Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 13
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Allure stiu exact la ce te referi...da-i timp, s-ar putea sa ti se schimbe impresia pe parcurs; am patit asa cu multe parfumuri |
ii dau timp, sunt indulgenta cu " el " mai ales ca am prins si perioada potrivita acum ca e frig dar nu stiu ce sa zic in legatura cu PUTEREA lui, eu il gasesc totusi un parfum "cuminte", cred ca din cauza ca se "lipeste" f bine de piele, nu simt nimic artificial sintetic in el . in plus e f puternic la inceput apoi se domoleste asa si e moale, cremos si atunci parca vreau mai mult dulce eu in el ...
doamne cred ca nu sunt sanatoasa sunt singura care face afirmatia asta ! (ca e cuminte )
| citat din mesajul lui Allure cred ca trec printr-o perioada mai "masculina" a vietii si imi plac parfumurile "puternice" mie totusi mi se pare destul de dulce, imi miroase a trufe/ciocolata, red wine...e hormonal rau |
da e incitant! da sa mirosi gucci envy masculin sa vezi ala ce "INCINTANT" e! (envy de dama e apa de ploaie iar pentru barbati au scos o capodopera)
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali teo, ce-ti veni, soro, sa-ti iei Jaipur Saphir, ca n-a fost nici o vorba... L-ai luat de necaz ca nu stim nici pana acum daca amicu' din SUA a dat comanda de MIDNIGHT? |
sali vezi ca lui carmena i-a venit lolita ! abia astept sa mi vina si lolita mea, eu am incredere ca vine si pana la craciun daca vine tot e bine ...am rabdare ...acu ma dau cu jaipur
Carmena spune:
Teo, eu am luat Lolita de pe esentdelux, si a venit intr-o saptamana. Voi stiu ca mai asteptati daca vine din SUA, dar sigur vine pana la Craciun
Din ce am citit pe aici tie iti plac esentele mai tari, sau ti-ai schimbat gusturile dupa anotimp, ai dat-o pe de-astea mai dulci?!
Eu visez pentru Craciun Casmirul ca asa mi-a spus Rose ca merge si eu o cred
Asa ca cel putin eu, nu m-am oprit anu' asta![]()
Pupici.
Carmena spune:
Rose, Lolita mea e Lolita in editie limitata 2008, cea de care ziceai si tu ca ti-a placut
.
Deci se mai gaseste pe ici pe colo, trebuie doar sa o comanzi pe cea noua, si pac te trezesti cu cea din 2008
Nu conteaza, e faina, o simt pe piele f bine si se simte vanilia
sali spune:
carmena, extraordinara achizitie ai facut, chiar daca a fost din confuzie! sau mai ales de aceea! ![]()
teo, ce a primit carmena este ce crezuse rose ca e MIDNIGHT! ![]()
nu mi-a confirmat babanu comanda de Midnight pe 1stperfume , daca as sti ca nu vine, as comanda imediat pe esentedelux ce a primit carmena!
ma gandesc sa nu patim ca manucu, sa asteptam 4 saptamani si sa ne trezim ca nu vine nimic de fapt!
Am uitat sa va zic : i-am tras un perdaf lui babanu, legat de intarzierile din ce in ce mai mari( am vazut ca se plange lumea si pe alte forumuri pe unde activeaza el). Si mi-a raspuns foarte politicos, ca el incearca sa satisfaca pe toata lumea, dar ca este supra solicitat, ca face 3-4 drumuri pe saptamana in Bucuresti( din Ploiesti) , ca primeste cam 40 de mailuri pe zi, ca are si facultate , ca sa nu mai zica de viata personala!
Oricum ar fi, e devenit exasperant, sunt in a treia saptamana si habar nu am daca a dat o comanda sau nu !
gabi30 spune:
| citat din mesajul lui danamiha gabi, ce bine sa te "aud", sper ca esti bine ![]() |
off topic
Sunt bine,multumesc
.Am avut o vara agitata si acu'am ramas fara job
.Dar imi revin euGabi
danamiha spune:
iuliya, crezi ca te regasesti?
http://www.youtube.com/watch?v=Y4CTashMRhE
eu una, la fiecare puf, m-as gandi ca ma invadeaza elefantii!
[/purple]
[/quote]
sali, mai da-i o sansa elefantului, testeaza-l cand e f.rece afara, eventual cand mergi la schi cu fetita ta ![]()
iulia, cred ca ai citit ce scrie www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html" target="_blank">aici despre elefant![]()
danamiha spune:
Tocmai am vorbit cu tipul de la esentedelux si a adus tom ford white patcchouli. Sali, e pentru tine?![]()
![]()
![]()
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui CarmenaDin ce am citit pe aici tie iti plac esentele mai tari, sau ti-ai schimbat gusturile dupa anotimp, ai dat-o pe de-astea mai dulci?! |
carmena da ce lolita daca e dulce nu e puternica ? mie imi plac puternice si dulci mai ales acu pe toamna iarna, mai am si momente cand umblu dupa "ape lesinate" dar da pe mine astea ma atrag care scandalizeaza
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali teo, ce a primit carmena este ce crezuse rose ca e MIDNIGHT! |
stiuuuuuuuuuuuu, ea de fapt comandase chestia cu "cicurel" pe care o voiai tu da nu ai fost hotarata
| citat din mesajul lui sali Oricum ar fi, e devenit exasperant, sunt in a treia saptamana si habar nu am daca a dat o comanda sau nu ! [/purple][/purple] |
iti dai seama cum sunt eu, mai ales ca acum carmena veni sa ne zica impresii de lolita ai, iar eu viseeeeeeeez la a mea ....oricum a noastra va fi mai "puternica", "sexoasa" si de sarbatoare ca doar si a noastra este editie limitata !