Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele, eu sunt disperata caci de 2 luni de cand am inceput tratamentul cu b-uri, aspenter, vitamina e si acid folic pt MTHFR mi s-a dereglat ciclul rau de tot. Mie imi venea inainte fix la 28 de zile si acum imi vine la 23 de zile. Sunt sigura ca e din cauza tratamentului pt ca eu nu am mai patit niciodata asa ceva... Oare o fi din cauza vitaminei e sau din cauza aspenterului?

Nici nu stiu ce sa mai fac. Ca sa nu mai zic ca nu reusesc sa mai raman gravi deloc...

Apropo voi stiti daca e vreo problema sa iau tratament de stimulare cu clomifen daca iau aspenter? E contraindicata asocierea celor 2 medicamente?

Va pup cu drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Loona succes maine. Te rog mai da-mi inca odata datele tele pt prima pag pt ca vad ca am uitat sa te trec.
Jasemine puiu meu, vit E se ia doar in primele 10 zile ale CM-lui, nu mai mult....cred ca de aici ti se trage. Poti face tratam cu clomifen si Aspirina, nu au contraindicatii dar atentie mare pt ca ala subtiaza endometrul si coaguleaza si sangele. Ar tb sa faci si heparina de cel putin 0,2 sau dc esti mai grasuta de 0,4.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

miki, ma treci si pe mine la mutante? Fac o paranteza, nu ca nu as vrea sa te ajut cu prima pagina sau cu capitolele, doar ca sunt varza cu tehnologia, nici semnatura nu mi-am facut-o singura .

Sa-ti explic: mutatiile se vad la semnatura , in rest 2 Fiv-uri nereusite la Giulesti. Nici o sarcina pana in prezent. Treaba se va remedia in curand

Mergi la inceput

Tu vorbesti serios? Nu se ia decat in primele 10 zile? Pai si mie de ce mi-a dat Uscateasca zilnic? Offff imi vine sa urlu. Si de cand sa iau Clexane dupa ovulatie? Bai nene ce porcarie, nu imi vine sa cred ca nu trebuia sa iau vitamina e dupa ovulatie....

Mergi la inceput

Goggy te trec maine ca acum vreau sa-mi vopsesc pletele
Jasemine eu stiu ca e buna pt ovocite/endometru si se ia pana in ovulatie 100mg/zi, dc esti gravi se ia mereu . Dc iei zilnic tb sa fie max 50 mg, tu banuiesc ca ai luat vit E forte care are 100mg. Dr Uscateascu o fi crezut ca esti gravi sau ai inteles tu gresit sau poate tb sa iei o doza mai mica.
Fetelor care nu sunteti pe listuta dati-mi datele voastre si va rog sa le scrieti cu rosu sa-mi sara in ochi

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Clexan de 0,2 il poti face de cand incepi stimularea, de 0,4 poti face dupa ovulatie. E compensat 100% la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata! si un inceput de saptamana bun va doresc dragile mele
Miki azi dis de dimineata am intrat pe MTHFR-forum si am gasit printre subiecte legat de vitamine in USA legat de Neevo medici acolo mai recomanda si Optimized Folate (L-metilfolat)
Care se poate comanda si in europa numai ca se plateste cu visa-card.
Ma gindesc ca poate ne este util pt noi toate de la acest subiect...te rog arunca tu o privire pe aici cind ai timp.
http://www.lef.org/Vitamins-Supplements/Item01312/Optimized-Folate-L-Methylfolate.html

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T homozigot
4 sarcina oprite din evolutie (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Fetele, voi cum ati luat vitamina E? Doar in primele 10 zile ale cm sau toata luna?

Imi vine sa renunt de tot la tratamentul asta pt MTHFR ca sunt tare descurajata... Nici gravi nu am ramas si pe deasupra mi s-a si dereglat cm asta de nu se poate...Va rog sa imi spuneti daca voi ati patit asa ceva.

Ma gandeam ca poate si aspenterul subtiaza prea tare sangele si atunci subtiaza si endometrul si poate nu e bine nici prea mult aspenter (eu iau zilnic). Offfffffffff sunt intr-o mare dilema. Ca sa nu mai zic ca daca faca stimulare nici nu stiu daca sa ma mai duc la vreun doctor sa ma vada la eco, desi stiu ca e mai bine sa fii monitorizata la stimulare, nu-i asa?

Tare grea mai este lupta asta cu infertilitatea... Mai ales cand crezi ca ai gasit o cauza, o tratezi si tot nu ajungi la un rezultat pozitiv...

Va pupic cu drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Loana, poate mi-a scapat ... ce tratament ti-au dat pt NK ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Aspirina nu subtiaza endometrul, din contra, subtiaza sangele si creste vascularizarea, ceea ce face ca endometrul sa creasca in grosime si sa se favorizeze implantarea .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput