Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Carmena, Rose a descris foarte bine Casmirul. Eu l-am testat luna trecuta si nu as fi putut sa-ti spun asa multe despre el precum a spus Rose. Sunt sigura ca si tie o sa-ti placa!

Sali, ti-a raspuns pana la urma babanu`? Mie nu. Si observ ca nu a mai scris pe forumul CG de o saptamana. Oare ce o fi cu el?

nepotica mea

Mergi la inceput

Off topic:
Sali, si mie tot Lenor Parfumelle Magnifique imi place cel mai mult.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

M-ati convins, intra si Casmir pe lista mea de dorinte. Acum astept Lolita ala nou, ca recunosc, m-ati convins cu lolitele pe aci pe forum si am zis, ca e musai sa am si eu unul. Impresii saptamana viitoare dupa ce il primesc.

Lista mea e cam asa(trebuie sa tineti cont ca nu sunt cunoscatoare):

- Wish - Chopard
- Amor Amor Tentation - Cacharel
- Incredible me - Escada
- Envy - Gucci
- Versense - Versace - este in lista doar ca e primit de la sot, dar acum, e mult prea fresh pentru mine - dar de mare merge

Nu ma impac deloc cu Armani - Aqua di Gio desi cand l-am cumparat imi placea. Imi doresc Hypnotic Poison - Dior, o Lolita care va veni saptamana viitoare, Escada Signature si Casmir pentru sarbatorile de iarna Rose ca mi-ai amintit Craciunul, si ai asociat Casmirul cu el, e sarbatoarea mea preferata.

Si dupa ce imi mai "stilizez" gusturile o sa incerc si altele, mai deosebite si de care nu stiam ca exista pana sa va cunosc pe voi.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Rose, Eau Mega nu mi se pare nici macar atat de sofisticat precum Jardin-urile. L-as baga mai degraba in oala cu Allegoriile Guerlain, doar ca parca e ceva mai intens. E comun, dur, incepe cu un miros citric (lamaie) si ceva busuioc, apoi apare o iasomie lesinata, se mai duce aerul fresh, dar nu e nimic spectaculos.
Jardin en la Mediteranee mi se pare cel mai ciudatel, nu prea ma impac cu el, se simte prea multa tamaie pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

2. Kingdom by Al Mcqueen

lolita CATEVA CUVINTE despre el te rog !
dar te rog nu te limita la cateva fii generoasa si spune-ne mai multe ...seamana cu insolence de la guerlain ?

Mergi la inceput

Dana, cand ai comandat Casmir-ul tester, a avut capac?

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

nepotica mea

Am luat si eu pt cineva CASMIR tester ( dar de pe esentedelux) si nu a avut capac. Nu stiu cum este cel de pe big , cred ca tot fara capac, din pacate.

Nu am nici un semn de la babanu, asteptam un telef saptamana aceasta pt un parfum de pe big. De asemenea, i-am dat mail sa mi spuna cat de actual este stocul afisat pe CG . Tot nu a raspuns.
Azi i-am dat un nou mail ( sa mi trimita 2 parf care apar pe stoc inca) si am profitat de ocazie sa -i spun ca de la un timp a "dilatat" cam mult termenul de livrare de "aprox. 2 saptamani" , precum si termenul in care raspunde la mailuri si ca acest fapt a inceput sa creeze usoare nemultumiri.
I-am zis ca de unde acum ceva timp suna intotdeauna in a treia saptamana, martea sau miercurea, acum suna abia in a patra saptamana.
Corect, teo?

Ma nemultumeste faptul ca maine e vineri si nu stiu inca daca a dat sau nu comanda pe 1st, pt ca in functie de asta as fi dat comanda azi pe esente pt noul Lolita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

nepotica mea

Nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

fetelor, am aviz
A sosit si coletul meu(24 august) de pe fragrancex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

fetelor, am aviz
A sosit si coletul meu(24 august) de pe fragrancex

1. Ce este in colet?
2. Ce ai mai facut cu Black Orchid - Voile de F.? ( sper ca nu te confund)
3. Azi am sacoul cu care eram imbracata cand am testat LOLA si CASCADE ( Marc Jacobs) si se simt ambele pe cate o maneca, numai ca, la fel ca atunci , la LOLA iar la CASCADE !

O fi murit babanu'? ! Altfel nu mi explic....

Mergi la inceput