Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 9
nikkibaciu spune:
Buna parfumatelor,
Va citesc cu mare drag comentariile legate de acest subiect.
Eu va marturisesc ca pentru sezonul rece, care tocmai a inceput, folosesc parfumul sotului meu, Cartier Declaration, imi place la nebunie. 
Numai bine,
danamiha spune:
Eu vreau sa-mi comand cateva mostre creed de www.fragrancex.com/products/_lid_V-am-pid_1309W-, mai exact am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">aici, dar din pacate nu au mostra vanisia creed.
rose_selavie spune:
Bine Teo, chiar maine dupa amiaza voi merge la testat si am sa scriu despre Creed Vanisia. Ma intereseaza si pe mine, in plus sunt curioasa si cum se prezinta Imperatrice Eugenie care vad ca e conceput in 1870.
Azi eram in cautare de ruj si rimel si n-am rezistat fara sa incerc niste parfumuri, asa ca am testat Sensuous Estee Lauder si Anglomania.
Despre Sensous: a aparut de ceva vreme,insa azi i-a venit randul, este acum la oferta cu crema de corp intr-o cutie bej satinata, cu maner, perfecta de pus in ea fardurile.
Parfumul mi s-a parut la inceput cand nu era uscat pe piele ca aduce a napolitane cu lamaie. Nu, nu mi-era foame in momentul acela :))
A fost doar o senzatie trecatoare, pt ca mai apoi a stiut sa arate ca e parfum totusi, asa...elegant si finut,usor de purtat, in genul lui Cascade.
Nu-l simteam mai departe de 10 cm de incheietura. E cam prea discret...poate nu am pus eu destul, poate e una sa pui pe incheietura si alta cand te dai asa prin par, pe gat, pe rochie etc. Atunci poate se simte mai bine. Simt mult santal, iasomie si condimente, fara urma de vanilie.
Cu Anglomania e altceva.
Faptul ca sticla era practic goala, eu chinuindu-ma sa fac sa curga o infima picatura si acea picatura mica mi-a parfumat intreg bratul si hainele, spune totul despre acest parfum.
Un pic de tot, chiar in deschidere mi-era familiar, semana usor cu Delice de Cartier, pt ca la Anglomania intrarea e picanta si trandafirii vin mai pe urma.
E un parfum care atrage cu siguranta atentia, e indraznet, e potrivit decadentei fie ea si imaginare, in decoruri purpurii de catifea.
Trandafirii dau tonul. E ca si cum as fi deschis o cutiuta care a pastrat in ea pudra de trandafiri uscati.
Prin spiritul ei libertin si creativ Vivienne Westwood a revolutionat lumea modei si de ce nu si a parfumurilor care vin in acord cu stilul sau. In anii' 70 ii imbraca pe Sex Pistols astfel nascandu-se moda punk.
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Bine Teo, chiar maine dupa amiaza voi merge la testat si am sa scriu despre Creed Vanisia. Ma intereseaza si pe mine, in plus sunt curioasa si cum se prezinta Imperatrice Eugenie care vad ca e conceput in 1870. |
multumesc rose pentru vanisia cat despre imperatrice am citit in ghidul parfumurilor ca e un parfum citric +iasomie si e trecut la cele spre masculine, daca vrei o sa ti scriu de acolo dar miroase-l ca sa vedem daca "se pupa" descrierile cu mirosurile
| citat din mesajul lui rose_selavie Cu Anglomania e altceva. Faptul ca sticla era practic goala, eu chinuindu-ma sa fac sa curga o infima picatura si acea picatura mica mi-a parfumat intreg bratul si hainele, spune totul despre acest parfum. E un parfum care atrage cu siguranta atentia, e indraznet, e potrivit decadentei fie ea si imaginare, in decoruri purpurii de catifea. Trandafirii dau tonul. E ca si cum as fi deschis o cutiuta care a pastrat in ea pudra de trandafiri uscati. Prin spiritul ei libertin si creativ Vivienne Westwood a revolutionat lumea modei si de ce nu si a parfumurilor care vin in acord cu stilul sau. In anii' 70 ii imbraca pe Sex Pistols astfel nascandu-se moda punk. |
anglomania si boudoir eu le am pe ambele si sunt asa cum le descrii tu, sigur acopar totul in jur cu mirosul lor, dar miros bine nu lesinator nu gretos, nu vad nimic negativ in ele, cele doua nu au note comune ci au doar PUTEREA in comun anglomania e mai spre masculin asa dar modern iar boudoir mai feminin si pudros dar puternice f puternice acum pe frigul asta merg amandoua desi m-as imbraca si cu black orchild ...
atentie persistenta sunt toate trei pe locul I!
