Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Mutatia MTHFR 677 heterozigot...asta am, scuze

Gabi, esti bine? pe unde esti, pe unde mai scrii?:)
Danny, o sa merg la doctorita ta:) mersi pt inf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danubia

buna dimineatza tuturor !

Nu am cuvinte sa va spun cat de bucuroasa sunt ca v-am gasit , cat de usurata ma simt ca am cu cine vorbi , ca exista cineva care trece prin aceleasi probleme ca si mine .
Pana acum , m-am zbatut singura , am cautat si citit tot ce mi-a cazut in mana , m-am " certat" cu o multime de medici , nu stiu cum nu v-am gasit mai devreme . Ce ciuda imi e!

Bine ai venit Danubia

Citat:
Dar sa ma prezint . Sunt Danubia , de un an si jumatate am aflat ca am o tromboflebita , mutatie factor V Leiden .

Ce genotip ai? Heterozigot sau homozigot? Alte analize genetice de trombofilie ai mai facut: MTHFR sau mutatia protrombinica? Cele de SALF cum sunt? Te intreb pt ca, combinatiile sunt mai periculoase.
Citat:
Nu ramaneam nici cum gravida , am facut tot felul de analize , si eu si sotzul meu , tratam cand una cand alta , pana intr-o zi cand mi-au aparut doua pete pe gamba dreapta si nu am mai putut umbla . Am luat Lovenox , echivalentul Clexan de aici .

Apoi a inceput un adevarat calvar cu ginecologii , una a refuzat sa ma urmareasca in sarcina din cauza trombofiliei , unul mi-a spus ca e posibil sa mor sau sa fac un copil malformat , pana la urma impreuna cu angiologul am gasit un ginecolog care sa ma urmareasca . Nici cu asta nu-s grozav de multumita . Am facut o groaza de analize , inclusiv histero , progesteronul a iesit mic , insuficient , in rest totul relativ ok . Mi-a propus FIV pt ca rezerva ovariana e scazuta , am 34 de ani , si cand sa incep FIV-ul s-a sucit , mi-a spus ca poate ar fi mai bine sa ma opereze intai , o celioscopie , ca poate am ceva aderentze intre ovar si peritoneu care nu se vad la eco .
Pt acest "poate" am refuzat operatia .

Tu in ce tara esti? Prog poate fi mic si de la o lipsa de B6 de ex, a carui lipsa poate fi data de MTHFR. Dr ala care te-a speriat si ti-a zis ca poti avea un copil malformat din cauza FVL cred ca habar nu are de ac mutatie.
Citat:

Am fost si in Ro la ginecologul meu cu aceleasi analize , si am primit un alt diagnostic , acela de ovare micropolichistice , si mi s-a spus ca n-am nici o aderentza .
In Ro am primit tratament de stimulare pe care nu pot sal urmez pt ca ar trebui sa fac ecografii dese ,o monitorizare a ovulatiei , ceea ce aici nu se practica , de acici n-am primit nici un tratament fara operatie . Pt ca ei zic ca trebuie eliminate toate posibilele cauze , mie imi pare un pic fortzat sa fii operat inainte de a incerca un minim tratament .
Dc ai ovare micropolichistice e periculoasa stimularea. Pt chisturi sa-ti iei extract gemoderivat de zmeur si coacaz, din fiecare iei 3 filoe /zi (dimi, pranz, seara) Este f bun ac tratam. Apoi dupa ce scapi de microchisturi poti incerca o stimulare naturala cu maca (simpla , fara alte plante in ea) den stiintifica Lepidium Meyenii . O iei din zi 1 progresiv pana ajungi la 2000mg/zi apoi dupa ovulatie o scazi treptat . Dc nu ai avea ovare micropolichistice ti-as spune sa nu o scazi pana la test dar pt ca ai o intrerupi. Dupa ovulatie iei utrogestan .
Din zi 1 ar tb sa iei mai multe pt a avea ovocite de calitate, dc te intereseaza spune-mi.

Citat:
Deci acum sunt ... nicicum , nu iau nimic , astept o minune . Am cerut din tzara branca ursului si extract de zmeur si carpicon pt tratarea chisturilor, pt reglarea ciclului . Sincer nu mai stiu incotro sa o apuc , de aceea sut atat de bucuroasa ca va intalnesc .

Danubia

Renunta la BU , ia ce ti-am zis eu iar Carpicon poti lua asa cum scrie in prospect. Dupa ce incerci sa ramai gravi sa nu-l mai iei in faza luteala.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Fetelor aveti idee daca dna dr Uscatescu este saptamana asta la spital,ca ar trebui sa ajung vineri sa imi refac analizele?

