Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna seara fetelor si ....pe toate. Maine dim cand plec la serv trec pe la Synevo sa dau sange pt analize. nu am vorbit cu cei de acolo...am iesit tarziu azi de la serv si nu am mai trecut. Daca ma duc la 8 dim ar trebui sa nu mai mananc nimic cu 12 ore inainte (adica de acum) sau doar sa nu mananc nimic maine dim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Miki am facut deja proteinele C, S si homocisteina in doua locuri, asa ca nu le mai repet. Eu vreau sa fac acum doar mutatiile la Synevo, oare se pot face separat, fara alte analize??

Da Ioana se pot face si separat MTHFR+FVL+Mutatia protrombinica separat fac 670 lei. (cu 200 lei mai putin decat pachetul acela care le include pe toate.
Pe synevo.ro la pacienti apoi Tarife si servicii bifezi Biologie moleculara si le gasesti separat . Dc bifezi hematologie vezi pachetele. Dc nu ai antitrombina III facuta ar fi bine sa faci pachetul si cu ocazia asta repeti Prot C si S.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Guze Anal acelea imunologice nu le poti face la synevo, intreaba fetele de la sub Sarcina si bolile autoimune unde le poti face.
Sunt valabile amandoua pachetele, studiaza site-ul synevo.ro cum i-am explicat Ioanei
Nu-ti tb programare, numai la anal decontate de CAS iti tb programare , dimi pe nemancate.
Fara trimitere, scrii pe un biletel ce vrei, ai grija sa mentionezi ca vrei Profil trombofilie ereditara 2 pt ca exista si 1.
Rez se pot primi prin mail, dai adresa de mail at cand dai sange.
Succes la laparo!! Eu in locul tau le-as scoate, odata puse cleme la ele nu le vei mai face bune niciodata iar hidrosalpinxul tot va creste in ele. Eu asa stiu, poate vb prostii, mai intreaba fetele care se confrunta cu pb asta. Sper ca ai oprit aspirina, nu ai voie sa o iei pt ca poti face hemoragie la operatie.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
va rog ajuta-ti-ne
cum puteti fiecare
daca aveti prieteni la vreun radio
da-ti-mi o legatura
plssssssssss

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!! www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna seara fetelor si ....pe toate. Maine dim cand plec la serv trec pe la Synevo sa dau sange pt analize. nu am vorbit cu cei de acolo...am iesit tarziu azi de la serv si nu am mai trecut. Daca ma duc la 8 dim ar trebui sa nu mai mananc nimic cu 12 ore inainte (adica de acum) sau doar sa nu mananc nimic maine dim?

Dimi sa nu mananci.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele

din cate stiu io , si din ce am intrebat telefonic, analizele imunologice se pot face la V Babes..daca nu gresesc dadusem in urma o lista cu analizele si preturile

mikiduta , sar'na ca ma asezasi in listuta... din pacate am 2IA nereusite .. dar nu-i bai , ca imi sade bine cu aia una nereusita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

Mergi la inceput

Neata la un ceiutz, cafea nu mai beau de 4 luni

Georgic, nu mai stiu cati ani ai spus ca ai sa ti-i trec in listuta.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

buna dimineatza tuturor !

Nu am cuvinte sa va spun cat de bucuroasa sunt ca v-am gasit , cat de usurata ma simt ca am cu cine vorbi , ca exista cineva care trece prin aceleasi probleme ca si mine .
Pana acum , m-am zbatut singura , am cautat si citit tot ce mi-a cazut in mana , m-am " certat" cu o multime de medici , nu stiu cum nu v-am gasit mai devreme . Ce ciuda imi e!

Dar sa ma prezint . Sunt Danubia , de un an si jumatate am aflat ca am o tromboflebita , mutatie factor V Leiden . Nu ramaneam nici cum gravida , am facut tot felul de analize , si eu si sotzul meu , tratam cand una cand alta , pana intr-o zi cand mi-au aparut doua pete pe gamba dreapta si nu am mai putut umbla . Am luat Lovenox , echivalentul Clexan de aici .

Apoi a inceput un adevarat calvar cu ginecologii , una a refuzat sa ma urmareasca in sarcina din cauza trombofiliei , unul mi-a spus ca e posibil sa mor sau sa fac un copil malformat , pana la urma impreuna cu angiologul am gasit un ginecolog care sa ma urmareasca . Nici cu asta nu-s grozav de multumita . Am facut o groaza de analize , inclusiv histero , progesteronul a iesit mic , insuficient , in rest totul relativ ok . Mi-a propus FIV pt ca rezerva ovariana e scazuta , am 34 de ani , si cand sa incep FIV-ul s-a sucit , mi-a spus ca poate ar fi mai bine sa ma opereze intai , o celioscopie , ca poate am ceva aderentze intre ovar si peritoneu care nu se vad la eco .
Pt acest "poate" am refuzat operatia .
Am fost si in Ro la ginecologul meu cu aceleasi analize , si am primit un alt diagnostic , acela de ovare micropolichistice , si mi s-a spus ca n-am nici o aderentza .
In Ro am primit tratament de stimulare pe care nu pot sal urmez pt ca ar trebui sa fac ecografii dese ,o monitorizare a ovulatiei , ceea ce aici nu se practica , de acici n-am primit nici un tratament fara operatie . Pt ca ei zic ca trebuie eliminate toate posibilele cauze , mie imi pare un pic fortzat sa fii operat inainte de a incerca un minim tratament .

Deci acum sunt ... nicicum , nu iau nimic , astept o minune . Am cerut din tzara branca ursului si extract de zmeur si carpicon pt tratarea chisturilor, pt reglarea ciclului . Sincer nu mai stiu incotro sa o apuc , de aceea sut atat de bucuroasa ca va intalnesc .

Danubia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

sorry,eu is cu cafeau dupe mine.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

buna fetele, si eu am mutatia MTHFR heterozigot pozitiva... sunt cea care a fost cu Danny la Bucuresti.

In sfarsit mi-a venit si mie ciclul la 28 de zile, acum iau pana in ziua 12 branca ursului - picaturi....de 3 ori/zi...
As vrea sa-mi fac niste injectii cu GonalF pt stimulare foliculara...vreo 3-4-5....astea coaguleaza? daca da, ce pot face?!

va pup,
Raluca

Mergi la inceput