Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Acum chiar imi pare rau ca nu am unde sa incerc pe aici Kingdom...precum nici Mont Blanc (decat Femme care e (peste tot), nici Emanuel Ungaro , Jo Malone etc etc.

Daca va interseaza sa testez pt voi urmatoarele, o fac cu mare placere: - Serge Lutens
- Bond no9
- Acqua di Parma
- Penhaligon's
- Creed
- Annik Goutal
- La prairie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Neata, parfumatelor!
Desi nu beau, va invit pe voi la o cafeluta.

Dana, pe esentedelux Casmir-ul este la 100 ml; eu vreau la 50 ml.
Singurul parfum cu care o sa ma cadorisesc data viitoare la cel mai mare gramaj este Wish. (deocamdata)

nepotica mea

Mergi la inceput

Stiu ca este off topic, dar trebuie sa va arat.
Cashmere Vanilla Jasmine Sachet
Satin Rose de Mai Sachet
Lace Orange Flower Sachet
Silk Mandarin Santal Sachet
Toate sunt pentru garderoba.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

iuliya, nici o problema pt off topic, pe aici chiar nu are cine sa se supere!

E off topic si nu prea, pt ca pe la pag. 4 sunt si niste ape de toaleta:
http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSBAFGARZZZ&cgnbr=OSBAFGARZZZ&rfnbr=6329

Nu ma gandesc decat la combinatia wild raspberry, praline si trandafir ( http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=EE-226400&page=1&cgname=OSBAFGARZZZ&rfnbr=6329)
sau cherry blossom, piersica si iasomie ( http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=EE-206429&page=1&cgname=OSBAFGARZZZ&rfnbr=6329) .

Ne combinam? La 5 buc. pretul se reduce la 6 dolari!
Il ucidem pe babanu !

Ce bine ar arata niste geluri si niste creme VS la mine in baie!

Mergi la inceput

Sali,
Da, ne combinam!
Eu am mai comandat la VS tot prin intermediul lui babanu`. Sunt foarte multumita de produsele lor. Lotiunile de corp sunt foarte parfumate si le simti o zi intreaga pe corpul tau. Pentru 3 produse cosmetice cu 24$ am avut comision de 12$ si 14$ (in functie de greutate).
Sa pun aici ce vreau? sau vorbim pe PM?

nepotica mea

Mergi la inceput

Parfumatelor, nu vreti si voi ceva?

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Sali,
Da, ne combinam!
Eu am mai comandat la VS tot prin intermediul lui babanu`. Sunt foarte multumita de produsele lor. Lotiunile de corp sunt foarte parfumate si le simti o zi intreaga pe corpul tau. Pentru 3 produse cosmetice cu 24$ am avut comision de 12$ si 14$ (in functie de greutate).
Sa pun aici ce vreau? sau vorbim pe PM?

nepotica mea

inseamna ca la geluri, lotiuni de corp, comisionul este in fct de greutate?
i-as da un mail lui babanu' sa-l intreb cate este comision la greutate de 1250 gr. si valoare 30$, adica pt 5 lotiuni.

iuliya , zici ca sunt bune? ce ti-ai luat?
tr sa luam 5 la fel ( aceeasi aroma) sau pot fi diferite?

chiar nu as sti de care sa imi iau, toate imi plac!

Am cautat pe makeupalley.com pareri despre aceasta gama, ca la orice produs, unii zic ca s grozave, altii ca nu sunt bune de nimic.
O tipa spunea ca foloseste de 17 ani VS si ca acum lotiunile sunt reformulate, nu mai sunt asa cremoase si matasoase. http://www.makeupalley.com/product/searching.asp/page=1/pagesize=15/Brand=441/CategoryId=801/BrandName=Victoria%27s+Secret/Title=/SD=/SC=/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

inseamna ca la geluri, lotiuni de corp, comisionul este in fct de greutate?
i-as da un mail lui babanu' sa-l intreb cate este comision la greutate de 1250 gr. si valoare 30$, adica pt 5 lotiuni.

La gelurile de dus, lotiunile de corp si alte produse cu gramaj mare comisionul este in functie de greutate. La greutatea de 1250 gr. este in jur de 20$.

Citat:

iuliya , zici ca sunt bune? ce ti-ai luat?
tr sa luam 5 la fel ( aceeasi aroma) sau pot fi diferite?

Eu sunt foarte multumita de ele. Sunt foarte parfumate
Mi-am luat o lotiune de corp , un gel de dus , edt. Pentru cele 3 comisionul a fost 14$. Gelul de dus si apa de toaleta nu au fost pentru mine. Nu pot sa-ti spun prea multe despre ele.
La cea de-a doua comanda am avut edt , o lotiune de corp , alta lotiune de corp , servetele umede. Comisionul a fost de 16$. Lotiunile de corp 12$ iar edt 4$; pentru servetele nu am avut comision. Comanda aceasta nu am primit-o. Astept sa ma sune sa-mi spuna ca au ajuns.
Nu trebuie sa fie toate 5 aceeasi aroma la fel cum nu toate trebuie sa fie lotiuni de corp.

Citat:

chiar nu as sti de care sa imi iau, toate imi plac!

Si eu le-as lua pe toate.

Citat:

Am cautat pe makeupalley.com pareri despre aceasta gama, ca la orice produs, unii zic ca s grozave, altii ca nu sunt bune de nimic.
O tipa spunea ca foloseste de 17 ani VS si ca acum lotiunile sunt reformulate, nu mai sunt asa cremoase si matasoase. http://www.makeupalley.com/product/searching.asp/page=1/pagesize=15/Brand=441/CategoryId=801/BrandName=Victoria%27s+Secret/Title=/SD=/SC=/

Pareriile sunt impartite. Eu nu stiu cum au fost inainte lotiunile de corp. Mie-mi plac asa cum sunt acum. Ma gandesc ca le-au reformulat din cauza unor ingrediente, poate erau daunatoare; cred ca de aceea nu mai sunt asa cremoase si matasoase. Insa pentru mine sunt suficient de cremoase si matasoase si parfumate. De cand cu produsele organice/"naturale" au scos si ei recent o gama Naturally Victoria's Secret, acum nu stiu cat de naturally sunt.

nepotica mea

Mergi la inceput

parfumatelor, m-a sunat babanu sa mi spuna ca imi trimite comanda din 21 sept. dar am uitat sa l intreb ce era mai important: daca a dat comanda pe 1st .
daca va suna, poate il intrebati voi!

am mirosit azi PRADA( Prada women si Infusion) si IDOLE D'Armani.
Bine ca nu mi-am luat Prada atunci cand mi se pusese pata , ca mi s-a parut ca e facut in farmacie, nu in parfumerie, mi-a placut mai mult Infusion, mi s-a parut fin, cam cum este CASCADE.
IDOLE nu mi-a placut, dulce, comun si dupa 1/2 ora nu prea se mai simtea.
In schimb , cele 2 PRADA se mentin destul de bine, nu stiu de ce , ma asteptam sa fie mai "lesinate" ca persistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
am mirosit azi PRADA( Prada women si Infusion) si IDOLE D'Armani.
Bine ca nu mi-am luat Prada atunci cand mi se pusese pata ,

sali daca iti amintesti eu am fost special in mall sa-l miros si ti-am spus de atunci ca nu e pe gustul tau ...nu la-i luat asa e dar cu ce te-ai cadorisit in locul lui ?
macar a meritat schimbul ?

Mergi la inceput