Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 5
provista spune:
mai bine mergio in magazine si "probezi" cu fata
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
cativ13 spune:
Va las, mamici, ma duc la somn langa maimutica...ea oricum doarme de pe la 7 ca a obosit-o tare drumul...Dimineata la 5 cred ca suntem in picioare
dar eu tot o iubesc

asa ma mangaie dimineata si se bucura cand ma vede ca am deschis ochii

e tare iubitoare dimineata...pe parcursul zilei ii trece
O noapte linistita si o duminica placuta
mami de Silvia Ioana
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Vai ce tuta sunt ![]() , eu ca sa scriu un Pm cuiva ai cautam ultimul mesaj si ma duceam la PM![]() 33+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
ai dreptate
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui provista mai bine mergio in magazine si "probezi" cu fataSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
am incercat cu scaunele de masa...s-a bucurat de toate cele probate. azi am cumparat cercelusi pt fetita si era asa de bucuroasa ca i-am masurat pe langa ea...dadea din maini si din picioare si gura...pana la urechi. N-are personalitatea formata...ii cam fraiera
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Nu merge metoda asta...ea se bucura la orice inseamna shopping...e ca ma-sa am incercat cu scaunele de masa...s-a bucurat de toate cele probate. azi am cumparat cercelusi pt fetita si era asa de bucuroasa ca i-am masurat pe langa ea...dadea din maini si din picioare si gura...pana la urechi. N-are personalitatea formata...ii cam fraieraScaunul ma intereseaza sa fie bun la capitolul siguranta ca mie mi-e tare teama sa nu patim ceva cu masina... Noapte buna! mami de Silvia Ioana |
nu inteleg merge sau nu merge metoda?
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
fetelor am vb cu mihaelacg va transmite salutari, maria e putin racita ii curg mucishorii. ea e mai putin bine o chinuie tiroida, drept ptr care miercuri vine in bucuresti la control si alte celea, daca o retine dr ptr analize nu stie unde va inopta. va pupa pe toate si la toti bebeii raciti le doreste multa sanatate.
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Gianina34 spune:
simina-kin - pupacim mazarica dolofana

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m alina_n, e totala broscuta ta, s-o papi, nu alta! ![]() ![]() ![]() ![]() felicitari! http://www.lucamic.blogspot.com/ |

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
alina.n spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
mama mia ... ce desteapta esti... mana . nici in veci nu imi trecea ideea asta prin minte |
chiar ca...si maica-mea lucreaza la farmacie...dar eu am adunat puncte pe baxurile cumparate de mine

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui provista acu ca tot sunt la cp memorie. va mai amintiti de o mamamica bubu (iulia)din mangalia cu o fetitza malina elena? a scris f putine mesaje. si nu stiu daca am vazut-o in listutza pr 21 aprilie 2009 e nascuta fata ei la mine in listutza este ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
tu ai listuta separata ?
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!

33+ cu
Maya Andreea