Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Provista nu te supara, io zic sa-ti editezi mesajul, ca poate Ionica nu vrea sa aiba adresa publica. Mai bine i-o trimiti Siminei pe pm.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna fetele!

LA MULTI ANI! ghioceilor de azi

OLI, superbe poze. Ati fost cu inca doua cupluri de prieteni, nu? F f fain, iar David este grozav, ca se adapteaza asa repede, sunteti fericiti.

La capitolul soacra, eu nu mai zic nimic. Din august anul trecut pana in iunie am stat cu socrii in casa, iar de doua zile s-au intors si pana nu isi vor face casa (la anu) tot asa vom sta. Ei nu sunt oameni rai, dar pur si simplu nu suport eu situatia. soacra e genul ala descris de Oli, vorbeste mult, se vrea prietenoasa, saritoare, etc . Eu am fost cam rea cu ea, am cam pus-o la punct, pentru ca este f insistenta si bagacioasa, chiar si din bune intentii ajunge sa te soata din pepeni. Mama in schimb se intelege de minune cu ea

Despre SCAUN AUTO, noi ne-am comandat de la baby expo si a venit chiar marti, de ziua mea. Am luat de la Britax, cica sunt cei mai ok - Britax si Romer, sunt un fel de "adidas" al scaunelor auto, cum spunea cineva pe aici. Noi l-am luat cu prindere in centuri, pt ca sotul a studiat mult problema si a zis ca e mult mai ok sa il tii pe bebe cu spatele la mers pana la 12-13 kg. Asa ca pana la 13 kg va sta cu spatele si apoi pana la 4 ani cu fata.
Asta e scaunul - http://www. clubafaceri. ro/director/stand/33858/557997/Scaun+Britax+First+Class+Plus.html
Am dat 1000 ron pe el

Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Va pupic si noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui provista

acu ca tot sunt la cp memorie. va mai amintiti de o mamamica bubu (iulia)din mangalia cu o fetitza malina elena? a scris f putine mesaje. si nu stiu daca am vazut-o in listutza pr 21 aprilie 2009 e nascuta fata ei
la mine in listutza este

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

tu ai listuta separata ? eu chiar nu-mi amitesc de ea si cred ca as fi retinut mai ales ca si eu sunt din mangalia

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

cand apare cate o fata o trec la mine
ia uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141371&whichpage=14

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Stiu ca s-a mai povestit despre plicurile si cardul de fidelitate Pampers, dar intreb din nou. CUM ATI AJUNS IN POSESIA LUI? Adica, de unde au stiu ei va trimita? Ati scris voi prima data la ei si apoi v-au trimis? Ca desi am citit regulamentul imi vine sa le scriu si eu acum pe final, ce-i drept, sa imi trimita cardul.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

incearca sa-i suni sa intrebi cum poti proceda...eu de ex am primit acasa prin posta cardul fara sa-l cer

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Provista nu te supara, io zic sa-ti editezi mesajul, ca poate Ionica nu vrea sa aiba adresa publica. Mai bine i-o trimiti Siminei pe pm.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

ai dreptate

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

acu ca tot sunt la cp memorie. va mai amintiti de o mamamica bubu (iulia)din mangalia cu o fetitza malina elena? a scris f putine mesaje. si nu stiu daca am vazut-o in listutza pr 21 aprilie 2009 e nascuta fata ei
la mine in listutza este

dragos tea mea

tu ai listuta separata ? eu chiar nu-mi amitesc de ea si cred ca as fi retinut mai ales ca si eu sunt din mangalia

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

cand apare cate o fata o trec la mine
ia uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141371&whichpage=14

dragos tea mea

mda..eu am ratat acel capitol pt ca o luna am fost in concediu , hm chiar mi-ar placea sa reapara pe aici

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Vai ce tuta sunt , eu ca sa scriu un Pm cuiva ai cautam ultimul mesaj si ma duceam la PM

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ai dreptate

dragos tea mea

asa pe "fata " ma aprobi??...
si eu care ma gandeam ca o sa gasesc ceva de genul:"stai linistita ca in viata nu le poti stii pe toate"

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Stiu ca s-a mai povestit despre plicurile si cardul de fidelitate Pampers, dar intreb din nou. CUM ATI AJUNS IN POSESIA LUI? Adica, de unde au stiu ei va trimita? Ati scris voi prima data la ei si apoi v-au trimis? Ca desi am citit regulamentul imi vine sa le scriu si eu acum pe final, ce-i drept, sa imi trimita cardul.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

eu l-am primit dupa ce am nascut la vreo luna. in maternitate au venit cei de la firma si mi-au dat un cadou am dat datele mele si ulterior am primit acel plic cu cardul de atasat puncte

dragos tea mea

M-am luminat acum.Multumesc. Numai ca la maternitatea Braila se merge cu Happy. A fost o data cu Pampers. Oricum au si cei de la Happy campanie. Eu folosesc si Happy si Pampers, dar colectezpuncte doar de la Happy poate pana laanul obtin ceva din catalogul lor.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Vai ce tuta sunt , eu ca sa scriu un Pm cuiva ai cautam ultimul mesaj si ma duceam la PM

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

ai dreptate

dragos tea mea

asa pe "fata " ma aprobi??...
si eu care ma gandeam ca o sa gasesc ceva de genul:"stai linistita ca in viata nu le poti stii pe toate"

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

cu siguranta mesajul era pt monnvas

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Un mai intarziat si de la noi pentru sarbatoritii de astazi: Alexandra, bebe de Novus, Crina, bebe de Silvi8, Calin Nicholas, bebe de Gina2008, Sophia, bebe de OlgaTarziu, Ioana, bebe de M_monique si tuturor care serbeaza zi de casatorie, an sau ani.

Dupa o jumatate de zi nemancata, nedormita si maraita ieri Bia a revenit la "normal".Inca dupa baitza, la ora 7 a fost adormita.A dormit pana la 7 dimineatza cu 2 treziri si jumatate .Cred ca totusi a fost de la vaccin.Am reusit sa vedem aseara un film si m-am simtit mult mai bine, mai relaxata dupa toata incordarea din ultimele zile.Nu am mai ras de mult timp la un film.

Sanatate multa lui Andrei si la toti bb muciosi si raciti.

Astazi am fost in vizita la socrii, maine mergem in vizita la sora mea.
Am trecut si am cumparat Biancai niste cizme tare dragute ca pe aici anunta ploaie si ninsoare peste 2 saptamani.....

Mai era cate ceva de spus dar nu mai tin minte.

Acum ma bag la

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput