Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Sali, exact acelasi gand am avut si eu cand i-am vazut nick-ul.
Licorice, foarte foarte frumos nick-ul.

nepotica mea

Mergi la inceput

Sali, pentru ca esti o iubitoare de Lolita, tin sa te informez de noua colectie LL. Nu pun link-ul aici..e off topic, si nu vreau sa se supere fetele. Iti trimit PM.

nepotica mea

Mergi la inceput

Fetelor, eu mi-as comanda Kenzo - Jungle. Imi place si merge de minune pe vremea aceasta.
Sali stiu ca tie nu-ti place iar Danei ii place. Teo, Rose, il stiti? Ce parere aveti?

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

am primit un tester de "Black Orchid" al lui Tom Ford
eu aveam "B.O. Voile de Fleur" pe care il iubesc maxim dar vreau sa spun ca asta e de 10 ori mai sexi si mai atragator
dupa mine parfumurile lui Tom Ford fac o nota separata de toate celelalte parfumuri...
am mai mirosit pe cineva "Noir de Noir" de la acelasi creator si din nou am fost sedusa
merita toti banutii!

merita toti banutii pentru cele care plac genul asta de parfum, mai puternic, cu o oarecare tenta masculina (ca e unisex), mai putin floral, dar restul ....eu mi-am luat black orchild si am simtit pe pielea mea ca e f diferit de restul parfumurilor, se lipeste bine de pielea mea, ma imbraca as putea spune dar l-as fi vrut mai ...dulce mai feminin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

am uitat sa va spun ca m-am autocadorisit cu un jaipur saphir! deci sali, dana miha am trecut pe oriental vanilate desi sincer nu mi se pare a fi vanilat ... e numa`, numa ` atat cit imi trebuie mie vanilie (am ca reper chocolovers pentru oriental vanilate ! si ma raportez la el tot timpul cand e vorba de vanilate si ciocolata )numai ca jaipurul e mai fin mai "subtire" asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali am testat in weekend Escada Desire Me - ori ca sunt pe dinafara dar mi s-a parut aproape identic cu Incredible Me. Sincer, nu m-a dat pe spate, e dulce caramelizat, dar e Incredible me in sticla cu mai mult negru, fara rosu.

Wish ramana dragostea pe ploaia asta. Azi merg dupa Lolita, maine spun impresii.

Dana am testat si Hypnotic Elixir. Nu stiu de ce parca tot Wish imi place mai multCred ca trec printr-o perioada f dulce si vanilata a vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Fetelor, ce-mi recomandati intre Casmir si Wish ??
Mie imi plac parfumutrile orienta-vanilla, dulci, vanilate - imi place Jungle Elephant, Clasique ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Hello!

Fetelor, ce-mi recomandati intre Casmir si Wish ??
Mie imi plac parfumutrile orienta-vanilla, dulci, vanilate - imi place Jungle Elephant, Clasique ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

BunaNu am mai scris de un car de vreme pe aici dar va urmaresc cu interes.Eu zic Casmir,e mai oriental si mai dulce decat Wish.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Draga Iuliya, tu care Kenzo Jungle iti doresti? Ca-s doua , unul e Elephant si altul e Tigre si sunt destul de diferite.

Eu nu am incercat decat Elephant de cateva ori si pot spune ca nu e parfumul meu. E prea condimentat si ametitor. Am tot crezut ca am o sansa cu el, insa de fiecare data mi-a lasat aceeasi impresie.
E prea multa scortisoara in amestec cu patchuli si cardamon.
Obiectiv acum: este un parfum foarte cald si se potriveste perfect iernii, are si o multime de fani, depinde si de PH-ul fiecareia.
Am auzit ca celalalt, Tigre, ar fi mai soft si mai subtil. Nu l-am vazut nicaieri ca sa-l pot incerca pe acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

iuliya, multumesc pt link-ul de Lolita. Desi cred ca puteai sa-l pui pe forum, ca abia isi mai clateau si parfumatele ochii , nu doar nasucurile fine...
Despre kenzo jungle imi cunosti parerea dar tu spui ca- ti place asa ca ...go for it!
Cat despre parerea lui rose despre jungle, admir modul delicat in care a spus de fapt , cu multe cuvinte, faptul ca nu ii place !

gabi30, hello, chiar ca nu ai mai dat de mult pe aici, mai fii si scriitoare, nu doar cititoare !

teo, ce-ti veni, soro, sa-ti iei Jaipur Saphir, ca n-a fost nici o vorba...La-nceput am crezut ca l-ai primit apoi am vazut ca ti l-ai luat singurica. De unde pana unde ?
L-ai luat de necaz ca nu stim nici pana acum daca amicu' din SUA a dat comanda de MIDNIGHT?

carmena, chiar ma uitam prin jur sa vad impresii despre LOLITA! asteptam cu interes.

camelia daniela, nu as sti ce sa-ti raspund, nu am avut nici WISH nici CASMIR, am vazut ca ambele au fane, parca mai infocate totusi sunt fanele de WISH ( carrye, carmena) desi nici cele de CASMIR nu-s deloc de neglijat ( danamiha, rose, in fine, artileria grea, ce sa mai...).

Mergi la inceput