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto

Mergi la inceput

Dezamagita, inceacrca cu Maca de la Bio Synergie 4/zi din zi 1.www.naturaplant.ro/produse/3591/Maca_activ" target="_blank"> acesta. Gonal F ti-a rec un dr ? Vei face IA? Tb sa faci si pregnyl sau Ovitrelle ca dc nu te alegi cu chisturi. Gonalul, pregnyl-ul si Ovitrelle coag sangele si ar tb sa faci clexan de 0,4 (sau 0,2 dc ai sub 50kg) de cand incepi stimularea.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Miki ce mai faci? te-am cautat sa vad cum mai esti....nu stiu dc iti mai amintesti de mine...de la odiseea de iulie aug si de la FIV...ma rog sa dea D-zeu sa ai parte de un bebe sanatos cat mai curand
acum am intrat cu o problema...cumnata mea a pierdut 2 sarcini una dupa alta si nu-i gasesc doctorii explicatia...nu stie ce analize sa mai faca...ea a facut analizele uzuale si i-am mai zis eu ce analize sa mai faca din ce stiam ca am facut eu inainte de FIV-uri...dar sarcinile ei se opresc la 6-7 saptamani...a vazut la eco inimioara lui bebe si la urm eco...nu mai era...e asa debusolata...e terminata...i-au spus sa faca pauza de un an pana sa mai incerce...ca la a doua sarcina dr i s-a parut ca ar fi sarcina molara dar nu se stie nimic sigur...e intr-o mare ceata si ea...
Dc se poate sa-mi spuneti ce analize ar tb sa faca? si unde?
Va pup si sa dea D-zeu ca in curand sa va tineti bebeii sanatosi in brate

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Mai multe informatii despre maca www.lepidiummeyenii.com/" target="_blank"> aici
Lavinia sun-o pe asistenta Viorica Taru si intreab-o. Iti dau tel pe PM.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Sigur ca te tin minte Ayda, felicitari pt printesa. Ai facut FIV cu Dracea si ulterior te-ai dus la dr Rotaru, nu? Ma bucur ca ai reusit sa duci sarcina la termen, imi aduc aminte ca erai si tu panicata cu tot felul de intrebari ca mai toate gravidutele la inceput, dar uite ca ai reusit
Cumnata ta sa-si faca la Synevo 2 pachete de analize, din ce-mi descrii tu mai mult ca sigur are o pb de trombofilie.
Pachetele sunt :
1) "Profil sindrom antifosfolipidic" (pret 210 ron) - care contine: anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM.

2) "Profil trombofilie ereditara 2” (pret 690 ron), care contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden , mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C) Ac ultima dc iese pozitiva se va face si analiza homocisteinei pt a vedea cat de grav este afectat organismul.
Cu ac 2 pachete atinge tot iar dc ar fi sa le faca separat ar costa-o mai mult.

Cu rez lor in mana se duce apoi la un hematolog bun specializat in trombofilii obstreticale.
Mai poate face anal imunologice dar pt inceput sa le faca pe cele de trombofilie.
O asteptam pe cumnata ta aici dc are intrebari de pus.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Multumesc mult miki . Astept PM.

Azi la mine ziua 1 . Am inceptu sa iau si laptisor de matca dar nu prea reusesc sa il tin sublingual cam cat timp ar trebui tinut? Oricum trebuie sa il trag din fiola cu un pai special si nu merge tot odata.

Va rog sa nu va cracanati prea tare de ras dar nu am mai incercat pana acum acest tratament si imi doresc ca de data asta sa fac totul bine ca sa fie bine.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Miki multumesc mult!
Asa e, prin ce emotii treceam si eu de fiecare data pana ajungeam la eco...dupa 3 FIV-uri nu speram ca voi avea noroc si uite ca D-zeu mi-a daruit o fetita sanatoasa.
Am sa-i spun cumnatei sa intre pt mai multe detalii...are un job destul de stresant si nici net nu are la munca, nu au voie....si acasa vine seara f tarziu franta...cred ca s-a si refugiat in munca intr-un fel...si incerc sa o ajut cat pot...
Cred si eu ca tot de trombofilie e vorba...ca altceva nu vad ce...
E nevoie sa faca si sotul ei ceva analize?
Te pup si in curand sa aud vesti f bune

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Lavinia ti-am dat PM. Poti scoate serul cu o siringa si apoi il pui in fiola cu laptisorul. Sa nu tragi apoi inapoi cu siriga laptisorul pt ca nu o mai poti folosi si altadata, se lipeste pistonul... am patit-o
Mai este un laptisor bun ( l-am desc acum) la borcanel si se tine in frigider. Are concentratie mai mare si se ia cu o lingurita speciala. Nu stiu cum ii spune dar ma uit acasa si-ti spun. Il tii sub limba 10-15 min, cat poti... dimi pe stomacul gol. Te rog scrie-mi pe PM tratam care ti l-am spus pt ca l-am uitat sa vad dc am ceva adaugiri de facut la el.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput