Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sali si Gabi, multumesc pentru raspunsuri!
Cred ca voi lua Casmir acum, ca l-am gasit la un pret bun pe Fragrancex si , avand in vedere ca mi-au venit 2 comenzi de la ei, m-as mai risca facand inca una...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

O, ce veste minunata!
A sosit in Romania parfumul de 10.000 $ ! La 30 ml !

In sfarsit! De cand il asteptam !

Cititi si comentariul lui DAN de la sfarsitul articolului. http://click.ro/actualitate/bucuresti/parfumul-romania-venit-euro-zece_0_831516929.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, hai sa cumparam o sticluta impreuna, 5 ml tie, iar restul...mie

camelia, intre Wish si Casmir, as alege Casmir. Le-am avut pe ambele, iar casmir e mai dulce, mai vanilat si tocmai bun pentru iarna.

gabi, ce bine sa te "aud", sper ca esti bine

carmena, astept impresii despre lolita , ma bucur ca treci printr-o perioada vanilata!

iulia, eu am avut si Kenzo Tigre, dar din pacate nu se mai face. Elefantul miroase f.bine pe pielea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Rose, Kenzo Jungle Elephant imi doresc. Tigre nu-l stiu, din pacate nu se mai fabrica. Eu am testat Elephant-ul acum vreo 3-4 ani si nu mi-a placut deloc. Pe atunci il percepeam altfel, chiar spuneam ca este prea Jungle.:)) Apoi l-am mai testat odata si inca odata, incepuse sa-mi placa. Intr-adevar e foarte condimentat si la primul puf iti muta nasul insa pe parcurs devine placut, cald, isi pierde un pic din puterea aceea care o are la inceput. Printre scortisoara, patchuli si cardamon ii simt foarte bine si vanilia.
Dana, si pe pielea mea se simte foarte bine. Mie-mi place.

nepotica mea

Mergi la inceput

Daca-mi aduc bine aminte si lui Carrye ii place Jungle Elephant.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui Allure

am primit un tester de "Black Orchid" al lui Tom Ford
eu aveam "B.O. Voile de Fleur" pe care il iubesc maxim dar vreau sa spun ca asta e de 10 ori mai sexi si mai atragator
dupa mine parfumurile lui Tom Ford fac o nota separata de toate celelalte parfumuri...
am mai mirosit pe cineva "Noir de Noir" de la acelasi creator si din nou am fost sedusa
merita toti banutii!

merita toti banutii pentru cele care plac genul asta de parfum, mai puternic, cu o oarecare tenta masculina (ca e unisex), mai putin floral, dar restul ....eu mi-am luat black orchild si am simtit pe pielea mea ca e f diferit de restul parfumurilor, se lipeste bine de pielea mea, ma imbraca as putea spune dar l-as fi vrut mai ...dulce mai feminin ...

stiu exact la ce te referi...da-i timp, s-ar putea sa ti se schimbe impresia pe parcurs; am patit asa cu multe parfumuri

cred ca trec printr-o perioada mai "masculina" a vietii si imi plac parfumurile "puternice"
mie totusi mi se pare destul de dulce, imi miroase a trufe/ciocolata, red wine...e hormonal rau

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

[purple]iuliya, multumesc pt link-ul de Lolita. Desi cred ca puteai sa-l pui pe forum, ca abia isi mai clateau si parfumatele ochii , nu doar nasucurile fine...

Okay. O sa pun link-ul si aici.
www.facebook.com/album.php?aid=129181&id=34949362381" target="_blank">Lolita Lempicka

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Sali, hai sa cumparam o sticluta impreuna, 5 ml tie, iar restul...mie

dana, daca facem toate cheta si tot nu ne iese nici macar de aia 5 ml!
cu banii astia, mai bine imi schimb masina( partial ) !

iuliya, crezi ca te regasesti?
http://www.youtube.com/watch?v=Y4CTashMRhE

eu una, la fiecare puf, m-as gandi ca ma invadeaza elefantii!

preferatul meu, KENZO AMOUR : http://www.youtube.com/watch?v=zV76bR5jEqs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna parfumatelor,

Am primit Lolita si surpriza, l-am primit pe acestahttp://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-Eau-de-Minuit-Edition-2008-4776.html
nu pe cel nou.

Acum ce sa zic, imi place, seamana foarte bine la miros cu Lolita, doar sa zic ca este mai pudrat, mai dulce ceva asa mai de seara. - desi eu m-am dat azi cu el, pentru seara mie imi trebuie ceva si mai dulce parca) L-am oprit chiar daca nu era cel nou, pentru ca imi place, si oricum vad pe fragnatica ca au in compozitie cam aceleasi ingrediente, deci nasul meu nu prea fin sigur nu ar sesiza f bine diferenta.

Nu se simte asa puternic mirosul floral (de violete in special) ca in lolita simplu, in schimb se simte f bine mirosul de oriental. In concluzie debuteaza cu un miros de prajituri de casa de te lesina(norok ca nu tine mult, mie imi place, dar nu toata lumea agreeaza asa dulcele dulce) notele de flori sunt amestecate cu cele initiale deci placute, iar notele finale sunt suuuper faine, dulci, orientale si pudrate.

Nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa spun. Daca mai vreti inca o Lolita la colectie go...Eu raman fidela deocamdata tot lui Wish, desi imi place mult si Lolita, e extrem de feminin...

Dana, trebuie sa testez io neaparat Casmirul ala...Dau o fuga in Douglas cred, tare m-ai facut curioasa...Sa bata oare Wish-ul???

Io ca io, dar sotul a devenit fun Wish, pe unde ma prinde pe acolo ma miroase - sa vedem ce zice azi ca sunt data cu Lolita

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Buna parfumatelor,

Am primit Lolita si surpriza, l-am primit pe acestahttp://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-Eau-de-Minuit-Edition-2008-4776.html
nu pe cel nou.

Acum ce sa zic, imi place, seamana foarte bine la miros cu Lolita, doar sa zic ca este mai pudrat, mai dulce ceva asa mai de seara. - desi eu m-am dat azi cu el, pentru seara mie imi trebuie ceva si mai dulce parca) L-am oprit chiar daca nu era cel nou, pentru ca imi place, si oricum vad pe fragnatica ca au in compozitie cam aceleasi ingrediente, deci nasul meu nu prea fin sigur nu ar sesiza f bine diferenta.

Nu se simte asa puternic mirosul floral (de violete in special) ca in lolita simplu, in schimb se simte f bine mirosul de oriental. In concluzie debuteaza cu un miros de prajituri de casa de te lesina(norok ca nu tine mult, mie imi place, dar nu toata lumea agreeaza asa dulcele dulce) notele de flori sunt amestecate cu cele initiale deci placute, iar notele finale sunt suuuper faine, dulci, orientale si pudrate.

da ce crezi ca nu ne vine si noua MIDNIGHT-UL de la lolita ? atunci sa ne vezi e iarna e frig si ma dau cu O lolita, la cat de similare si iubite sunt nici nu mai conteaza care e ...abia astept

Mergi la inceput