Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Aveti timp sa faceti o simulare pe site-ul asta ? Pare ca livreaza in Romania, insa nu ma lasa fim'iu sa simulez la ora asta....

http://www.perfume-worldwide.com/search.php?keyword=&gender=women&category=retail&designer=Lolita%20Lempicka&prange=&sort=&view=&oos=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
Va citesc de vreo 2 saptamani si drept urmare... am ajuns sa car zilnic dupa mine o lista cu 16 parfumuri pe care le tot adulmec prin Sephorele ce'mi ies in cale . Greu vitziu mi'am mai ales, intr'o noapte am visat ca jucam in reclama de la Allure Sensuelle (), nah.

asta da ""öbsesie"" nici in somn nu te lasa !

Citat:
Imi place genul dulce amarui, orintal floral, oriental santal, oriental vanilat amarui, woody musk... Lolita oare ma poate imbraca ?

la atata amarui cat invoci tu iti trebuie sigur black orchild ! lolita nu e bonbon e zahar caramelizat cremos dulce floral si cu ""ace" de anisia in el

da te poate imbraca dar depinde si de tine daca te lasi imbracata ...

Citat:
Pt iarna care dintre Lolite imi recomandati sa incerc?

toate in afara de forbiden flower, de caprice amarena

Citat:
Cand vorbiti de Midnight va referiti la cel ultim aparut (luna asta) nu la Eau de Minuit - Midnight Fragrance, nu?

NU EU ma refer la editia 2006 pe care -l iau pe nemirosite, dar am citit (pe fragrantica) ca ar fi similar cu lolita original doar ca e mai puternic si mai sexy (doar) pentru femei curajoase ! si eu am curaj !

despre cel aparut luna asta am citit ca ar fi subtil deci daca nu l iau pe cel din 2006 nu -l iau pe cel din 2009 ca eu stau prost cu "subtilele"im iiau lolita original ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

black orchid il stiu dar nu mi se potriveste, gasesc in el o tenta masculina care ma irita desi... multe parfumuri le'am adorat la a doua sansa. poate o sa'l mai incerc, merci de sugestie.

cu insolance'ul mov (guerlain) am patit invers, l'am adorat din prima, iar cand am vrut sa'l cumpar nush cum naiba l'am asociat cu'n detergent si de atunci pa! nu'l mai suport.

ok, abia astept sa incerc lolita original.

multam teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Aveti timp sa faceti o simulare pe site-ul asta ? Pare ca livreaza in Romania, insa nu ma lasa fim'iu sa simulez la ora asta....

http://www.perfume-worldwide.com/search.php?keyword=&gender=women&category=retail&designer=Lolita%20Lempicka&prange=&sort=&view=&oos=

am simulat eu, uite aici, iar transportul in Ro e aproape 28 dolari, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
[ Greu vitziu mi'am mai ales, intr'o noapte am visat ca jucam in reclama de la Allure Sensuelle (), nah.

[b]clarisss, eu tot incerc sa ma visez scarlett johansson in reclama la CK ( http://www.youtube.com/watch?v=jHjmsZf_VoE&feature=PlayList&p=BAC5DAF8248562C7&index=34&playnext=2&playnext_from=PL) si sunt sigura ca pana la urma o sa reusesc !

Lolita nu e dulce de bomboana, de exp. o prietena a mea zice ca -o miroase a pudra din cutia bunicii.
Lolita nu se regaseste in genurile de parfum pe care le-ai descris tu , nu are note lemnoase nici mosc dar e adorabil ! Si azi m-am dat cu el si sunt drogata de el, ca de obicei !

3. cand vorbim de MIDNIGHT, ne referim la acesta: http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Midnight-1634.html.
Care e descris ca un oriental-lemnos, asadar, ar tr sa il incerci pt ca, macar teoretic ar tr sa corespunda preferintelor tale.

TEO, daca nu ne aduce , doamne - fereste , MIDNIGHT-ul, eu imi iau L'Eau de Minuit Edition 2008 (http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-Eau-de-Minuit-Edition-2008-4776.html) , pt ca acesta e cel pe care l-a mirosit rose iar pe fragrantica scrie ca e f asemanator cu originalul doar ca mai puternic! Asta si pt ca deja am Lolita clasic si vreau sa vad si alta varianta.

clarisss, vezi ca si acesta de care zic eu ca il iau este incadrat ca floral-woody-musk, asa ca iar s-ar putea sa te intereseze. Desi pana nu mirosi tu....
...si care sunt alea 16 parfumuri pe care le tot probezi ?

danamiha[/b], ai fost grozava ca i-ai oferit lui rose Pure White Linen!
Nici nu ma asteptam la mai putin de la tine !
Cum ti se mai pare Boudoir-ul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui geniest

am simulat eu, uite aici, iar transportul in Ro e aproape 28 dolari, asa ca...

