Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -
Raspunsuri - Pagina 10
catalina2307 spune:
georgia - pai cam asta este problema....ducand o sarcina pana la 5 luni, se elimina aceste probleme. Culmea este ca la prima sarcina am avut tratamentul clasic de sustinere sarcina.Acum am avut cam tot ce ar putea sa acopere o eventuala problema. De la cortizon pana la clexane. Eu am facut direct imunoelectroforeza.Nu am facut anticorpi antisperma si imunofenotipare limfocitara . Dar daca ar fi fost prezente nu as fi dus sarcina asa mult.
Dar le voi face si pe astea.
coltul meu de rai
balanta_tm spune:
miki , ai scris intr-o postare anterioara ceva de Prednison, dar nu imi amintesc exact. Era parca legat de faptul ca ar creste riscul de coagulare a sangelui. Te rog, poti sa ma lamuresti?
M-ar fi tentat ca la FIV sa iau si Prednison, dar vreau sa stiu exact daca risc ceva cu el, avand in vedere mutatiile pe care le posed.
Multumesc anticipat.
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
miki-miki spune:
Balanta am sa scriu un PM.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
bellla77 spune:
Georgicule zina mica se pare ca avem amindoua aceisi mutatie.Deci sunt cu ochii geana pe tine sa vaz ce analize mai avem de facut.
Te pup dulce si poate ne vom mai revedea cine stie.
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Goggy - ai invitatie speciala. Pana si barbata'miu intreaba "Da Delia nu mai trece pe la tine? " :) Catalina coltul meu de rai |
Eh, asa da . Acu' chiar ca nu mai am nici un stres..
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Am impresia ca aici, in TR, nu se acorda aceeasi atentie trombofiliei, ca in RO. Revin cu detalii maine. O zi minunata tuturor! http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png |
nici aici nu se acorda atentie....noi acordam atentie
goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Este foarte groasa cartea, in sensul ca poate fi multiplicata? Am intrat pe net si am citit despre ea. Este interesanta si e frumos structurata. http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png |
Eu nu am originalul, e tot o copie . Deci, da.
2bobocei spune:
Miki, si pe mine ma intereseaza, mai ales pentru ca desi am MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot incepand cu prima zi de stimulare pentru FIV doctorul mi-a spus sa iau prednison, 2,5 g dimineata si 5 mg seara, iar acidul folic mi-a spus sa il incep tot in prima zi de stimulare, 3-4mg.
miki-miki spune:
Fetelor, nu intelegeti gresit.... nu i-am spus nimic despre ac prednison pe pm lui BalantaTm, i-am spus de la cine am informatia , atat. Pers resp nu vrea sa scrie despre ac pb deoarece neaga acea per din viata ei.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)