Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 16
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
de 3 sapt anti??? oare cum a rezistat mititelul... sanatate in continuare Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
mda...pai injectabil si oral..

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Pisik06 spune:
Fetelor, ma tot gandesc la Mariana si am niste emotii
. Doamne, Maiuta ei e mai grabita ca Ana mea. Ce or avea fetele astea de se grabesc inca din burta domnule, le e teama ca le lasa cineva acolo
? Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ma gandesc la ele 
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Am vb cu medicul...pe scurt: este f probabil sa se fi rupt apa, dupa ora 3 ma asteapta la cabinet la el. Dupa ce v-am scris voua mi-am facut dus, iar dupa 5 min am pierdut dopul, adik asta crec ca era pt ca era o secretie gelatinoasa alba..un pic spre galben De atunci mi-am pus tampon ca(,)curge din mine lichid Astept sotul sa plecam la cabinet!!!... Daca e sa ma trimita la spital va tin la curent(prin SimonaMami si Gigelica).Oricum puteti sa intrati la "mamici de fulgusori de nov.dec2009" sa aflati noutati Va ![]() ![]() ![]() ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
sigur te trimite la spital
pregateste-te pentru internare
cred ca vor incerca sa prelungeasca sarcina, si cind nu mai vrea bb se va naste
asa l-am nascut si eu pe vladut, la 35 sapt, si acum e bine
multa bafta! nastere usoarasi bb sanatos!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Am vb cu medicul...pe scurt: este f probabil sa se fi rupt apa, dupa ora 3 ma asteapta la cabinet la el. Dupa ce v-am scris voua mi-am facut dus, iar dupa 5 min am pierdut dopul, adik asta crec ca era pt ca era o secretie gelatinoasa alba..un pic spre galben De atunci mi-am pus tampon ca(,)curge din mine lichid Astept sotul sa plecam la cabinet!!!... Daca e sa ma trimita la spital va tin la curent(prin SimonaMami si Gigelica).Oricum puteti sa intrati la "mamici de fulgusori de nov.dec2009" sa aflati noutati Va ![]() ![]() ![]() ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ai inebunit??? Nasti fara morcovul meu? Ma faic sa plang de emotie??? Ce naiba faci??? Raspunde la telefon ca te jumulesc....
Nu vreau sa bag morcovul ca mai vreau ca Maiuta sa stea la locul ei cumintica...
Ma duc sa beau o dusca sa imi fac curaj...Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui provista![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hai marianaSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Baga morcovul la loc, ca nu vreau sa nasca acum!!! E in sapt 34

...
Maya, te roaga matusica ta sa stai in burtica cuminte

!
Cine stie la ce spital o sa nasca???Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
raluci_b spune:
va pup mamicilor, am vb cu simina, este bine tot nu o doare nimik nu are contractii, a trimis-o medicul la spital sa-i faca injectiile pt plamani, una zi si una maine dimineata, doctorul zice ca ar fi bine sa stea maya acolo pana maine dim sa-i faca si injectia 2, dar daca nu si nu este bine, bebelusa este bine, simina la fel
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
olishka spune:
Gigelica intra la odisee la fulgusori. As intra eu, dar tocmai am primit o veste proasta, mi-a murit cineva drag, si nu am dispozitie.
Dar sunt cu sufletul alaturi de Simina si Maiuta ei.
sa fie bine!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

gigelica20 spune:
Gata, am gasit: Sp. Cantacuzino, cu dr. Dan Secara...

Vreau sa fie bine!!!

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
provista spune:
gigelica o sa fie bine . ai sa vezi. DD are grija de amandoua
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
gigelica20 spune:
Sunt in telefon cu Monica, ce ne transmite urmatoarele info proaspete:
Mariana a fost la cabinet, a vazut-o dr, a trimis-o la spital sa fca a injectia pt maturizarea plamanilor si...o sarcina are 35 sapt, ceea ce e ok.
Va rog sa incetati cu majoretele si sa bagati
...asta e de la mine.
Cum aflu ceva nou, revin...si daca naste...bag si morcov.
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

Maya Andreea