Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ayda stresul creste prolactina, sa ia Tonotil N care o va ajuta f mult in perioada aceasta. Sa ia 10 zile cate 1/zi apoi o zi da una ba. E ff bun .
Mai nou Uscatescu de la Fundeni rec sa-si faca si sotii ceva anal de trombofilie pt ca dc bb mosteneste si de la mama si de la tata gena defecta riscul e mult mai mare de avort. Dar mai intai sa-si faca ea anal pt ca sunt f scumpe, ulterior sa intrebe hematologul.
Multumesc pt urare, sa dea Domnul sa am o veste buna in curand.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Miki sarut mana !
Sunt in Franta , am facut anal urmatoare : factor VIII , proteina C , temps de chephaline activee , anticoagulant circulant lupic , toate astea au iesit bune , rau a iesit la G20210A si la Favtor V Leiden .
Astea imi sunt toate analizele pe care le-am avut de facut , iar in timpul tratamentului cu Lovenox am facut tot la doua zile anal de verificare a timpilor de coagulare .
Am sa caut maca dupa denumirea latina , daca nu gasesc o voi cere in Ro .

Va pup pe toate !

Danubia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

si da ma intereseaza tot ce as putea sa fac , sa mananc , sa beau pt a ramane gravida , deja simt ca o iau razna .
Uneori ma mai potolesc si am o saptamana doua mai bune , dar apoi iar mi se trezeste dorintza disperata de a-mi tine puiul in bratze .

Danubia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap99 spune:

buna ziua
ma numesc Oana
am 26 de ani si incercam de 1 an sa avem bb
am 2 sarcini oprite in evolutie, una in oct anul trecut la 6 sapt si una in iulie anul acesta la 12 saptamani
am facut o sumedenie de analize: hormonale, secretii, anticorpi, torch si au iesit bune
in 2 noiembrie sunt programata pentru analize genetice

v-am citit de multe ori dar nu am postat niciodata pana acum
va admir curajul de a merge mai departe, cu toate ca nu este usor

Mergi la inceput

pentru fiecare de la mine
noi mai avem o luna de pauza si sper sa gasesc raspunsul in aceasta luna care vine

Mergi la inceput

vad ca nu mai e nimeni pe aici
incerc sa intru mai spre seara
sa aveti o zi minunata toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Dezamagita, inceacrca cu Maca de la Bio Synergie 4/zi din zi 1.www.naturaplant.ro/produse/3591/Maca_activ" target="_blank"> acesta. Gonal F ti-a rec un dr ? Vei face IA? Tb sa faci si pregnyl sau Ovitrelle ca dc nu te alegi cu chisturi. Gonalul, pregnyl-ul si Ovitrelle coag sangele si ar tb sa faci clexan de 0,4 (sau 0,2 dc ai sub 50kg) de cand incepi stimularea.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Acum 2-3 luni am facut 2 injectii de GonalF, in zilele 13 si 15, la recomandarea ginecologului meu, parerea mea e ca a 2-a nu si-a mai avut rost fiindca ovulatia se produsese in ziua 14. Nu s-a prins nimic atunci. Acum am citit cate ceva despre gonalF, cica ar trebui inceput din ziua 2-3 de la ciclu, se monitoriz ecografic pentru urmarire numar foliculi si dimensiuni. Nu am facut IA, mai incerc vreo 3-4 luni, apoi ma gandesc sa incerc IA sau IUI sau ce-o mai fi.
Maca da vreun rezultat? Eu iau Branca Ursului...dar si asta cu pauze, 2 luni da, una-doua ba...Maca se gaseste si in farmacii sau tre sa comand de pe net?
Pregnyl de cat se face? 500, 1500 sau 5000? Nu gasesc nicaieri cat costa...pregnyl si nici ovitrelle

multumesc pt promptitudine,
raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Danubia, bine ai venit !
Din ce vad, ai doua mutatii serioase, Factor V Leiden si Factor II ( mutatia protrombinica ). Nasol moment da' se repara.
Daca am retinut bine, nu ai avut nici o sarcina, nu? Doar o tromboflebita
Hai sa-ti explic de ce se numeste capitolul asta "Trombofilia, o cauza a infertilitatii". Din cauza mea, DA?! Glumesc.....oarecum.... In mod normal, trombofilia este considerata o cauza a avortului/opririi din evolutie, mai toti doctorii spun ca nu suspecteaza aceasta afectiune decat dupa ce pierzi vreo 2 sarcini.
Eh, studii recente au demonstrat ca trombofilia este si o cauza a neimplantarii embrionului. Cu vine asta? Gandeste-te ca embrionul pentru a supravietui trebuie hranit...ca sa fie hranit trebuie asigurat un flux de sange corespunzator....cu alte cuvinte, endometrul trebuie sa fie bine irigat....sangele persoanelor cu trombofilie coaguleaza rapid....nu prea poti iriga cu cheaguri, nu?
Ce trebuie sa faci? Sa iei heparina si aspirina, dupa recomandarea unui hematolog. De B-uri nu stiu daca e nevoie, pt ca nu ai MTHFR.

Mergi la inceput

Dezamagita, corecteaza-ma daca gresesc : la un moment dat ai facut 2 inj cu gonal la recomandarea medicului, acum ai citit in prospect sa se face din ziua 2 de fapt, nu ziua 13 cum ai facut tu, ai mai auzit ca ar trebui sa faci si niste pregnyl si te-ai hotarat sa faci un tratament de la tine putere, fara supraveghere medicala?

Mergi la inceput

Oana, ce anticorpi ai facut? Imunofenotipare ai facut? Celule NK ? Profil trombofilie?

Mergi la inceput