Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Fetelor, vit prenatale Femibion 800 si Omnibionta au in ele acid folic natural (metafolin) care este de 7 ori mai bun decat acidul folic care il gasim noi in farmacii . Cititi aici

miki
Femibionul contine iod si zic eu este contraindicat fetelor care au probleme cu tiroida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck
miki
Femibionul contine iod si zic eu este contraindicat fetelor care au probleme cu tiroida.

Da, e contrindicat doar celor cu hipertiroidie si cred ca sunt putine cazuri cu hiper.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
eu , care sunt deosebita
am crezut ca si eu , care sunt o hipo (hashimoto) ma incadrez in aceeasi categorie - fara iod.
Dar acum citii si vazui ca nu , asa ca maaaare dreptate ai !!!!!!!!
Si cand ma gandesc ca la ultima incercare de fiv nu am luat femibion ... deh ....contine iod , dar uite acum imi aduc aminte ca ma intreba Zadori daca iau femibion si in acelasi timp si-a adus aminte de tiroidita mea si mi-a spus aaa..nu ..pt ca contine iod !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

eu iau medrol pt hashimoto,de 5 zile,tre sa ajung la 4mg/zi.si am racit daca are actiune de suprimare a producerii de anticorpi,cum banui,de acolo mi se trage.dar sunt of topic,stiu,scz miki.
cred ca aici e mai cald locul.de aia ne vine sa povestim de toate aici.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,mai intreb o data,ca poate data trecuta nu ati vazut postarea mea.are cineva nevoie de clexane de 0,4 sau 0,2,,?ca i le donez cu mare placere.daca are cineva nevoie,sa mi scrie pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello
mikiduza , trece-ma si pe mine te rog pe 1 pagina cu MTHFR C677T heterozigot

mai am un hop de trecut cu analizele de imuno si ma cam opresc

catalina, si io voi face analizele imunologice , cam 1 sapt ; este o fata aici pe topic care scrie si la fiv , looana (cu pierderi de sarcina ), care are limfocitele NK "active" si povesteste despre treansfuzie de sange de la sot .. lucru care in ro clar nu se face (stiu ca tu te poti orienta catre grecia ) ;ca ai dus o sarcina pana in luna mai mare , poate fi si este curios , insa nu stim cum au fost "pacaliti" (daca sunt activi acesti anticorpi) si au tolerat sarcina ... apropos dar niste analize de boli imuni ti s-au dat ??? anticorpii anti nucleari i-ai facut?

io ma intreb insa daca imi pozitivi ce mama masii fac .. las servici las tot si plec ..emigrez in tarile calde ca sa fac un pruncut ..caci dr gineco mi-a zis destul de fair ca in ro cam subtireanu cu posibilitatile de tratament pe asa ceva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor,
Loana acum am citit mesajul tau, iti multumesc din suflet pt oferta draga mea, esti o femeie tare buna. As vrea sa mai astept o saptamina, ar trebui sa aflu daca sunt insarcianata, poate ma ajuta Bunul Dzeu si imi trimite un copilas. Mult noroc si tie, si sa vi numai cu vesti bune
Georgic zanica mea draga aici nu mi-as fi dorit sa te intilnesc, dar asa e viata. Sper la cele imunologice sa nu mai vi cu nici un rezultat rau
Miki multumesc pt toate informatiile pe care ni le dai mereu, esti o fata tare buna si se vede ca stii f multe
O zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Am revenit cu informatii. Exact cum va povesteam. Reactia dr: nu trebuie sa va faceti mari probleme, veti primi in schema de tratament ecopirin, vitamine, acid folic si, imediat dupa ET (deci vrea FIV), injectii cu enoxaparin (Clexan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Buna dimineata, fete dragi!

Am revenit cu informatii. Exact cum va povesteam. Reactia dr: nu trebuie sa va faceti mari probleme, veti primi in schema de tratament ecopirin, vitamine, acid folic si, imediat dupa ET (deci vrea FIV), injectii cu enoxaparin (Clexan).

guzelnico, Ecoprin pe perioada stimularii ovariene mi se pare foarte slabut...
Acidul aceltilsalicilic face fata la mutante doar pe perioada inhibarii (daca de exemplu, ai avea protocolul lung, in perioada de inhibare ar fi ok sa iei Ecopirin), insa, in momentul in care pe langa inhibitor incepi si tratametul de stimulare ovariana, este necasar sa introduci Clexane. Doar cu Ecopirin pe perioada stimularii, risti sa faci niste tromboze de toata frumusetea.
Clexane de 0.4 e o doza mai mult decat rezonabila si te pune la adapost de multe riscuri.
Plus ca tu ai si FVL si din cauza lui, e bine chiar sa treci la un moment dat pe Clexane 0.6.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Multumesc, Balanta. Sunt ochi si urechi la ce se expune la acest subiect si voi tine cont de parerile voastre in momentul in care voi discuta cu dr dozarea tratamentului (mai ales cantit. de Clexane). Pana atunci insa mai am de trecut un hop: o laparoscopie in weekend-ul viitor, se pare, pt ca dr nou a observat la eco de ieri hidrosalpinx pe trompa dreapta. Si nu se apuca de FIV3 pana nu elimina si aceasta problema.

Intre timp insa (cam de 7 zile) imi aplic singurica urmatorul tratament (pe care, de altfel, l-am avut si la FIV2):
- Ecopirin 100 mg
- Elevit (multivitamine+minerale)
- Acid folic plus

Mergi la inceput