Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 4
iuliya spune:
Carmena, Rose a descris foarte bine Casmirul. Eu l-am testat luna trecuta si nu as fi putut sa-ti spun asa multe despre el precum a spus Rose. Sunt sigura ca si tie o sa-ti placa!
Sali, ti-a raspuns pana la urma babanu`? Mie nu. Si observ ca nu a mai scris pe forumul CG de o saptamana. Oare ce o fi cu el?
nepotica mea
iuliya spune:
Off topic:
Sali, si mie tot Lenor Parfumelle Magnifique imi place cel mai mult.
nepotica mea
Carmena spune:
Buna,
M-ati convins, intra si Casmir pe lista mea de dorinte. Acum astept Lolita ala nou, ca recunosc, m-ati convins cu lolitele pe aci pe forum si am zis, ca e musai sa am si eu unul. Impresii saptamana viitoare dupa ce il primesc.
Lista mea e cam asa(trebuie sa tineti cont ca nu sunt cunoscatoare):
- Wish - Chopard
- Amor Amor Tentation - Cacharel
- Incredible me - Escada
- Envy - Gucci
- Versense - Versace - este in lista doar ca e primit de la sot, dar acum, e mult prea fresh pentru mine - dar de mare merge
Nu ma impac deloc cu Armani - Aqua di Gio desi cand l-am cumparat imi placea. Imi doresc Hypnotic Poison - Dior, o Lolita care va veni saptamana viitoare, Escada Signature si Casmir pentru sarbatorile de iarna Rose ca mi-ai amintit Craciunul, si ai asociat Casmirul cu el, e sarbatoarea mea preferata.
Si dupa ce imi mai "stilizez" gusturile o sa incerc si altele, mai deosebite si de care nu stiam ca exista pana sa va cunosc pe voi.
Pupici.
Lo_li_Ta spune:
Rose, Eau Mega nu mi se pare nici macar atat de sofisticat precum Jardin-urile. L-as baga mai degraba in oala cu Allegoriile Guerlain, doar ca parca e ceva mai intens. E comun, dur, incepe cu un miros citric (lamaie) si ceva busuioc, apoi apare o iasomie lesinata, se mai duce aerul fresh, dar nu e nimic spectaculos.
Jardin en la Mediteranee mi se pare cel mai ciudatel, nu prea ma impac cu el, se simte prea multa tamaie pe mine.
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta 2. Kingdom by Al Mcqueen |
lolita CATEVA CUVINTE despre el te rog !
dar te rog nu te limita la cateva fii generoasa si spune-ne mai multe ...seamana cu insolence de la guerlain ?
sali spune:
citat din mesajul lui iuliya Dana, cand ai comandat Casmir-ul tester, a avut capac? nepotica mea |
Am luat si eu pt cineva CASMIR tester ( dar de pe esentedelux) si nu a avut capac. Nu stiu cum este cel de pe big , cred ca tot fara capac, din pacate.
Nu am nici un semn de la babanu, asteptam un telef saptamana aceasta pt un parfum de pe big. De asemenea, i-am dat mail sa mi spuna cat de actual este stocul afisat pe CG . Tot nu a raspuns.
Azi i-am dat un nou mail ( sa mi trimita 2 parf care apar pe stoc inca) si am profitat de ocazie sa -i spun ca de la un timp a "dilatat" cam mult termenul de livrare de "aprox. 2 saptamani" , precum si termenul in care raspunde la mailuri si ca acest fapt a inceput sa creeze usoare nemultumiri.
I-am zis ca de unde acum ceva timp suna intotdeauna in a treia saptamana, martea sau miercurea, acum suna abia in a patra saptamana.
Corect, teo?
Ma nemultumeste faptul ca maine e vineri si nu stiu inca daca a dat sau nu comanda pe 1st, pt ca in functie de asta as fi dat comanda azi pe esente pt noul Lolita.
danamiha spune:
citat din mesajul lui iuliya Dana, cand ai comandat Casmir-ul tester, a avut capac? nepotica mea |
Nu
sali spune:
citat din mesajul lui anne16 fetelor, am aviz A sosit si coletul meu(24 august) de pe fragrancex |
1. Ce este in colet?
2. Ce ai mai facut cu Black Orchid - Voile de F.? ( sper ca nu te confund)
3. Azi am sacoul cu care eram imbracata cand am testat LOLA si CASCADE ( Marc Jacobs) si se simt ambele pe cate o maneca, numai ca, la fel ca atunci , la LOLA iar la CASCADE !
O fi murit babanu'? ! Altfel nu mi explic....