Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 19
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmena Rall daca nu te-a incantat Lolita simplu, si iti place Escada Signature, eu zic sa spui pas pe cele enumerate de tine, si sa cauti ceva mai "soft". Toate sunt grele, f dulci si orientale, diferite de Signature, dupa parerea mea. |
....si mai ziceai ca nu te pricepi !

Ai facut o analiza brici! Chiar daca rall a ales ce a ales!
rall spune:
| citat din mesajul lui sali rall, exact asa as fi ales si eu. dar ne poti spune unde ai gasit MIDNIGHT? [/purple] |
Va spun dupa ce le primesc si vad daca sunt ok
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali Cred tu ai mirosit edt, deosebirea e ( in afara de miros) ca portiunea dintre corpul marului si codita ( la cotor ai retinut pretul aproximativ? si in care mall ai fost? ( adica nu te intreb daca ai retinut in care mall ai fost |
adica singura deosebire e chestia pan`la cotor si etc.? culorile sticlelor nu sunt diferite? ce am mirosit eu era transparent iar lolita original nu e sticla e opaca
florile erau mari aveau nu numai contur erau si umplute si erau desenate cu alb si auriu ! si sticla era bleu !
acum ma miros si nu cred ca e lolita original !
o sa ma duc din nou am fost la mall plaza in dr. taberei la pret nu m-am uitat -
teo30967 spune:
nu nu e EDT-ul de la lolita ca m-am uitat pe big si am facut comparatie si sticla de la lolita edt e f simpla asta care am mirosit-o eu era cu flori multe dar ...nu avea nume editie pe ea nimic
si parfumul e oricum mai "diluat"decat lolita original e mai de zi asa mai spre floral
danamiha spune:
Parfumatelor, tocmai am primit un miniparfum de la o prietena americanca care tocmai s-a intors din SUA si care nu stie ce parfumuri imi plac mie. E Pure White Linen-Estee Lauder. Nu imi place absolut deloc.
M-ati terminat cu lolitele astea, care e cel mai dulce si fara violete si alte flori, doar ceva
danamiha spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie O draga Danamiha, de l-as fi primit eu.... ![]() |
La ce adresa sa-l trimit?
rose_selavie spune:
Tu nu glumesti ca nu-ti place? Nu-mi zi de 2 ori! Am tot vrut sa-mi iau acest Pure White Linen si uite ca n-a fost sa fie....![]()
danamiha spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Tu nu glumesti ca nu-ti place? Nu-mi zi de 2 ori! Am tot vrut sa-mi iau acest Pure White Linen si uite ca n-a fost sa fie.... |
Nu, nu glumesc. Am mai avut un miniparfum de la E.L - Pleasures si l-am trimis unei fete din Resita. Nu au vanilie...

E mititel, arata exact ca si primul de aici: http://www.fragrancex.com/products/_lid_P-am-pid_60917W-am-cid_Perfumeproducts.html .
Trimite-mi pe Pm adresa si ti-l expediez cu toata dragostea
Il testezi si vezi daca il iei la gramaj mare, oricum cred ca e doar pt vara.
Clarisss spune:
Seara buna, fetele parfumatele!
Va citesc de vreo 2 saptamani si drept urmare... am ajuns sa car zilnic dupa mine o lista cu 16 parfumuri pe care le tot adulmec prin Sephorele ce'mi ies in cale
. Greu vitziu mi'am mai ales, intr'o noapte am visat ca jucam in reclama de la Allure Sensuelle (
), nah.
Asa, aveam o intrebare daca ma puteti lumina putin... Lolita n'am ajuns inca sa testez dar dupa pofta cu care'l descrieti cred ca n'am de ales. Unele dintre voi l'ati descris ca fiind dulce-acadea... are ceva din "dulceata" bomboanelor? Nu'mi place deloc genul de dulce-bonbon, daca'i asa macar sa'mi iau gandul de la el, c'a inceput sa ma obsedeze :P .
Imi place genul dulce amarui, orintal floral, oriental santal, oriental vanilat amarui, woody musk... Lolita oare ma poate imbraca ?
Pt iarna care dintre Lolite imi recomandati sa incerc?
Cand vorbiti de Midnight va referiti la cel ultim aparut (luna asta) nu la Eau de Minuit - Midnight Fragrance, nu?
Tre' sa'l testez neaparat.
Ha! Era vorba de o singura intrebare, scuzati avantul 
O seara'nmiresmata sa aveti! :)