Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 8
iuliya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Da, azi a sosit. E intr-adevar un parfum tare, adica este parfum care miroase a ........parfum. Trazneste/duhneste a parfum. ![]() Nimic fin sau discret, exact cum citisem. Parfumul asta "tipa" pur si simplu. Mi se pare potrivit pt acele curtezane pudrate de la curte care isi scarpinau paduchii din peruca sau ma rog, de sub peruca.... .... teo, nu inseamna ca nu mi place...mai stii, s-ar putea chiar sa mi-l iau! Dar din moment ce nu l-am sunat azi pe tipul de la esentede lux sa mi-l trimta, inseamna ca nu m-a cucerit din prima. Sa vedem din a doua! |
Eu zic sa ai rabdare cu el; pana te acomodezi cu noul parfum. Totusi nu-ti displace iar acesta este un lucru bun! :) Adulmeca-l in fiecare zi, ai sa vezi ca pe parcurs ii descoperi frumusetea si te vei indragosti de el.

Sunt curioasa ce impresie o sa am si eu.
nepotica mea
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manucu [quote]citat din mesajul lui sali Stie cineva daca a mai facut comanda pe 1st pana la urma? |
Ai PM de duminica ca a dat comanda.
multumesc, nu observasem.
O sa -l intreb daca a dat amicu' comanda, ca acum suntem la bunavointa amicului, nu?
carmena, sa ne spui cand primesti Lolita.
iuliya, daca ma intrebi pe mine, iti spun ca danei nu o sa -i placa Boudoir.[/purple]
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali iuliya, daca ma intrebi pe mine, iti spun ca danei nu o sa -i placa Boudoir.[/purple] |
aici subscriu si eu ! danei nu ii va place boudori ea e cu oriental vanilate deci ...
danamiha spune:
| citat din mesajul lui sali [quote]citat din mesajul lui manucu [quote]citat din mesajul lui sali A iuliya, daca ma intrebi pe mine, iti spun ca danei nu o sa -i placa Boudoir.[/purple] |
Exact la acest lucru m-am gandit si eu ieri dupa ce am citit prima ta impresie despre acest parfum
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Da, azi a sosit. E intr-adevar un parfum tare, adica este parfum care miroase a ........parfum. Trazneste/duhneste a parfum. ![]() Nimic fin sau discret, exact cum citisem. Parfumul asta "tipa" pur si simplu. Mi se pare potrivit pt acele curtezane pudrate de la curte care isi scarpinau paduchii din peruca sau ma rog, de sub peruca.... .... teo, nu inseamna ca nu mi place...mai stii, s-ar putea chiar sa mi-l iau! Dar din moment ce nu l-am sunat azi pe tipul de la esentede lux sa mi-l trimta, inseamna ca nu m-a cucerit din prima. Sa vedem din a doua! |
sali dar nu stiu unde ai citit tu ca parfumul e DISCRET? ca eu nu am spus asa ceva insa de finetea lui nu ma indoiesc e un parfum bun e tare puternic insa miroase bine nu e un parfum comun insa la acoperit alte mirosuri nu e el pe locul intai si merge f bine iarna bine eu ma dau si toamna cand e rece si ma mai dau si primavara cand temperatura mi-o permite asta vara m-am dat intr-o noapte ca era o nunta ...deci ...
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali dar nu stiu unde ai citit tu ca parfumul e DISCRET? |
Sa reluam.
Am zis " nimic fin sau discret, exact cum citisem".
Adica exact asa citisem , ca nu e discret. Nu ca e .
Oricum, recunosc ca tu l-ai descris foarte bine.
Am mirosit ieri Amarige Mariage , m-am dat pe incheietura, nu mi-a mai placut aproape deloc, nu asa mi-l aminteam. Se pare ca ma lasa memoria olfactiva, maica!
Teo, cum ti se mai pare Narciso R? Tot asa grozav sau chiar mai ?
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Teo, cum ti se mai pare Narciso R? Tot asa grozav sau chiar mai ? |
despre narciso pot spune (desi l-am luat pt fiica-mea) ca imi place dar ...parca acum de cand am black orchild nu il gasesc la fel de cuceritor, eu l-as baga la alea mai de vara sau mai la alea de birou asa ...e subtire, fin si parca racoros ori ACUM simt nevoia de parfumuri CALDE si culmea ca black-ul meu desi atat de masculin ieri era asa de cald si de cremos e drept ca eu l-as fi vrut un pic mai dulce ...DAR astea -s gusturile mele !
black-ul si boudoir dpdv al puterii sunt surori stiu ca o sa strigati pe aici ca acopera bine toate " miroasele "dar asta e
danamiha spune:
“When you ‘switch’ closets
for the season, you should
also be packing away all light
citrus and timid floral
summer scents too,”
says Michelyn Camen,
Fragrance Expert.
Voi asa faceti?![]()
Carmena spune:
Buna
Sali la sfarsit de saptamana vine Lolita. Si eu sunt tare curioasa cum miroase, sper sa nu il pun pe la mica publicitate...![]()
Oricum, e dulce, are vanilie si violete, nici urma de "pink roses" ar trebui sa fie pe gustul meu.Si o sa comand Casmir pentru persoana aia de 50 de ani mai boema asa, sa zic, oare merge??
Pupici.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Daca va interseaza sa testez pt voi urmatoarele, o fac cu mare placere: - Creed ![]() |
rose poti mirosi te rog vanisia creed ?
e unisex? ca nu mai vreau, stiu ca e vanilat ...