Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 10
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliya Dana, ma bucur ca nu-ti displace. E floral floral, nu duce un pic si spre oriental? Pe fragrantica, observ ca la notele de baza are vanilie, dar e mai soft. Abia astept sa primesc si eu mostra, si Casmir-ul...mmm ![]() nepotica mea |
eu nu simt vanilie, dar simt ceva fin, placut. Tocmai am facut dus si inca il simt pe incheietura mainii. Abia astept sa vad cum ti se pare

Tare dulce nepotica, cred ca matusica e tare mandra
iuliya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
eu nu simt vanilie, dar simt ceva fin, placut. Tocmai am facut dus si inca il simt pe incheietura mainii. Abia astept sa vad cum ti se pare ![]() Tare dulce nepotica, cred ca matusica e tare mandra |
Dana, multumesc!

Da, sunt tare mandra de ea. Cand ma vede imi zambeste, da din manute si picioruse, intinde manutele s-o iau in brate...imi vine s-o pap.
nepotica mea
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Am testat Fantasia de Fleurs si Fleurs de Bulgarie, desigur ambele florale, concepute la sfarsitul sec 19. Seamana bine intre ele. Anglomania care e tot un floral este modern, cele 2 Creed sunt foarte clasice si au o structura puternica de parfum vechi, asa cum se crea pe timpuri. Nu-mi displac, dimpotriva, doar ca ar trebui sa fiu intr-o anumita dispozitie pt a le putea purta. |
am citit f mult despre ele si desi sunt considerate aristocrate (casa) totusi toata lumea le baga in categoria celor "vechi" ori eu port orice sau ma rog aproape dar am asa o slabiciune pentru cele moderne o fi criza varstei mele, nu stiu dar pur si simplu cand aud de un parfum bun dar pentru maturi deja ma gandesc dom-le asta o sa l port de la 50 in colo acum zic de la 60 incolo ...acum mi-a casunat asa pe astea moderne !!!!
cat despre dispozitie mi-o creez eu daca nu o am !
| citat din mesajul lui rose_selavie Tot cu vanilie, dar un miros extreeeeeem de placut, ceva ce eu nu am mai intalnit, f original este un Bond No9 : Broadway Nite. Si asta are forta, e facut din esente naturale, pe spate e lipita o eticheta de tester cu tot buchetul: trandafiri (in cantitati industriale asa adauga eu), caprifoi, heliotrop si vanilie ( nu ca la Lutens, aici e f blanda si suava). |
asta e pe 1stperfume si costa vreo 100$ dar dupa cum il descrii cred ca isi merita banii
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Cred ca Vanisia Creed nu se mai face, asa mi s-a spus cand am intrebat azi. Poate mai e de cumparat pe internet, nu stiu. |
da e pe internet dar cu creed-ul nu e de glumit : ori place f mult ori nu place deloc si in general are putine fane ...e riscant cu el asa pe NV .
Allure spune:
am primit un tester de "Black Orchid" al lui Tom Ford
eu aveam "B.O. Voile de Fleur" pe care il iubesc maxim dar vreau sa spun ca asta e de 10 ori mai sexi si mai atragator 
dupa mine parfumurile lui Tom Ford fac o nota separata de toate celelalte parfumuri...
am mai mirosit pe cineva "Noir de Noir" de la acelasi creator si din nou am fost sedusa 
merita toti banutii!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
erikabap spune:
mie imi place tare mult In Bloom by reese witherspoon (Avon) e facut parca pentru mine...superb,e floral,uor si romantic
sali spune:
| citat din mesajul lui licorice mie imi place f mult hypnose!! ![]() |
LICORICE, super nick ti-ai ales!

Iubitoarele de Lolita stiu de ce!
licorice spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
LICORICE, super nick ti-ai ales! ![]() Iubitoarele de Lolita stiu de ce! |
pai da