Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Ca sa raspund la intrebarea Daneimiha legat de care dintre Lolite e mai vanilat: dupa atatea testari si comparatii, in "L" predomina cel mai mult vanilia, am si avut mostra in iarna trecuta. Asta pe primul loc, pe pozitia 2 sunt Eau de Minuit-urile, editiile limitate unde toate notele vin mai concentrate.

Clarisss succes la testat! Ai nevoie de ceva timp pt toate si noroc la Feminite du Bois care pe aici a fost discuat si studiat cu regretele de rigoare ca nu se mai fabrica. Daca l-ai gasit intr-o parfumerie nu ezita si ia-l ( in conditiile in care iti place desigur) pt ca e un parfum deosebit.

Eu de asta tot zic vreau Dolce Vita pt ca sunt f similare si FdB nu mai gasesc.
Din lista ta nu cunosc inca Emilio Pucci si sunt curioasa cum e.
Stella McCartney l-as trece la parfum de primavara este un miros de trandafiri foarte pudrat si seamana cu Chloe.
L'Instant Magic am si sunt incantata, cred ca-ti va placea, l-am purtat si vara, mai cu retinere pe canicula in schimb acum merge perfect. Mie mi-a placut Instant Guerlain clasic, cand a aparut il tot testam, dar pe cand sa-l iau aparuse acesta si mi se pare si mai senzual, feminin, asa mai pudrat-floral-lemnos-vanilat.
Pup toate parfumatele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
Eu de asta tot zic vreau Dolce Vita pt ca sunt f similare si FdB nu mai gasesc.

Dolce Vita, daaa am uitat de el. merci rose!

Citat:
Din lista ta nu cunosc inca Emilio Pucci si sunt curioasa cum e.

Vivara am mirosit (sticla goala) la o prietena; din ce'mi amintesc si din ce mi'a povestit ea, e putin impertinent cu o reusita impletire intre migdale, porcocal, amaretto .... nu prea stiu sa descriu parfumuri, dar cred ca s'ar potrivi in zilele cu soare cu dinti din mijlocul iernii. eu cam asa mi'l imaginez. dar pe pielea mea nu stiu cum e, recunosc.
la asta ma refer -> http://www.fragrantica.com/perfume/Emilio-Pucci/Vivara-2007--2193.html

la noi nu l'am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

E tare asta cu CIUCUREL. Eu zic sa il cumparati, daca il gasiti, nu are cum sa nu fie fain.

Dana, sa-mi spui si mie la care Lolita te decizi

Rose sarumana de felicitari. Sa stii ca intr-adevar e fain, ai avut dreptate

Eu vreau acum Casmir Am un pres cam intepacios la usa, daca o fi sa mi-l rezerve sotul, cred ar trebui intai sa cumpar unul mai moale si apoi Casmirul

Pupici.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmena, eu am comandat Casmir de pe Fragrancex.net cu 35USD 100 ml . Sper sa n-am surprize cu aceasta comand!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Nici aici nu am vazut parfumuri Pucci, pot numai sa-mi inchipui cum miroase Vivere din ce ai descris tu si ce ingrediente citesc pe fragrantica. Am combinat in gand migdale-amaretto-portocal sa vad ce mi-ar spune. Nu stiu daca e pt mine dar suna interesant.
Mi-ar placea sa pot purta anumite parfumuri, dar vad ca pe mine le simt ciudat, nu merg....iar altele se potrivesc atat de bine incat nu ma satur de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

va pupicesc fetelor parfumatelor!

am si eu o rugaminte...stiu ca cineva aici a dat un link cu impresii despre parfumuri,cine la cumparat cum l-a perceput,descrieri...etc...ma puteti ajuta sa-l gasesc?

multumesc mult mult!

ps:ce parere aveti de Paris(edp) de la Ysl? nu l-am testat...ma ajutati cu impresii despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu va citesc mereu din umbra, uneori mai cer pareri/ impresii si ma impingeti in "pacat" unii spun ca devin addicted ( by Dior) dar e o adictie extrem de pacuta si placut mirositoare

Am mirosit Black orchid partea proasta ca nu avea nici macar o pic in tester, ceam luat asa de pe sticla, wow, super

dar mi-am achizitionat un Armani code si am primit testere de cartier delices... un altul i must have

pup u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Am mirosit Black orchid partea proasta ca nu avea nici macar o pic in tester, ceam luat asa de pe sticla, wow, super

da ramane super dar notele de inceput sunt f puternice, tabac cu urme de mentol, masculine,intunecate, apoi se dezvolta in ceva dulce, ciocolata aia neagrea de care vorbeste toata lumea eu nu o identific nu stiu unde e ! ai grija pana ajungi la ce ramane mai e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia

am si eu o rugaminte...stiu ca cineva aici a dat un link cu impresii despre parfumuri,cine la cumparat cum l-a perceput,descrieri...etc...ma puteti ajuta sa-l gasesc?

multumesc mult mult!

livia

http://www.fragrantica.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui

multumesc mult mult!

http://www.fragrantica.com/

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

pupicei multi asta am vrut!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia

multumesc mult mult!

ps:ce parere aveti de Paris(edp) de la Ysl? nu l-am testat...ma ajutati cu impresii despre el?

livia

Aici poti gasi descrieri dar ca sa le poti citi trebuie sa-ti deschizi un cont http://www.makeupalley.com/product/searching.asp?CategoryID=14&brandname=Yves+Saint+Laurent&Brand=452&title=paris&submit=Find+Products ; si aici http://www.perfumeemporium.com/womens-perfume/7064/Paris.html

nepotica mea

Mergi la inceput