Ce ziceti de un club hand-made ??!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

merci pt primire si aprecieri. o sa fac un alt blog unde o sa pun strict creatiile sa nu se mai amestece felicitarile si brosele cu aluaturile, insa o sa fac asta cand o sa am ceva mai mult timp.

we creativ va doresc si eu voua. eu we asta o sa mesteresc la scurtatul pantalonilor Sofiei ca tre musai sa fac asta asa ca nu prea voi avea timp de pictat, iar duminica tre sa-l sustinem pe tati la semi-maraton

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Buna dimineata!!Marina, mi-au placut tare mult lingurile pictate.Noi, am mesterit ieri o casuta pentru un catel care s-a lipit de noi, la casuta de la tara. Am tot cautat noi o casuta dar ni s-au parut prea scumpe. Asa ca, am luat material, si am bricolat noi ceva. Nu a iesit perfecta dar e la o cincime de pret fata de cele din comert si e facuta de noi. Poze nu am inca pentru ca am uitat aparatul foto, dar data viitoare ii fac si o poza.O saptamana usoara si cu inspiratie va doresc====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor! Vad ca ati avut un weekend plin, data fiind lipsa postarilor de pe-aici!

Eu am terminat cu fii-miu un asa-zis tablou pt camera lui, pe care am lipt niste puzzle-uri cu teme din "Cars" si care cazusera in dizgratie ( nu se mai jucase de juma de an cu ele). Si a iesit ceva vesel si placut pt o camera de baietoi.

Hai va pupic si sa aveti o saptamana buna si pliiina de spirit creator

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Eu am terminat weekendul asta inca un cosulet. Asta a iesit cu capac cum imi propusesem prima data....l-am apretat la servici. Imi place ce a iesit.
Danat imi place cum a iesit tabloul cu Cars...chiar merge bine pentru camera baietilor.
Terry imi place spiritul intreprinzator...si cu siguranta e mai ieftin si satisfactia mai mare. Asteptam si pozele.
Sa aveti o saptamana fara ploaie si plina de idei

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Prezenta la apel , n-am cu ce sa ma laud, n-am mai produs nimic pt ca nu mai am materie prima, abia sapt viitoare imi soseste comanda pe cristale si atunci ma apuc de treaba. In rest, am fost super prinsa cu treburi, asa se justifica lipsa de pe forum. Pupici la toata lumea si o saptamana creativa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Helou..

Eu ma chinui si nu-m ies...:((

Danat,cum ai facut semnele japoneze de pe desenul cu fata japoneza.
Din pensula?
Trebuie sa fac doua semne kanji pe folie adeziva-de aia ptr geamuri- si nu reusesc.
am facut sablon,am luat spray dar nu-s multumita cum imi iese,e neclar,fara margini conturate,..sablonul trebuie refacut deja dupa doua trei utilizari,se aduna multa vopsea pe el si se stramba..oare sa incerc cu coloranti alimentari?
Cu colotant pudra sau vopsea ptr ceramica...cu oja poate?
Si pe /din ce as putea sa mai incerc sa fac sablonul?,in afara de plastic mai grosut insa molicel si de folie de coperta.

Sau sa ma apuc sa bibilesc o stampila?

Am incercat si sa decupez semnele din folie maro dar nu dau bine aplicate...

Uf..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Helou..

Eu ma chinui si nu-m ies...:((

Danat,cum ai facut semnele japoneze de pe desenul cu fata japoneza.
Din pensula?
Trebuie sa fac doua semne kanji pe folie adeziva-de aia ptr geamuri- si nu reusesc.
am facut sablon,am luat spray dar nu-s multumita cum imi iese,e neclar,fara margini conturate,..sablonul trebuie refacut deja dupa doua trei utilizari,se aduna multa vopsea pe el si se stramba..oare sa incerc cu coloranti alimentari?
Cu colotant pudra sau vopsea ptr ceramica...cu oja poate?
Si pe /din ce as putea sa mai incerc sa fac sablonul?,in afara de plastic mai grosut insa molicel si de folie de coperta.

Sau sa ma apuc sa bibilesc o stampila?

Am incercat si sa decupez semnele din folie maro dar nu dau bine aplicate...

Uf..

Adriana

Adriana sunt decupaje din servetele.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.

Mergi la inceput

Pai si de unde a luat servetele cu semne?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Pai si de unde a luat servetele cu semne?

Adriana

Adriana aici sunt magazine specializate cu diferite materiale pt decoratiuni si se vand si servetele la bucata pe diferite teme.
De-acolo am luat. Nu shtiu cum te pot indruma, daca se gasesc si pe la tine....

Hobby

Mergi la inceput

Ahaa...ca abia acum cascai okii si vazui ca esti ...de departe
Scuzele mele..
Am sa plec mai devreme cu copilul la balet si trec si pe la magazinul chinezesc poate gasesc ceva..
Multumesc pentru idee!

Mergi la inceput