Ce parfumuri va plac? (19)
Raspunsuri - Pagina 15
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danamiha Carmena a primit "ciucurel" sau nu? Eu deja am ametit cu atatea lolite Care e cel mai dulce, elegant, rafinat, persistent dintre lolite? |
Nu, nu a primit. Pt "CIUCUREL" tr sa facem lista de asteptare !
si de ce intrebi care e cel mai cel? te pomenesti ca ti-am facut pofta....
nu stiu care e the best, inca nu le-am avut pe toate. dar nu exclud posibilitatea.
rose, tu faci cu dolce vita cum faceam eu cu hanae mori sau YSL. mereu spuneam ca le comand si intotdeauna luam altceva.dar las' ca le vine si lor randul.
danamiha spune:
anne, ma bucur ca esti incantata de Casmir![]()
sali, da imi faci/faceti pofta
, nu stiu ce sa aleg de www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-first-fragrance" target="_blank">aici ![]()
rose, sa te bucuri de el si pentru a...zecea oara
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui danamiha sali, da imi faci/faceti pofta , nu stiu ce sa aleg de www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-first-fragrance" target="_blank">aici |
dana cand am fost in mall dupa midnight o tipa tocmai incerca amarena si am plecat clatinandu-ma miroase bine sa stii !aduce bine cu lolita original dar mi s-a parut mai soft asa mai de zi ...parca mai dulce curat asa ceva (eu nu m-am dus pentru el !)
desi nu stiu nimic despre midnight eu pe asta l-am fixat ca am citit ca e mai tare decat lolita original si mai puternic ...deci ...
desi e nou pentru ciucurel poti sa mai astepti !ca prea nu stie nimeni nimic de el .
rose_selavie spune:
Azi erau 3 Lutens-uri la reducere 30% insa niciunul dintre cele care-mi plac.
Am incercat Chopard Happy Spirit Magical Nights care mi s-a parut ca miroase a must din struguri albastri cu note de baza facute cu ochii inchisi in laboratorul de chimie.
Un First Van Cleef & Arpels apa de toaleta, mai bun decat EDP clasic, e un oriental floral, cu note dulci, feminin, e ok si de zi.
Tot Chopard, am testat Wish apa de toaleta si e foarte bun. Nu stiu cat tine pe piele ca nu aveam loc, e mai fin decat Wish parfumul si nu miroase ca si Angel.
Idyle Guerlain e o alta versiune a lui For Her cu care seamana izbitor, nu poti sa te faci ca nu vezi si atunci mai bine aleg Rodriguez originalul.
In rest le-am testat pe "ale mele", Pure White Linen si Champs Elysee care imi plac, dar le gasesc mai de primavara si le las pt martie-aprilie.... Si desigur Dolce Vita, dar toate la timpul lor.
rose_selavie spune:
Azi erau 3 Lutens-uri la reducere 30% insa niciunul dintre cele care-mi plac.
Am incercat Chopard Happy Spirit Magical Nights care mi s-a parut ca miroase a must din struguri albastri cu note de baza facute cu ochii inchisi in laboratorul de chimie.
Un First Van Cleef & Arpels apa de toaleta, mai bun decat EDP clasic, e un oriental floral, cu note dulci, feminin, e ok si de zi.
Tot Chopard, am testat Wish apa de toaleta si e foarte bun. Nu stiu cat tine pe piele ca nu aveam loc, e mai fin decat Wish parfumul si nu miroase ca si Angel.
Idyle Guerlain e o alta versiune a lui For Her cu care seamana izbitor, nu poti sa te faci ca nu vezi si atunci mai bine aleg Rodriguez originalul.
In rest le-am testat pe "ale mele", Pure White Linen si Champs Elysee care imi plac, dar le gasesc mai de primavara si le las pt martie-aprilie.... Si desigur Dolce Vita, dar toate la timpul lor.
clyo spune:
| citat din mesajul lui danamiha anne, ma bucur ca esti incantata de Casmir sali, da imi faci/faceti pofta , nu stiu ce sa aleg de www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-first-fragrance" target="_blank">aici rose, sa te bucuri de el si pentru a...zecea oara ![]() |
anunta-ma si pe mine cand te decizi, ma bag si eu la lolite
Teo, vad ca esti f multumita de tom ford; eu inca am probleme de adaptare
Carmena spune:
E tare asta cu CIUCUREL. Eu zic sa il cumparati, daca il gasiti, nu are cum sa nu fie fain.
Dana, sa-mi spui si mie la care Lolita te decizi![]()
Rose sarumana de felicitari. Sa stii ca intr-adevar e fain, ai avut dreptate
Eu vreau acum Casmir
Am un pres cam intepacios la usa, daca o fi sa mi-l rezerve sotul, cred ar trebui intai sa cumpar unul mai moale si apoi Casmirul![]()
Pupici.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui clyo Teo, vad ca esti f multumita de tom ford; eu inca am probleme de adaptare ![]() |
da m-am adaptat eu sunt fan esente tari puternice deci nu m-a socat deloc doar ca ...nu stiu ma asteptam la altceva mai de "pitzipoanca" cum zice fiica-mea
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui Carmena E tare asta cu CIUCUREL. Eu zic sa il cumparati, daca il gasiti, nu are cum sa nu fie fain. |
l-ai mirosit pana la urma si e fain sau e fain ciucurelul ?
ca eu ma prind mai greu stii daca nu mi aduce midnight-ul (ca sali nu e sigura daca ne-a luat comanda) MA BAG LA CIUCUREL !