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui danamiha Eu vreau sa-mi comand cateva mostre creed de www.fragrancex.com/products/_lid_V-am-pid_1309W-, mai exact am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">aici, dar din pacate nu au mostra vanisia creed. |
multumesc dana o sa-mi iau si eu ceva mostre ca intr-adevar e altceva sa testezi acasa in voie si sa decizi !
rose_selavie spune:
A trecut o ora de cand am testat cateva parfumuri si dupa ce le-am lasat sa se aseze pe piele si pe cartonase pot sa zic 2-3 cuvinte despre ele.
Teo din pacate fix cele doua Creed-uri nu sunt aici (Vanisia& Imperatrice Eugenie), nu le aduc deloc deocamdata.
Erau in total 9 parf. Creed, din care 3 clar masculine, 3 unisex si alte 3 special pt femei.
Am testat Fantasia de Fleurs si Fleurs de Bulgarie, desigur ambele florale, concepute la sfarsitul sec 19. Seamana bine intre ele.
Anglomania care e tot un floral este modern, cele 2 Creed sunt foarte clasice si au o structura puternica de parfum vechi, asa cum se crea pe timpuri. Nu-mi displac, dimpotriva, doar ca ar trebui sa fiu intr-o anumita dispozitie pt a le putea purta.
Apoi am rugat-o pe tipa de acolo sa-mi arate si alte parfumuri mai vanilate, cum ne plac noua, si mi-a dat sa incerc Serge Lutens Un Bois Vanille.
E ceva ciudat cu el. E o vanilie-musky-lemnoasa. E f intens, plus ca eu simt si miere si ceva lamaie. Cui ii place vanilia in amestec cu mierea, un miros uscat, mai aspru, acest Lunets merita incercat.
Tot cu vanilie, dar un miros extreeeeeem de placut, ceva ce eu nu am mai intalnit, f original este un Bond No9 : Broadway Nite.
Si asta are forta, e facut din esente naturale, pe spate e lipita o eticheta de tester cu tot buchetul: trandafiri (in cantitati industriale asa adauga eu), caprifoi, heliotrop si vanilie ( nu ca la Lutens, aici e f blanda si suava).
Cam astea sunt. 
danamiha spune:
rose
, cu siguranta si tu ai putea sa scrii aici 
Am primit boudoir
Acum o saptamana a sosit pachetul, doar azi am mers la Oradea sa-l iau. Eram pregatita sa nu imi placa, la inceput nu prea mi-a placut, dar dupa 30 de minute e mult mai placut
. Cu siguranta merge cand afara este f.frig. Daca ar fi avut si putina vanilie...
rose_selavie spune:
Danamiha 

! Orice se naste din pasiune se poate pune si pe hartie. Ador si ma fascineaza lumea parfumurilor si-mi face placere sa le descriu aici pe forum pt ca e un gest interactiv.
Cred ca Vanisia Creed nu se mai face, asa mi s-a spus cand am intrebat azi. Poate mai e de cumparat pe internet, nu stiu.
Imi plac mai mult Serge Lutens, cel despre care am scris mai devreme, vanilatul, s-a mai transformat in ultimele ore si e cald, dulce si lemnos mmmm e f placut). 
iuliya spune:
Dana, ma bucur ca nu-ti displace. E floral floral, nu duce un pic si spre oriental?
Pe fragrantica, observ ca la notele de baza are vanilie, dar e mai soft.
Abia astept sa primesc si eu mostra, si Casmir-ul...mmm
nepotica mea
danamiha spune:
rose, uite www.fragrancex.com/products/_lid_V-am-pid_1309W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">aici se poate comanda vanisia creed