Multumesc frumos, Dana ! M-am entuziasmat degeaba :-(....vazusem shipfree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

si eu am cochetat cu Lolitele; cel mai mult mi-a placut Fleur Defendue. este excelent pentru vara.
pt acum mi se pare potrivit si Lolita Lempicka(sticluta mov);asta vara nu-mi placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

...si care sunt alea 16 parfumuri pe care le tot probezi ?

Allure Sensuelle/Chanel - imi place extrem de mult dar din pacate l'am simtit atat de frecvent purtat in jurul meu incat mi'e ciuda ca nu'l pot avea... si plus de asta, notele de final imi par ca seamana ff mult cu Chance'ul, pe care l'am purtat multe ierni la rand si as vrea altceva.
Cam asta e si ideea pt care am inceput sa va urmaresc vreau sa'mi gasesc un parfum de iarna deosebit de tot ce'am avut pana acum.

Ange ou Demon/Givenchy - ma gandeam ca, blonda fiind, mi s'ar potrivi mai bine varianta Tender dar nu'mi place, prefer originalul pt stari mai dark, ierni intunecoase, tinute mai all-black... insa ceva ma retine, am impresia ca ma voi plictisi de el f repede, asa cum mi s'a intamplat si cu Angel. Imi trebuie un parfum mai surprinzator... care sa nu'mi spuna totul din prima

Idyle/Guerlain - e de zi, plimbaros, insorit, aerat dar cu subtanta catifelata, il simt mai de toamna... ma vad pana la glezne in frunze colorate si mirosind a Idylle , l'as lua dar pretul e un pic peste ce merita el. Mai astept.

Samsara/Guerlain - il stiam de mult dar l'am incercat iar si'l ador ca'n prima zi, insa... la fel ca si Allure, mult prea purtat :( .

Wish/Chopard- ma plictiseste, ma oboseste, nu'mi place.

Casmir/Chopard- l'am cautat in mall vitan si pass, nu aveau tester. ma dusesem special pt el cu pofta stranita de voi, recunosc . il mai caut.

L'Instant Magique/Guerlain - inca nu l'am incercat.

Sensuous/Estee Lauder - inca nu.

Shalimar - inca nu.

Idole/Armani - plictisitor, extrem de subtil, nu dureaza, absolut nimic special in afara de pret!

LOLITELE - in w/e'ul asta le incerc neaparat, originalul si un Midnight abia astept.

Stella/Stella McCartney - inca nu.

Narciso Rodrigues For Her - inca nu.

Shiseido/ Feminite du Bois si Zen - inc nu.

Armani Code - mmmh, da si nu, am purtat ani de zile Armani Mania, deci vreau altceva.

1881/Cerutti - inca nu.

Prada/Prada - mi s'a parut putin aspru la inceput dar mai trebuie incercat pen'ca mi'a lasat o amintire placuta in notele de final.

Vivara/ Emilio Pucci - inca nu... l'am gasit.

(acum port D&G - The One)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

maphala, pe unde umbli? ne deschizi te rog mult un nou capitol? cand poti.

sali, tocmai am sosit de la posta, desi daca stau bine si ma gandesc, il puteai duce tu in iarna

amira, mie nu imi place Fleur Defendue. Tot nu am inteles, care e cel mai vanilat? Eu am mirosit 4 lolite in Douglas plus inca o gramada asa ca...

Azi m-am dat cu Angel, ce bine miroase
rose, ce bine ca avem gusturi diferite la parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Aseara am fost la Sephora si am mirosit si mi-au placut sau nu:

-niste Lolite, nu stiu care, nu mi-a placut decat Si Lolita (n-aveau Midnight ala). mi s-au parut tare bombonici...
-Ricci-Ricci - da
-Gucci, the One - nu
-Hypnotic Poinson - nu
-Casmir - nu
-Gucci, Envy - nu
-Organza- da

Am mai mirosit unul care mi-a placut, nu-mi aduc aminte nici moarta de el si ma oftic.

Cu alte cuvinte, sunt tare fitzoasa la parfumuri

Vreau sa ma duc intr-o zi neparfumata sa vad cum e Si Lolita ala pe piele.

Nu aveau deloc Tom Ford.

Mergi la inceput