Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Sunt in telefon cu Monica, ce ne transmite urmatoarele info proaspete:

Mariana a fost la cabinet, a vazut-o dr, a trimis-o la spital sa fca a injectia pt maturizarea plamanilor si...o sarcina are 35 sapt, ceea ce e ok.

Va rog sa incetati cu majoretele si sa bagati ...asta e de la mine.

Cum aflu ceva nou, revin...si daca naste...bag si morcov.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

am scris si eu ceva mai devreme, dar probabl nu ati vazut, mary si maya sunt bine

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai ca o sa fie bine! Doamne ajuta!
Uite ca fetitele cu personalitate nu mai au rabdare si isi aleg singure ziua cand vor ele sa se nasca.
Am reusit scurt sa mai vorbesc acum cu Mariana, asteapta sa ii faca dexa, si probabil in curand o sa nasca. Nu are nici un fel de dureri, dar ar fi bine daca dupa dexa ar mai dura cateva ore pana la nastere.
Sper ca Maya sa fie cu adevarat pregatita sa iasa, spunea Simona ca sarcina e de 35 de saptamani, si Maya e maricica. Mari probleme nu ar trebui sa fie daca e dezvoltate suficient (nu ca greutate ci ca grad de maturizare, in functie de asta se stabileste prematuritatea).
Doamne ajuta!
Am niste emotiiiiiii!
Eu zic sa o incurajam chiar daca avem emotii pt ea. Eu una recunosc, am de cand am aflat ca i sa rupt apa.
Parca ma vad pe mine acum 8 luni.

Simina, te pup tare tare, te imbratisez si ma gandesc si ma rog pt tine si pt Maya, sa fie bine!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Ah, stiu ca nu-i momentul, dar ma straduiam sa imi deschid cont pe picasa. Am trimis invitatie pe mailul comun, ca e privat albumul, si apoi daca sunteti logate cu id-ul de la mailul comun cred ca puteti vedea. Am sa pun acolo pozici noi cu Luana, ca piczo si-a updatat site-ul si paginile trebuie importante si eu una nu am reusit. Asa ca nu am stiut unde sa pun poze cu ea. Incarca greu, dar sper sa reusesc.
Pupici de la noi!

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Am vb cu Mariana la telef. E cazata deja in salon. Nu are inca contractii. Asteapta cumintica sa i se faca injectia.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Gata, am gasit: Sp. Cantacuzino, cu dr. Dan Secara...

Vreau sa fie bine!!!

Si eu
Doamne ajuta!Doamne

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Monica cat ma bucur ca ai intrat ...trec si eu sa vad pozele

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Lucia, dar mie nu-mi raspunzi nici cum. ("te bat cu ciocanul la cap", ca emoturi nu am numai daca le stiu eu scrie)
De ce nu i-ai spus sa se duca la alt spital daca vorbisi cu ea? Eu la spitalele din Buc nu ma pricep, dar am vazut luna asta ce inseamna un spital bun... dar nu e voie acum de ganduri din astea.

Pt cine doreste:
http://picasaweb.google.com/sunt.o.mica.printesa
adresa, sper ca-i buna, dar trebuie sa fi logat cred. Daca e ceva spuneti-mi, dar spuneti-mi si cum sa fac, eu la picasa nu ma pricep deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam! Ne-am intors si noi acasa, ne-am sarbatorit sambata "majoratul", dar dam o sampanie si azi tort nu ma e... Azi am sarbatorit cu un nou record la papa piure de mar+piersica 290ml!!! A mancat si portia de maine! Ii pregatisem sa-i dea Costin cat merg eu la spital. Acu'tre'sa pregatesc alta "portie".

Noaptea trecuta a mancat la 2 ore... Cred ca vrea sa accelereze pt evaluare de 6 luni. In Ajun!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

M-am intors la citit din urma.

La discutia cu soacre nu ma bag... Am o retinere.

Kea ma intreba de ce exprim cantitatea papata de Adelake in ml, nu in grame, so: eu folosesc cand ii dau sa pape borcanelele Avent (cele in care am avut rezervele de lapte... care s-au terminat...), care sunt usor de sterilizat, se capacesc bine si pot sa mai fac si de pe-o zi pe alta, nu doar ce papa intr-o zi. Astea-s gradate in ml si imi e usor sa "masor" asa cat papa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Lucia, dar mie nu-mi raspunzi nici cum. ("te bat cu ciocanul la cap", ca emoturi nu am numai daca le stiu eu scrie)
De ce nu i-ai spus sa se duca la alt spital daca vorbisi cu ea? Eu la spitalele din Buc nu ma pricep, dar am vazut luna asta ce inseamna un spital bun... dar nu e voie acum de ganduri din astea.

Pt cine doreste:
http://picasaweb.google.com/sunt.o.mica.printesa
adresa, sper ca-i buna, dar trebuie sa fi logat cred. Daca e ceva spuneti-mi, dar spuneti-mi si cum sa fac, eu la picasa nu ma pricep deloc.

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput