Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 2

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista merci de idee. dar la farmacii au trimise de la P&G sau de unde au? Simona mamica dragastoasa de ![]() dragos tea mea |
Farmaciile vand pampers si pe ambalaje au ursuletii

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 provista pai de ce nu dati voi o strigare pentru ursuleti????????????????????? ca eu am 3 pachete imense de pampersi, adica cutiile mari de 150, plus vreo 2 pungi mai mici... deci ce trebuie sa fac??? ii decupez?????? si ti-i trimit in plic acasa (dai adresa pe PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |

Fiecare ursulet valoreaza 3 puncte cei de pe pampers si 1 punct cei de pe servetelele umede pampers

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!

provista spune:
citat din mesajul lui dyana27 salutare fetele ![]() provista pai de ce nu dati voi o strigare pentru ursuleti????????????????????? ca eu am 3 pachete imense de pampersi, adica cutiile mari de 150, plus vreo 2 pungi mai mici... deci ce trebuie sa fac??? ii decupez?????? si ti-i trimit in plic acasa (dai adresa pe PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |
da aia sunt

Simona mamica dragastoasa de

dragos tea mea

provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Farmaciile vand pampers si pe ambalaje au ursuletii ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ![]() ![]() ![]() ![]() |
mama mia ... ce desteapta esti...

dragos tea mea

simplyana_m spune:
alina_n, e totala broscuta ta, s-o papi, nu alta!
felicitari!
http://www.lucamic.blogspot.com/

simina_kin spune:
Buna seara mamici
Am eu o mamica printre voi (din Germania) care a zis ca ne poatee cumpara si noua (catorva burtici de nov.dec) acele supozitoare anticolici CarumCarvi, da nu mai stiu cine este
...nu mai am neuroni
.
Mamicooo poate vezi tu mesajul, (ca eu sunt tuta rau si nu mai stiu
) ne poti afla si noua pretul lor??? asta daca mai este valabila oferta
Editez ca am mai primit un mesaj de la o burtica...al pun direct:
"
Simina pe langa pret, intreaba si cam cate cutii avem nevoie. Parca, din cate stiu eu, colicii sunt pana la 3 luni. Deci cate cutii avem nevoie? Se poate administra zilnic, sau cu pauze, sau doar o perioada determinata?33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Dodo-pui spune:
eu am o prietena farmacista si ea mi-a dat ursuletii de la lantul lor de farmacii din CT de aceea ti-am spus ca la farmacii sunt
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!

provista spune:
citat din mesajul lui simina_kin Buna seara mamici ![]() ![]() Am eu o mamica printre voi (din Germania) care a zis ca ne poatee cumpara si noua (catorva burtici de nov.dec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamicooo poate vezi tu mesajul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR MAX. 7 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
oare e vb de magdyi2001 sau kea?

dragos tea mea

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() ![]() AMR MAX. 7 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mariana ce putin a ramas...

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!

Gianina34 spune:
dyana - tare-i bine la mami acasa
asa mi-ai facut un dor de acasa - parintii mei sunt la piatra neamt. Poate la anu vom putea si noi ajunge pe acolo.
ma bucur mult ca mutzunelul este mai bine
i-a revenit pofta de mancat diversificate?
cum reactioneaza la atata alintat pe capul lui?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni