Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc, Sali. Am primit si prospectat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Hmm, cer sfatuire , am de ales intre:
- GUERLAIN Samsara
- CHOPARD Wish
- LOLITA LEMPICKA Midnight
- THIERRY MUGLER Angel

Au toate acelasi pret si nu stiu spre care sa ma duc Am LOLITA LEMPICKA-ul "normal" abia cumparat, e f. simpatic si cald dar parca nu ma incanta asa cum o face Coco Mademoiselle sau Escada Signature (verde). Sau... eu stiu? Poate n-am avut inca timp sa-l descopar complet.

Ah, si tocmai am primit mail cu www.tkqlhce.com/sf105iqzwqyDGNLHJGJDFEIIHEGG" target="_blank">StrawberryNET - Top 250 Christmas Fragrance Specials

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Rall, din lista ta as alege Lolita Lempika Midnight. Personal nu ma impac nici cu Samsara nici cu Angel ( imi place numai pe haine dupa 24 de ore ). Wish seamana cu Angel destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rall daca nu te-a incantat Lolita simplu, si iti place Escada Signature, eu zic sa spui pas pe cele enumerate de tine, si sa cauti ceva mai "soft". Toate sunt grele, f dulci si orientale, diferite de Signature, dupa parerea mea.

Mie imi place Signature mult, dar l-as folosi doar vara, f cald, dupa ce m-am mai "stilizat" cu ajutorul parfumatelor de aici. Ai incercat Escada Incredible me sau Desire Me?! Eu sunt fun Escada, persista f bine.

Din cele enumerate de tine eu as alege Wish. Imi place mult si Lolita, dar parca Wish e mai matur, mai asezat(dar merge cred dupa 30-35 ani, parerea mea). Cred ca si Angel e cam la fel.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Teo multumesc! e adevarat si mie mi s-a parut de zi, purtabil si deloc pretentios , in rest eu m-as parfuma cu altceva, da sefa mea nu suporta parfumurile tari si dulci.
Intr-o zi am mirosit pe cineva la munca pe hol , mirosea a ciocolata, mi-a dat asa o stare de bineeeeeeeeeee, tare mi-ar placea sa miros a ciocolata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nu ma pronunt decat de Angel, Samsara si Wish.

Wish e un fel parfum fara personalitate cu care te dai la birou ca sa nu mirosi tare, dar sa pari ingrijita.

Samsara e un parfum fff feminin, cald, invaluitor si usor misterios, te impresoara toata si atrage imediat nasurile celor din jur.

Angel este de impact, BUM, loveste si nu iarta, se pastreaza pe haine, in par, pe perna etc. Stie toata lumea cine a fost inainte in lift si dupa ce tu ai coborat de mult. Si miroase bine, bine, fff dulce, dar nu gretos, e absolut special si yuuuummmyyyyy.

Daca as avea bani numai de 1 parfum (si nu le as avea deja pe astea 3...) as alege Samsara (daca esti mai discreta) sau Angel (daca esti mai indrazneata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

caro, tu esti modesta, eu chiar te credeam in legatura cu ceea ce ai spus despre cele 10 cuvinte din vocabular

ral, ce bine ar fi daca le-ai putea testa. Eu am avut GUERLAIN Samsara si CHOPARD Wish, am renuntat la ambele, Samsara era EDT si nu mi-a prea placut, am testat EDP si mi-a placut mai mult, e mai vanilat ca sa zic asa. Mie imi plac parfumurile tari, dulci (vanilie, caramel, miere, migdale, lemn de santal), puternice. Am renuntat la Wish pt ca aveam f.multe si nu prea le foloseam, de ex intre wish, casmir, hypnotic poison, mereu il alegeam pe ultimul.
THIERRY MUGLER Angel il mai am, e preferatul lui fiul meu asa ca il folosesc, imi place, e perfect pentru iarna.
Despre LOLITA LEMPICKA Midnight am auzit atatea incat abia astept sa-l testez.

Sa ne spui ce alegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

parfumatelor am venit din mall si am mirosit caprice amarena si inca unul care are sticla bleu transparant si florile de la lolita original numai ca mai mari si pline desenate cu alb si auriu sa fie edt si sa nu stiu eu ? ca edp -ul are sticla mov si opac-lucioasa ...si caut pe toate site-urile sa va pun sticla si nu gasesc!
cu atatea lolite nici nu mai stii
pe scurt : caprice amarena e de vara seamana izbitor cu fleur defendue, miros de violete, destul de putin din lolita original, e rece, miroase totusi diferit de marea masa a parfumurilor,ca su fleur defendue de altfel ...dar f.d e muuult mai puternic

celalalt sa i zic parfumul ""X"" seamana f mult cu lolita original cu notele acelea dulci de la caramel, dar nu e la fel de puternic si e mai floral mai de zi,nu e f gourmand, e fin dar nu ""ïnteapa"" la fel si mi-a trezit o dorinta de LOLITA de nu mai pot si...parca nu are o persistenta la fel de buna ...

acum intrebare intrebatoare : cumva la casa LOLITA edp-urile au sticla mai inchisa si edt-urile mai deschisa si transparenta ?
ca poate aici o fi diferenta...desi ma indoiesc dar ...nu stiu sa pun poza ...cred ca ma duc sa ma rog de tipele alea sa ma lase sa i fac o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Sarumana MULT pentru sfaturi

Am ales Angel... SI Midnight-ul

(Carmena, sunt fan 'proaspat si clar' gen Escada dar si dulcele oriental ma imbie, mai ales iarna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

acum intrebare intrebatoare : cumva la casa LOLITA edp-urile au sticla mai inchisa si edt-urile mai deschisa si transparenta ?
ca poate aici o fi diferenta...desi ma indoiesc dar ...nu stiu sa pun poza ...cred ca ma duc sa ma rog de tipele alea sa ma lase sa i fac o poza

am impresia ca doar la Lolita "normal" exista ambele variante, edp si edt. In rest, ori e una ori e cealalta.

Cred tu ai mirosit edt, deosebirea e ( in afara de miros) ca portiunea dintre corpul marului si codita ( la cotor ) la edt este argintie iar la edp este aurie.

ai retinut pretul aproximativ? si in care mall ai fost? ( adica nu te intreb daca ai retinut in care mall ai fost ).

rall, exact asa as fi ales si eu.
dar ne poti spune unde ai gasit MIDNIGHT?

Mergi la inceput