Ce parfumuri va plac? (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Teo nu l-am mirosit ca nu a ajuns la mine ciucurelul, doar ca am vazut la compozitie ca seamana f bine si cu al meu si cu al vostru, si am tras concluzia ca trebuie sa fie fain.

Vezi de unde il comanzi, pe esentedelux in fata e gardu', dupa gard e leopardu'(norok ca leopardu' miroase bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

unde se comanda lolitele?

am vazut ca tipul din pl este f aglomerat iar sotul meu nu a gasit prin duty free.

nu stiu daca s-a scris dar nu am timp sa citesc din urma .

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

E tare asta cu CIUCUREL. Eu zic sa il cumparati, daca il gasiti, nu are cum sa nu fie fain.

l-ai mirosit pana la urma si e fain sau e fain ciucurelul ? ca eu ma prind mai greu stii

daca nu mi aduce midnight-ul (ca sali nu e sigura daca ne-a luat comanda) MA BAG LA CIUCUREL !

Iti dai seama ca exact asta intentionez si eu sa fac !
..desi daca ne place adrenalina, ni le-am lua pe amandoua!
Tipul de pe esentedelux mai are 2 buc, zici ca pe noi ne asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui clyo

unde se comanda lolitele?

am vazut ca tipul din pl este f aglomerat iar sotul meu nu a gasit prin duty free.

nu stiu daca s-a scris dar nu am timp sa citesc din urma .

multumesc

draga mea, tocmai am vorbit cu tipul de la esentedelux, maine face o noua comanda, poate sa aduca urmatoarele lolite:

NEW Lolita EDP Eau de Minuit Midnight

New Lolita - Fleur Défendue /Forbidden Flower/ edp

NEW "L" Lolita - Fleur De Corail edp

NEW "L" Lolita Lempicka edp

NEW "L" Lolita Lempicka edp set 50+5

daca vrei ceva scrie-mi pe pm si ii dau eu comanda ta, nu uita te rog sa-mi trimiti adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali sa il intrebi pe tipul de la esente daca are CIUCUREL sticla, daca nu, este ce am primit si eu.

Dana, iti iei Lolita???
Care?

Mergi la inceput

Chiar acum vorbesc pe mess cu tipul de la esente, nu are ciucurelul, dar il va aduce.

Nu imi iau lolita, sunt secretara lui clyo(comand pt ea)

Mergi la inceput

sali, s-au vandut lolitele...ca painea calda, nu mai are nici unul, tipul de la esente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, s-au vandut lolitele...ca painea calda, nu mai are nici unul, tipul de la esente.

lasa ca mai baga !

carmena, nu are ciucurelul, am vb ieri cu el si i-am zis sa schimbe poza, ceea ce a si facut! chiar eu i-am trimis poza corecta de pe fragrantica.

tot nu stiu nimic de babanu, sper si eu, ca si teo, sa nu ne tina incurcate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maaama, ce citesc pe aici, ce descrieri profi, eu am doar vreo 10 cuvinte in vocabular cu care as putea descrie un parfum

Si eu sunt in cautarea unui parfum nou... mereu!

Am folosit multa vreme Kenzo-Kenzo, cel in sticla cu capac floare, Samsara al lui Guerlain, Amarige de toate felurile, Euphoria - CK, Angel multe sticle si acum Alien care imi place de moarte, dar pare mai putin persistent decat fratele sau ingeresc.

Am mirosit Idylle, dar e asa, de mers la birou cu el.

Vreau ceva puternic si de impact, fff feminin si condimentat...

Ce recomandati, doamnelor?

Ma duc azi sa miros Tom Ford (habar nu aveam de el) si Lolitele alea, ca m-ati innebunit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Maaama, ce citesc pe aici, ce descrieri profi, eu am doar vreo 10 cuvinte in vocabular cu care as putea descrie un parfum

Si eu sunt in cautarea unui parfum nou... mereu!

Am folosit multa vreme Kenzo-Kenzo, cel in sticla cu capac floare, Samsara al lui Guerlain, Amarige de toate felurile, Euphoria - CK, Angel multe sticle si acum Alien care imi place de moarte, dar pare mai putin persistent decat fratele sau ingeresc.

Am mirosit Idylle, dar e asa, de mers la birou cu el.

Vreau ceva puternic si de impact, fff feminin si condimentat...

Ce recomandati, doamnelor?

Ma duc azi sa miros Tom Ford (habar nu aveam de el) si Lolitele alea, ca m-ati innebunitCaro

CAROLINAH , !

parfumatelor , ati observat ca cel mai adesea acesta este emoticonul pe care toata lumea il foloseste langa Lolite?

Mergi la inceput