Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 7
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali daca iti amintesti eu am fost special in mall sa-l miros si ti-am spus de atunci ca nu e pe gustul tau ...nu la-i luat asa e dar cu ce te-ai cadorisit in locul lui ? macar a meritat schimbul ? |
Cred ca si-a luat Allure Sensuelle.
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danamiha Cred ca si-a luat Allure Sensuelle. |
parca nici de asta nu se -ndragostise ...dar stii tu dragostea vine mancand ...cine stie cum se termina povestea de dragoste dintre ea si allure s !
danamiha spune:
Tocmai am vorbit cu tipul de la esentedelux, a primit noul lolita, are 3 buc.
Are Nina Ricci-Ricci Ricci, cum o mai fi si asta?
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967
parca nici de asta nu se -ndragostise ...dar stii tu dragostea vine mancand ...cine stie cum se termina povestea de dragoste dintre ea si allure s ! ![]() |
Da, cu Allure Sensuelle l-am schimbat si dupa ce am mirosit PRADA ma bucur ca am fost inspirata si am cotit-o pe ultima suta de metri.
Dragostea dintre mine si Allure S . este mult mai mare decat la inceput, adica a inceput sa imi placa si inca mult.
Ieri am mai mirosit Estee Lauder - PURE WHITE LINEN, Chanel Cristalle Eau Verte , D&G - L'imperatrice 3.
dana, am vazut si eu acel Ricci Ricci de pe esentedelux si mi-a placut mult cum arata. Am citit despre el si am inteles ca se simte f tare nota de pin.
Rose il stie, poate ne zice ea mai mult.
M-as baga la noul LOLITA pe esentedelux doar ca nu stiu inca daca a comandat babanu Lolita Midnight.
Stie cineva daca a mai facut comanda pe 1st pana la urma?
iuliya spune:
| citat din mesajul lui sali M-as baga la noul LOLITA pe esentedelux doar ca nu stiu inca daca a comandat babanu Lolita Midnight. Stie cineva daca a mai facut comanda pe 1st pana la urma? [/purple] |
Daca nu ti-a raspuns la mail, suna-l si intreaba-l daca a mai pus comanda pe 1st.
Uite, noul Lolita si pe www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-first-fragrance/midnight-fragrance-midnight-passion" target="_blank">site .
nepotica mea
iuliya spune:
Sali, Dana, daca imi aduc bine aminte ati comandat o mostra Boudoir de pe fragrancex, a sosit?
Pe langa Casmir i-am spus la babanu` sa-mi ia 2 mostre de pe fragrancex. Boudoir (m-ati facut curioasa cu el) si Angel (sa-l adulmec pana cand ma voi cadorisi cu el
).
nepotica mea
danamiha spune:
| citat din mesajul lui iuliya Sali, Dana, daca imi aduc bine aminte ati comandat o mostra Boudoir de pe fragrancex, a sosit? Pe langa Casmir i-am spus la babanu` sa-mi ia 2 mostre de pe fragrancex. Boudoir (m-ati facut curioasa cu el) si Angel (sa-l adulmec pana cand ma voi cadorisi cu el ).nepotica mea |
Nu a sosit. Eu m-am plictisit de Angel
sali spune:
| citat din mesajul lui iuliya Sali, Dana, daca imi aduc bine aminte ati comandat o mostra Boudoir de pe fragrancex, a sosit? |
Da, azi a sosit.
E intr-adevar un parfum tare, adica este parfum care miroase a ........parfum. Trazneste/duhneste a parfum.

Nimic fin sau discret, exact cum citisem. Parfumul asta "tipa" pur si simplu.
Mi se pare potrivit pt acele curtezane pudrate de la curte care isi scarpinau paduchii din peruca sau ma rog, de sub peruca....
.... teo, nu inseamna ca nu mi place...mai stii, s-ar putea chiar sa mi-l iau!
Dar din moment ce nu l-am sunat azi pe tipul de la esentede lux sa mi-l trimta, inseamna ca nu m-a cucerit din prima. Sa vedem din a doua!
manucu spune:
| citat din mesajul lui sali Stie cineva daca a mai facut comanda pe 1st pana la urma? [/purple] |
Ai PM de duminica ca a dat comanda.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
iuliya spune:
citat din mesajul lui danamiha
Nu a sosit. Eu m-am plictisit de Angel |
Dana, cand soseste astept pareri de la tine. Dupa cum ti-l imaginezi, crezi ca o sa-ti placa?
nepotica mea