spun ca am patit ca tine. Cate mg ai luat/zi? Si nici nu stiu sa faca bine vit E dpdv hematologic, dar la fertilitate/sarcina da. Aici cred ca si-a depasit atributiile Uscatescu. La barbati stiu sigur ca afecteaza calitatea spermei dc se da mai mult de 50mg /zi si banuiesc ca si la femei , in prospect ce scrie?
Aspenterul si vit B6 B12 si acidul folic nu au cum sa-ti fara rau, nu poti da vina pe ele.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
jasmine30 spune:
Miki-miki mutlumesc pentru radpuns.
Astept raspunsuri si de la alte fete, plssssssssss
Si eu m-am gandit sa renunt de tot la vitamina E si ma gandeam ca in primle 14 zile sa renunt si la aspenter si magne b6 si sa iau dupa ovulatie. Adica luna asta sa iau Clomifen zilele 5-9 si apoi dupa ziua 15 sa iau aspenter, magne b6 si duphaston pentru implantare.
M-am saturat...
Voi ati luat stimulare pe cm natural, fara inseminare? daca da, ati fost si la medic la monitorizari?
Pup,
danny1 spune:
mie nu mi-a dar uscatescu vit E.poate pt ca mereu am ramas nat.
in sarcina,nu stiu,tre sa-i scriu oricum un mail.
fetelor,e ok sa luam clexane 0.2,chiar si 0.4,dar cele care raman nat,nu sunt expuse unui risc in caz de sarcina extrauterina?ca se poate intampla,cred.si atunci s-ar agrava hemoragia,nu?
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
NicoletaB spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de mult pe aici, tot asteptand sa se intample minunea.
Scriu pt ca vad ca Jasmine cam are aceeasi problema cu cea cu care ma confrunt eu. Urmez acelasi tratament recomandat de si mie de uscatescu.
Ciclul imi vine normal, nu s-a dereglat, dar luna trecuta s-a intamplat ceva ce m-a pus pe ganduri. Am avut un test pozitiv dupa care urmatoarele au iesit negative. Ciclul a venit la timp. M-am gandit si eu ca e de la prea multa vit E (pe care am luat-o zilnic) si de la prea mult Mg B6. Asa ca de vreo 2-3 zile nu mai iau E, iar MgB6 iau doar cate 1. Deci am ramas cu schema : acid folic+ aspenter (1/2 zile) si poate un Mg B6 (recomandat 2 pe zi) si fara vit E (recomandat zilnic).
Cautand pe google am citit ca nu e recomandat abuzul de vit E inainte si in timpul sarcinii ca ar putea cauza afectiuni cardiace bebelului.
Voi stiti ceva mai mult?
jasmine30 spune:
Nicoleta, scuze dar tu ai tot MTHFR? Si iei aspenter toata luna sau doar dupa ovulatie? In ce zi ai facut testul de a iesit pozitiv? Inseamna ca ai avut un avort menstrual daca testul a fost clar pozitiv...
Si eu renunt la vitamina E ca am vazut si eu pe net ca e cam periculoasa...Sincer ma gandesc sa iau si aspenter 1 la 2 zile si nu zilnic cum iau acum. Offff sunt tare stresata...
guzelnico spune:
M-am gandit sa impartasesc cu voi :
Alimente cu actiune anticoagulanta:
ceapa, usturoi, ciuperci, ceai verde si negru, struguri, peste, pepene galben si rosu, scortisoara
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
miki-miki spune:
citat din mesajul lui jasmine30 Voi ati luat stimulare pe cm natural, fara inseminare? daca da, ati fost si la medic la monitorizari? |
Nu am inteles intrebarea ta, poate ai vrut sa spui "Voi ati facut inseminare pe cm natural, fara stimulare? daca da, ati fost si la medic la monitorizari?"
Din ce stiu de la fete tb sa faci eco in zi 9-10 sa vada dc ai folicul apoi te cheama la 2 zile pana ajunge la dim de 18mm si iti da sa faci pregnyl.
Guze ceaiul verde+negru si scortisoara nu ai voie sa le iei in sarcina.
Nicoleta ce spui tiu acolo a fost sarcina oprita din ev, dc faceai BHCG vedeai ca iti scade val. Cred ca iti tb si heparina sa poti tine sarcina.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
jasmine30 spune:
M-am exprimat gresit stimulare simpla fara inseminare, adica cu fufu normal. Ma voi duce la monitorizare... Asta e. M-am saturat sa cheltui bani si timp si neri, nu stiu, parca am obosit, nu mai am deloc putere sa continui lupta asta nenorocita cu infertilitatea...
goggy spune:
citat din mesajul lui jasmine30 M-am exprimat gresit stimulare simpla fara inseminare, adica cu fufu normal. Ma voi duce la monitorizare... Asta e. M-am saturat sa cheltui bani si timp si neri, nu stiu, parca am obosit, nu mai am deloc putere sa continui lupta asta nenorocita cu infertilitatea... |
Jasmine, esti stresul in persoana . Calmeaza-te, dragutza
Hai sa-ti dau o veste buna : Infertilitate= absenta conceptiei dupa un an de raporturi sexuale neprotejate.
Tu parca ai niste sarcini la activ, sau ma insel? Ete ca de o problema ai scapat
Iti mai dau o veste buna : un Fiv costa peste 3000 de euro...nu nu esti nevoita sa-l faci. Cateodata trebuie sa faci 2-3 pana reusesti sa obtii o sarcina ( sa vezi atunci lupta si bani si nervi ), nu e cazul tau
Io zic asa : poti sa iei aspirina linistita toata luna.