Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 5
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali 2. Ce ai mai facut cu Black Orchid - Voile de F.? ( sper ca nu te confund) |
sali ca tot m-ai rugat tu sa ti scriu de elle ...ti-am scris inainte ca il percep cu niste note masculine ...dar de cand am black orchid sa stii ca il gasesc extrem de feminin! nu te aventura pentru tom ford (avand in vedere ca totusi tu placi atat lolita!) nici macar pentru " voile" pe nemirosite !
ce sa ti mai spun despre elle nu este un clasic e f modern si f tineresc si merge bine peste tot e drept nu de petreceri acolo vreau ceva mai ...special, cand e frig afara primele note le simt aspre si reci, motiv pentru care eu o sa l port numai in perioade calde, e f condimentat miros de piper asa si fructe de padure roz (coacaze)nu pot identifica florile dar are si flori dar mie imi place teribil totul din el si inceputul si mijlocul si sfarsitul !
citat din mesajul lui sali O fi murit babanu'? ! Altfel nu mi explic.... |
DOAMNE FERESTE SALI ! bate-te peste gura ...TOTUSI ceva a patit ca altfel nu imi explic el este un tip f serios si tine de afacerea asta !
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
1. Ce este in colet? 2. Ce ai mai facut cu Black Orchid - Voile de F.? ( sper ca nu te confund) 3. Azi am sacoul cu care eram imbracata cand am testat LOLA si CASCADE ( Marc Jacobs) si se simt ambele pe cate o maneca, numai ca, la fel ca atunci , la LOLA iar la CASCADE ! O fi murit babanu'? ! Altfel nu mi explic.... |
1. In colet am avut:
- un parfum barbatesc Bvlgari Blv si o monstra Echo by Davidoff;
- Cinema by Yves Saint Laurent si monstre de parfum: Trouble by Boucheron, Eau Du Soir by Sisley, Escada Magnetism, Lolita Lempicka by Lolita Lempicka
Din pacate sunt racita asa ca nu pot sa le miros
2. Black Orchid - Voile de F. nu l-a adus pe esente, asa ca am renuntat momentan.
Pe 23 octombrie plec in Spania, am ocazia sa-l miros si sa-l cumpar de acolo
sali spune:
teo, multumesc pt elle!
Nu am de gand sa imi iau nici un TOM Ford!
Nici macar VOILE, rose mi-a trasat clar directia, nu e de mine !
........si stai linistita , ca nu a patit nimic babanu , acum o ora mi-a dat mail cu stocul actualizat. Zici ca a simtit ca sunt revoltata!
Dar nu a zis nimic despre comanda pe 1st !
iuliya spune:
Mi-a raspuns babanu`. Pe forum a spus ca a fost ffff ocupat, si-a cerut scuze pentru absenta lui. Bine ca a dat un semn de viata, imi facusem griji.
Fetelor nu mai am rabdare, abia astept Casmir-ul.
Va doresc un weekend frumos!
Va pup!
nepotica mea
Lo_li_Ta spune:
Dana, Kingdom este unul dintre cele mai condimentate parfumuri pe care le-am mirosit vreodata. Are o nota dominanta de chimen care cred ca-mi da impresia asta. Se deschide cu note citrice, dar nu fresh care dispar f repede, apoi apare mirosul asta fantastic pe care eu il simt ca pe un amestec de chimen, ghimbir si ceva floral, probabil trandafir, s-ar putea si garoafa. Acum mi-am dat pe mana si parca simt mai bine trandafirul decat altadata. Dar mi se pare f elaborat si imbogatit de niste arome pe care nu le identific. Se usuca intr-un amestec de mosc, ambra si parca ceva lemnos, dar de chimenul ala nu scapi. E un parfum de toamna iarna, nu e casual, nu e pt pustoaice, nu e dulce, are ceva dark&smokey in el, e pur si simplu spicy. E cald, dar si "intepat" cumva, are ceva de "femme fatale" rafinata, din filmele noir. N-ai ce sa cauti cu el in jeansi si pulover. E genul de parfum pe care eu il simt cel mai bine pus in valoare cand iesi din casa intr-un ger din ala uscat.
Nu stiu cu ce sa-l aseman, nu vad vreo similitudine cu Insolence (pe care fie vba intre noi, il detest). In orice caz, e destul de special cat sa nu fie cumparat nemirosit. Si persistaaa (eu folosesc de ani de zile edp ul).
danamiha spune:
Iulia, de ce nu ai comandat Casmirul de la esentedelux? E mai ieftin de la baubau/babanu?
danamiha spune:
Lolita, si eu detest Insolence, intoxicatie cu violete, bine ca am scapat de el. Carmena
Vorbesc de EDT, parca EDP e mai dulce.
Cred ca sali te-a intrebat de Kingdom, si tu descrii atat de frumos, ca si rose, pentru voi
teo30967 spune:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Dana, Kingdom este unul dintre cele mai condimentate parfumuri pe care le-am mirosit vreodata. |
lolita iti multumesc f mult pentru descriere eu te rugasem numai ca eu am confundat kingdom-ul cu my queen-ul asta ultimul m-ar tenta ...multumesc oricum f mult
teo30967 spune:
vad ca toata lumea e captivata de casmir si alte dulci de la chopard si ca sa fiu si eu in ton ma tenteaza madness-ul mai ales ca e f condimentat si dulce . il stie cineva ?
danamiha spune:
citat din mesajul lui teo30967 vad ca toata lumea e captivata de casmir si alte dulci de la chopard si ca sa fiu si eu in ton ma tenteaza madness-ul mai ales ca e f condimentat si dulce . il stie cineva ? |
Am vrut sa-l comand de www.fragrancex.com/products/_lid_M-am-pid_910W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">aici, dar nu am avut unde sa-l testez, asa ca am renuntat.