Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 17
rose_selavie spune:
Caro, bine ai venit! Feminine si de impact mi se par :
-Lolitele (ramane sa le mirosi si sa decizi care e cel mai cel ) -Casmir,
-Shalimar,
-Opium,
-The One D&G,
-Flowerbomb,
-Prada L'Eau Ambree (a aparut luna aceasta),
-Yvresse (care dupa mine e unul din cele mai bune YSL, mai rar purtat),
-Lalique Le Parfum,
-Panthere Cartier.
Astea sunt si condimentate cum iti doresti si lasa amintiri placute oriunde le porti.
Astea sunt si condimentate cum iti doresti si au caracter in ele (poate exceptie face Flowerbomb care e mai modern-tineresc-gurmand dar in general face si el impresie)
danamiha spune:
caro, bine ai venit printre parfumate
flowerbomb m-a dezamagit total, chiar nu-si justifica pretul
,iar drept urmare nu il incadrez ca fiind "ceva puternic si de impact, fff feminin si condimentat..."
, pe mine nu m-a impresionat.
sali spune:
teo, shiseido a aflat ca ti-a stat gandul la ZEN si pt ca iti plac parfumurile mai tari, a facut ZEN CONCENTRATED!
http://www.fragrantica.com/news/Shiseido-Zen-Concentrated-1082.html
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali teo, shiseido a aflat ca ti-a stat gandul la ZEN si pt ca iti plac parfumurile mai tari, a facut ZEN CONCENTRATED! http://www.fragrantica.com/news/Shiseido-Zen-Concentrated-1082.html |
sali degeaba e concentrat si ZEN-UL e f puternic si persistent, dupa putere si persistenta ar trebui sa fie al meu dar ... o sa -l mai incerc sa-i mai dau o sansa, asa ca degeaba l-au concentrat ar trebui sa schimbe si notele din el pentru a fi al meu . nu cred ca zen e pentru tine . E DE VARA si eu am o problema cu parfumurile de vara, nu stiu ce vreau ...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali tot nu stiu nimic de babanu, sper si eu, ca si teo, sa nu ne tina incurcate ! |
nici eu nu stiu dar am vazut pe computer g. ca a raspuns deci ... o fi si el cu vreo fata si stii cum sunt fetele posesive
alinam spune:
Buna ziua parfumatelor!
Am si eu o intrebare : ce parere aveti despre Moschino -Couture, l-am mirosit, nu mi-a zis nimic initial, dar mi-a ramas un miros foarte placut pe varful nasului dupa cateva minute
, adica mi-a cam ramas gandul la el
, e un parfum care persista? mi-ar placea de zi!
carolinah spune:
N-am ajuns ieri sa miros nimic, azi nici atat cred ca maine si sambata ma delectez
.
Am tot citit de Babanu, dar nu m-am prins cum se ajunge la el etc Va rog, luminati-ma!
Azi iar plutesc in aburi de Alien. Aaaahhhhhh, ce-mi place....
sali spune:
| citat din mesajul lui carolinah Am tot citit de Babanu, dar nu m-am prins cum se ajunge la el etc Va rog, luminati-ma! ![]() Caro |
Ti-am trimis PM.
alinam, nu stiu Moschino- C. asa ca nu iti pot spune nimic. Dar sigur iti va raspunde altcineva.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui alinam Am si eu o intrebare : ce parere aveti despre Moschino -Couture, l-am mirosit, nu mi-a zis nimic initial, dar mi-a ramas un miros foarte placut pe varful nasului dupa cateva minute |
l-am primit eu dar l-a luat fiica-mea, mie imi place e feminin, modern si tineresc, ma dau diseara cu el si scriu mai mult despre el, merge ziua, pe noi are persistenta buna, gasesti in el note comune din alte parfumuri, nu e pretentios .
danamiha spune:
| citat din mesajul lui alinam Buna ziua parfumatelor! Am si eu o intrebare : ce parere aveti despre Moschino -Couture, l-am mirosit, nu mi-a zis nimic initial, dar mi-a ramas un miros foarte placut pe varful nasului dupa cateva minute Alina, mama de Vlad |
Mie nu imi place absolut deloc, l-am dat mamei, iar ea deja l-a terminat